Srbin Hamza Posted September 26, 2021 Report Posted September 26, 2021 a jesu ga ukinuli do moga, Južna Afrika je i dalje teški geto ali kakav primer oćeš, dakle Rusija ima svoje interese, da, recimo ja smatram da je preko Slobe doprinela krizi 1991. godine, tako da nije nikakvo nevinašce, al bre s im je porediš, s ovima što su pobili milione na Bliskom istoku? ajd i ti što pričaš, al dođe DMD koji brine o celom svetu, što ne brine o milionima ljudi koji su u 21. veku skapali zbog NATOa? mi seremo ovde o Vučiću, on je prdež na globalnom nivou, tihomir obični, kad su Buš i Obama prdnuli nestale su tri države
Demon Seed Posted September 26, 2021 Report Posted September 26, 2021 25 minutes ago, Srbin Hamza said: a jesu ga ukinuli do moga, Južna Afrika je i dalje teški geto A ostatak Afrike nije ni geto 25 minutes ago, Srbin Hamza said: milione na Bliskom istoku Milione čega??
Srbin Hamza Posted September 26, 2021 Report Posted September 26, 2021 u Iraku, Avganistanu, Jemenu i Libiji je stradalo brat bratu 3 miliona Arapa od 2001. do danas
Demon Seed Posted September 26, 2021 Report Posted September 26, 2021 Kad već pominješ Irak, oduvek me je kopkalo zašto Iranci onoliko i karakteristično smrde, da li imaju neku posebnu žljezdu ili se samo ne kupaju. Možda ima veze i sa vrstom vune od koje pletu džempere, to mi nije ranije palo na pamet.
Srbin Hamza Posted September 26, 2021 Report Posted September 26, 2021 pa da, i reč Srbi je nastalo od reči svrbi ili svrabež, kako nas uči otac nacije Starčević
Dark_Elf Posted September 26, 2021 Report Posted September 26, 2021 29 minutes ago, Srbin Hamza said: u Iraku, Avganistanu, Jemenu i Libiji je stradalo brat bratu 3 miliona Arapa od 2001. do danas 2
Demon Seed Posted September 26, 2021 Report Posted September 26, 2021 Jedan od najboljih filmova svih vremena.
Мајор Гашпар Posted September 27, 2021 Report Posted September 27, 2021 O, Julija Mesto njega uzmi mene svog... 1
Dead Man Drinking Posted September 27, 2021 Report Posted September 27, 2021 (edited) 8 hours ago, Srbin Hamza said: ... al bre s im je porediš, s ovima što su pobili milione na Bliskom istoku? 8 hours ago, Srbin Hamza said: u Iraku, Avganistanu, Jemenu i Libiji je stradalo brat bratu 3 miliona Arapa od 2001. do danas Pomislio bi čovek da je NATO pobio milione. Doduše, to što su izazvali građanski rat im ne pomaže mnogo. Ali opet treba praviti razliku, ne možemo reći da su CIA i BND krivi ta mrtve u Bosni 8 hours ago, Srbin Hamza said: ajd i ti što pričaš, al dođe DMD koji brine o celom svetu, što ne brine o milionima ljudi koji su u 21. veku skapali zbog NATOa? "A šta su oni nama radili?" Znači ako u svakom svom postu ne napomenem da su USA i UK najveći govnari na svetu, a Buš i Bler prvi među jednakima, onda me boli dupe za Arape na Bliskom Istoku ili za Afriku? Ništa, staviću to u potpis da ne bude zabune. Uostalom, dok smo mi Jugosloveni brinuli o Africi i BI, bilo im je bolje nego danas :d Ali to nije odgovaralo ni nama ni njima Edited September 27, 2021 by Dead Man Drinking
Demon Seed Posted September 27, 2021 Report Posted September 27, 2021 10 hours ago, Dark_Elf said: Je l' bi kresn'o ti ovo Dimone? Kako da ne, ako ume da ga proguNe, sve možemo da se dogovorimo... Može poll krvožedni pijani chad Rus vs alavi virgin zapadnjački reptilijanac Lemanje mlade bekhendom počinje čim odspava malo
metal guru Posted September 29, 2021 Report Posted September 29, 2021 @Srbin Hamza https://www.thelocal.at/20210928/austrian-communist-party-wins-local-election-in-graz/
Srbin Hamza Posted September 30, 2021 Report Posted September 30, 2021 Nadajmo se da nisu pritajeni Srbi i počnimo ljubav ispočetka!
Srbin Hamza Posted October 5, 2021 Report Posted October 5, 2021 DOS je nešto najbolje što se Šiptarima desilo. Sreća sreća rados!
Dark_Elf Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 (edited) Meni juče izašo predlog na youtube da gledam Đinđićev intervju na nemačkom. Hah, garant je gomila drugosrbijanaca juče gledala klipove o 5. oktobru, i razne intervjue, sa nostalgijom i gorčinom se sećajući svojih napora da ove današnje luzere u opoziciji, dovedu na vlast, i onda je youtube algoritam skontao da treba i meni da ponudi nešto slično da gledam. Edited October 6, 2021 by Dark_Elf 1
Demon Seed Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 I to su gledali iz dijaspore za ko-nas-zavadi ex-yu našima, pa su posle pustili Cobyja kako kmeči da utuđini svismo braća.
Srbin Hamza Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Meni juče izašo predlog na youtube da gledam Đinđićev intervju na nemačkom. Hah, garant je gomila drugosrbijanaca juče gledala klipove o 5. oktobru, i razne intervjue, sa nostalgijom i gorčinom se sećajući svojih napora da ove današnje luzere u opoziciji, dovedu na vlast, i onda je youtube algoritam skontao da treba i meni da ponudi nešto slično da gledam. Šta ti govori da te algoritam smestio među DSovce haha
Dark_Elf Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 37 minutes ago, Srbin Hamza said: Šta ti govori da te algoritam smestio među DSovce haha Jes' vala 🙂 Sad ću da se upucam u koleno.
vudun Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Svojo svobodno državo varujemo pred okupacijo fašistov, ki so žal na oblasti. Če Srbi nimajo hrbtenice, potem naj ves planet ve, da smo ponosno ljudstvo, ki ne bo dovolilo uresničiti tega peklenskega načrta, ki bo zasužnil slovenski narod in človeštvo kot celoto. Samo pogoltnili bomo solzivec, naj nas poškropijo z vodnimi topovi, naj streljajo na nas... Ne bodo nas mogli vse pobiti.
Dead Man Drinking Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Jebeš državu u kojoj je mlađima od 30 godina dozvoljno da budu članovi političkih partija i još gore kojekakvi činovnici po skupštinama i vladama
Recommended Posts