Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ništa još saopštili nisu, čak ni na redditu.

No, pošto se danas nisam mogao ulogovati, pokušao sam sledeće: about:config. To najpre. Potom da se ukuca privacy.firstparty.isolate, da se resetuje tj. da se stavi sa true na false. Restart naposletku. Probaj ovu metodu.

• Upvote 1
Posted

Jbg brt objasni onda bojom fonta kako ceo embeded deo nestane kad ga kliknem umesto da me povede na .com domejnove pomenutih sociotehnoloskih kancerOva :D

Posted (edited)
14 hours ago, bradilko said:

promeni temu foruma na svetlu da  proveriš...

nema je, samo jedna tema postojis sad

Edited by Underkuruz
Posted

e jepga, ali evo kad se highlightuje, sve je jasno... čak proširi kad klikneš see more

S5atH3i.png

@Demon Seedbrtke ne znam o čemu pričaš, mene baca na fb direkt bez problema...

• Like 1
Posted (edited)

ma to da, sa selektovanjem i see more nije ni bilo problema, samo sa embedom

Firefox je trenutno na verziji 66.0.5 u osnovnoj verziji, ali je ova Nightly koju ja koristim na 68.0a1, to je eksperimentalna FF koja dobija apdejte 2-3 puta dnevno, pa je verovatno do nje problem

Nightly is an unstable testing and development platform. By default, Nightly sends data to Mozilla — and sometimes our partners — to help us handle problems and try ideas

redovno im prijavljujem bagove, pa ću i ovaj

a možda je i do foruma, pa se čeka da Ball popravi i to i slike u postovima kad se ide preko Tapatalka

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
Posted

evo ti rešenje, instaliraj stylus addon, pa nabaci dark facebook temu, pa će ti tekst biti vidljiv bez selectovanja :)

Posted

imam stylus, trebao mi je za nešto drugo pre koju godinu, ali dark facebook mi ne treba :D
umesto embeda će ići obični linkovi dok Ball ili Mozilla ne srede to brljanje

Posted

To, Kokice, brljavi uBlock Origin. Beskompromisan blokator svega i svačega, otvorenog koda, ali koji kolje i previše ako mu se aktiviraju nadrkane filter liste ili mu se pak klikne nešto zajebano u podešavanjima. A šta bi to zajebano moglo da bude - ne znam, pitaćemo Radulovića. Ipak je on harao Silikonskom dolinom.

• Upvote 1
Posted (edited)

Не лудујте, Турци Лијевњани!
Кад не казах та те хитре ноге,
Којено су коњма утјецале,
И не казах за јуначке руке,
Којено су копља преламале
И на голе сабље ударале,
- Ја не казах за лажљиве очи,
Које су ме на зло наводиле,
Гледајући с највише планине,
Гледајући доље на друмове,
Куд пролазе Турци и трговци."

VADI PIČKO I OČI I UŠI DA NE GLEDAM I NE SLUŠAM IDJ GOVNA

Edited by Demon Seed
Posted
16 hours ago, vudun said:

To, Kokice, brljavi uBlock Origin. Beskompromisan blokator svega i svačega, otvorenog koda, ali koji kolje i previše ako mu se aktiviraju nadrkane filter liste ili mu se pak klikne nešto zajebano u podešavanjima. A šta bi to zajebano moglo da bude - ne znam, pitaćemo Radulovića. Ipak je on harao Silikonskom dolinom.

ma jok, isključen je za jewmetal

Posted
58 minutes ago, Demon Seed said:

SISAJ SRBIJO

ZEMLJO LUDAKA

SISAAJ SRBIJOO

GASTOZZ feat. JAMI - M.I.L.F.

natero si me da slušam jami i gastoza a tamo nema tog sisaj srbijo!

Posted

Šimone, svedoci smo svakodnevnih vatrenih obračuna po ulicama i haustorima. Vreme ti je da se odlučiš; jesi li za Škaljarci ili si za Kavčani.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...