Dark_Elf Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 Uf... otkud ti ideja da ja imam visoko mišljenje o Vaciću, leba ti? Šta znam... treba da pozove ove iz SZS, i ako SNS neće, onda iz SPS-a, pa malo duela da bude. Ili kao onomad Radulovića i parazita iz G17 Čučkovića... ili Slinu da zove neprestano i da ga proziva što neće da se odazove... a što da ne.. i ljude koji nemaju veze sa politikom. A možda i duel neki tipa Vacić VS Srbljanovićla/Trifunović (pokupi najgore blato sa obe strane)...
Srbin Hamza Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 2 hours ago, HUMAN said: Ne nego će da pozove Mišu Vacića samo Ratibor Trivunac 1
bo88gdan Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 Pa Bosko i Misa su iste kurcine samo na suprotnim stranama obicna smeca bez ikakve koristi za ovo drustvo, parazitska govna 1
vudun Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 Bogdan okleva. Moraće matori Herenda da rešava. Neke stvari. U vezi predsedništva. I vlasnika izvesnih stanica. Televizijskih stanica.
vudun Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 Po tom pitanju sam kao dr Tuđman - Topličanima sve verujem, zvaničnom Beogradu ništa.
bo88gdan Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 6 hours ago, vudun said: Bogdan okleva. Moraće matori Herenda da rešava. Neke stvari. U vezi predsedništva. I vlasnika izvesnih stanica. Televizijskih stanica.
HUMAN Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 22 hours ago, Dark_Elf said: Uf... otkud ti ideja da ja imam visoko mišljenje o Vaciću, leba ti? Šta znam... treba da pozove ove iz SZS, i ako SNS neće, onda iz SPS-a, pa malo duela da bude. Ili kao onomad Radulovića i parazita iz G17 Čučkovića... ili Slinu da zove neprestano i da ga proziva što neće da se odazove... a što da ne.. i ljude koji nemaju veze sa politikom. A možda i duel neki tipa Vacić VS Srbljanovićla/Trifunović (pokupi najgore blato sa obe strane)... Ništa lično nisam mislio, samo kažem da je konačno došao red i da neki pristojniji i ljudi sa drugačijim mišljenjem (pre svega od vlasti) dobiju tračak prostora u medijima, dosta smo slušali šljam na raznim šljam televizijama..
vudun Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 (edited) http://mondo.rs/a1178495/Info/Srbija/Vucic-o-protestima-izbori-brzo.html Ladno sam pročitao sve komentare. Spržiti ovaj sajt. Što pre. Edited April 9, 2019 by vudun
Srbin Hamza Posted April 10, 2019 Report Posted April 10, 2019 Iz daleka kad se posmatra izgleda kao dva međeda koja nasrću jedan na drugog. Priđeš bliže a one samo dve srbske muve jedu govna.
Koroviev Posted April 10, 2019 Report Posted April 10, 2019 Murija zabranila kamionski nastup legendarnog DJ Žexa. Mamu im jebem da im jebem. Bila je ovo divna prilika da ga odrobijamo. 3
vudun Posted April 10, 2019 Report Posted April 10, 2019 Šteta. Šteta. Tu bi okončao svoju medijsko-magnatsku karijeru. Verovatno živ, ali zakačen o traktor. Vukli bi ga tako od Banjice do Sremčice. 4
Koroviev Posted April 10, 2019 Report Posted April 10, 2019 A i lešinu mu je valjalo rknuti u Jelen Do i njegove monstruozne labirinte. 1 1
perzekjušn menijak Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Pre toga bi se na lešinu valjalo posrati i popišati. 2
Koroviev Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Serite kolko oćete, živ je Žex, umro nije, al Vulin je na umoru, jebali sve svoje! https://www.alo.rs/vesti/politika/ministar-vulin-sutra-u-11-55h-pocinje-strajk-gladu/222318/vest
23/16 Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Sada me zvao brat, kaze da je jedno 30-40 buseva krenulo iz Rume za Novi Sad. Zar nije opozicija bar nesto mogla da uradi? Recimo, blokirati izlaz iz selendre kao sto je Ruma, ili bar iseci gume na parkingu.
vudun Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Eksplozivne naprave. Po prtljažnicima i trapovima Neoplana i MAN-a.
Berliner Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 probaj da odlepis jedan a4 papir u gradu vezano za miting (obicno bude nekih upustava, putokaza i sl) pa vidi kako ces da prodjes
Recommended Posts