Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

bolje i konzerva

nego budala koja bi da ponovo eksperimentiše sa polupanom ideologijom koja je već dokazala svoju polupanost.

tvoja knjiga lepih želja ne može da funkcioniše u stvarnosti, žao mi je.

ta promena u preraspodeli bogatstva i svesti čoveka uopšte mora da dođe na neki drugi način, a ne šačicom revolucionara pomućenog uma i četama šmajserom naoružanih partizana što upadaju i streljaju buržoaziju.

Posted

socijalizam: razlika između najmanje plaćenog u firmi i najplaćenijeg treba da bude oko 5x

neoliberalizam: trenutno je 80x

iz rubrike "nije se desilo" i "nemam pojma o cemu pricam". :haha:

Posted

čoveče, ti uopšte nemaš ontologiju i epistemologiju, dakle kako uopšte znaš da je moga logika falična, zbog one "dedukcije" za koju sereš da sam je ja izrekao a ne znaš ni zašto je pogrešna? :haha:

Opet se migoljis kao jegulja :D

Ne, nego zbog ove poslednje na koju izbegavas da odgovoris:

"epistemologija dolazi nakon semantike" = premisa A

ne,

epistemologija dolazi nakon ontologije = premisa B

Da li, i u kojim uslovima, istinitost premise B isključuje istinitost premise A?

Ili si mislio da dolazi uzastopno nakon, pa može da bude samo jedna od te dve?

Pokloni se i pocni!

A taj "Batin silogizam" koji sam ranije citirao je prisecanje da je ovo sad samo jedno u nizu lupetanja, bilo tamo negde 2014. pre bana, morao bi bar gojko da se seca, ili imaginos, fapril, dzoniz, ne znam ko je bio tu, nek kaze ako se neko seca xD

Posted

Dok ne demonstriras da je lazna, moz samo da penis :D

Ne meni, dugujes objasnjenje "premisi da ontologija i epistemologija imaju apsolutan primat" koja "iskljucuje bilo kakvu sugavu semantiku" :haha:

Posted

aha kako da ne, mi zivimo u "neoliberalnom" drustvu jer bata korsti rec "neoliberalizam" da markira sve sto mu se ne svidja. tipa, ovaj prebranac ti je zagoreo, bas je neoliberalan, ili ove patike su ruzne, vrlo neoliberalne. :haha::haha:

nikad nije bilo veceg izrabljivanja naroda nego u doba socijalizma (ako izuzmemo robovlasnicka drustva) i najveca nejednakost i socijalna nepravda poticu upravo od socijalizma. :D

Posted

Poslacemo te malo kod muftije Zuke, gresio si sine Alahov.

Elem, sve je vise protesta, a malo masovnosti.

Imamo na celu predsednika koji je veci srbomrzac od svih NVO vestica zajedno, a brat I kumovi su mu najveci mafijasi na Balkanu posle albanske mafije.

I sta kazete, mirni protesti ili kuka i motika?

• Downvote 1
Posted

Eto lepo pitanje, vi iz okolnih opstina imate najvise posla u svojoj sredini :D

Nije da vredjam, u Prokuplju npr. je i jos gora situacija, sve lezilebovici, dupelisci i ovi manje snalazljivi sto glasaju za dzak brasna

Posted

Ako ustane srpski seljak i isfrustrirana srpska omladina, bolje nek' se čuvaju oni koji trenutno sunčaju dupeta

neću dalje, službe su oko nas.....

• Upvote 1
Posted

bato, je l bi tebe zadovoljilo društvo nalik švedskom?

Predlozi? Lik je neoliberal i imaginos, truli i Dimon, takođe neoliberali, ga podržavaju. Predlozi za lečenje? Working on it.

Jebote, kao vanzemaljac si koji pokušava da skapira svet i ljude.

Pravi, živi ljudi ne funkcionišu tako. Znaš?

Posle puberteta uglavnom nemaju potrebu da se svrstavaju u fioke. Kada jednom prerastu metalac vs. panker fazu, nemaju potrebu da te fioke menjaju za ideološke.

Većina (mudrih) ljudi nisu marksisti, neoliberali, socijalisti, fašisti...

Al teško neko ko nije sa ove planete može to tek tako da razume.

Posted

Da je svako od vas zaklao makar jednog naprednjaka u svojoj opštini, kao npr. moja malenkost, znajte da bi se osetio značajan boljitak kako na nivou lokalne samouprave tako i na republičkom nivou.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

u kapitalizmu zakonom je zabranjeno da deca mlađa od 12 godina rade u rudnicima tek 1847. godine

1867. je zabranjeno da rade i i bilo kakve druge poslove

na kubi su deca od 11 godina radila na platnazama duvana i secerne repe 1970ih i 80ih. kao neki dobrovoljni kampovi.

to je tvoj socijalizam o kom sanjas.

• Upvote 1
Posted

Telegraf - jebem ti život, šta je ono. Ne znam da li ispratiste naslovnu stranu na kojoj je "ovako je Zoran rascepao Jeleni glavu" sa sve lobanjom koja se nazire kroz kosu. I to prošle jebene nedelje. Jebem ti na šta je spala ova nacija

Eto i dokaza da nam nikada neće biti bolje, neovisno od uređenja, imamo apsolutno idiotski mentalitet kao nacija i sumnjam da postoji gore

Onaj kurcopušač udarna vest jer su nam penzije veće nego šiptarske IDI JEBOTE

Povrh svega ono širenje panike od sinoć od kojeg sad svi sigurno znaju da sigurno postoji manijak sa davilicom u košutnjaku a da je isto tako nekada davno neko našao nekrofila u Beogradu

Bukvalno vas gledam već dve nedelje kako gubite dah i prste ovde na nekog sumanutog Batu umesto da učite Mađarski i tražite svoju davno izgubljenu tetku

Posted

Drugarica radi u Telegrafu (kultura). Radila 10 godina u Blicu za 200e, ovde dobila duplo vise.

Tuzna profesija.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...