Dinarski Ratnik Posted Friday at 04:56 PM Report Posted Friday at 04:56 PM 6 hours ago, HEFEST said: Za utehu nam ostaje to da smo i dalje dosta homogena država i da nas još nisu preplavili braon ljudi. I to se mijenja. Rođo iz BGa mi govori kako se već danas ne može nać nijedan bus u čitavom gradu a da šofer nije crnac. A sjećam se i ja kad sam išo na sajam knjiga 2018 iza svakog ćoška po jedan čopor crnaca i kineza. Mogu mislit kako je sad 6 godina kasnije 1
HUMAN Posted Friday at 05:19 PM Report Posted Friday at 05:19 PM Kod mene na dorćolu svako malo vidim nekog crnca, neretko u pratnji vrsnih plavuša.. a u gsp-u pored po nekog "obojenog" obavezno pola busa budu rusi. Ali nek ne brine Hefest u njegovoj pripizdini sigurno toga još dugo neće biti.. 3 1
Kumodraski Vo Posted Friday at 09:49 PM Report Posted Friday at 09:49 PM To i mene zanima, nisam video da prave probleme. Cak i bolje voze od ovih nasih..
Grobodan Posted Friday at 09:54 PM Report Posted Friday at 09:54 PM Voze kurac bolje, divljaju kao manijaci 1
HUMAN Posted Friday at 09:55 PM Report Posted Friday at 09:55 PM 16 minutes ago, bradilko said: a šta hvali zapravo? Ja nisam ni rekao da nešto fali.. mada sam čuo da se neki i žale na te vozače, ja nisam imao loše iskustvo mada se ni ne vozim gsp-om svaki dan.. Ali mogu reći da rusi umeju da budu bučni u busu, ali ništa gore od naše omladine.. sreća pa uglavnom imam sluške (nekad ni to ne pomaže!)
Srbin Hamza Posted Saturday at 11:20 PM Report Posted Saturday at 11:20 PM https://www.danas.rs/vesti/drustvo/patrijarh-porfirije-podrzao-studente-u-blokadi/
HEFEST Posted Monday at 09:49 AM Report Posted Monday at 09:49 AM (edited) On 12/13/2024 at 6:19 PM, HUMAN said: Kod mene na dorćolu svako malo vidim nekog crnca, neretko u pratnji vrsnih plavuša.. a u gsp-u pored po nekog "obojenog" obavezno pola busa budu rusi. Ali nek ne brine Hefest u njegovoj pripizdini sigurno toga još dugo neće biti.. Kao da je loše imati Ruse ovde? Ja sam upoznao 7-8 Ruskinja, sve kao vile Raviojle, i jedno 3 Rusa koji žive ovde u mojoj pripizdini koja je samo 75 km od Beograda. Svi su neverovatno fini, kulturni i tihi. Ne samo to nego pošto ih znam već nekoliko godina mogu reći da kulturnije ljude u životu nisam upoznao. U mom selu ima samo jedan crnja i to naš crnja od majke srpkinje i oca Kamerunca i to je to. Bila je i Džoana najlepša crnkinja u Srbiji, ali se davno odselila u Ameriku. Nikada to nisam prežalio... Taj broj migranata koje vi vidite po Beogradu je još na nivou statističke greške. Idi u Nemačku pa vidi kako je tamo. Nemci bukvalno okupirani. Grad u kojem živi moja sestra ima desetine hiljada Turaka, a da ne pričamo o Sirijcima, Avganistancima i ostalima. Nama je čudno to i upada nam u oči jer smo godinama bili u većini od 99% u većini mesta u Srbiji. Sada kada dodamo na to još 2-3% stranaca nama izgleda kao invazija zelenih ljudi sa Marsa. Naravno ako nastave ovim tempom i dalje u jednom trenutku će postati problem kao i na svakom drugom mestu gde se tako nešto dešava. Edited Monday at 09:50 AM by HEFEST
Srbin Hamza Posted Monday at 09:51 AM Report Posted Monday at 09:51 AM On 12/15/2024 at 12:20 AM, Srbin Hamza said: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/patrijarh-porfirije-podrzao-studente-u-blokadi/ s jedne strane patrijarh, s druge Antonić https://lat.rt.rs/opinion/slobodan-antonic-politikolog/121556-slobodan-antonic-kolumna-rumunija-srbija-mediji-n1-danas/
HEFEST Posted Monday at 10:05 AM Report Posted Monday at 10:05 AM (edited) On 12/13/2024 at 10:55 PM, HUMAN said: Ja nisam ni rekao da nešto fali.. mada sam čuo da se neki i žale na te vozače, ja nisam imao loše iskustvo mada se ni ne vozim gsp-om svaki dan.. To je zato što nisi gledao turnir u voznji autobusa koji se održava u Beogradu. Naši vozači prelaze prepreke bez većih problema, a neki voze vrhunski. Ovi iz Bangladeša jadni odustaju na pola poligona. Razlika u kvalitetu je bila evidenta i neporeciva. Zato je i dobro što postoji takvo takmičenje. Evo jedan snimak sa takmičenja protiv Šrilančana. Edited Monday at 10:12 AM by HEFEST
23/16 Posted Monday at 10:29 AM Report Posted Monday at 10:29 AM https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/396136/FOTO-VIDEO-Djaci-blokirali-Jovinu-gimnaziju-direktor-klecao-u-dvoristu-skole.html Kod nas vazda neki Monti Pajton. Gde samo nalaze ovakve morone. 1
vudun Posted Monday at 12:12 PM Report Posted Monday at 12:12 PM Elfe, ode ti ljubimica... https://www.kurir.rs/vesti/politika/9527738/lider-socijalista-oprostio-se-od-nekadasnje-visoke-funkcionerke-sps Mada, stvarno je bila najlepša među tim političarkama iz 90-ih...
oʞɾoƃ Posted Monday at 12:24 PM Report Posted Monday at 12:24 PM (edited) 2 hours ago, HEFEST said: Naravno ako nastave ovim tempom i dalje u jednom trenutku će postati problem kao i na svakom drugom mestu gde se tako nešto dešava. Neće, iz dva razloga: (i) Srbija nema primamljiva socijalna davanja na koja paraziti mogu da se nakače i (ii) neće dobiti državljanstvo nikada. Na Zapadu mogu da dobiju i jedno i drugo, i to relativno lako, tako da je obezbeđen stalan dotok očajnika iz trećeg sveta niskog IQ-a i još niže kulturne kompatibilnosti sa evropskom civilizacijom. Edited Monday at 12:25 PM by oʞɾoƃ 5
HEFEST Posted Monday at 01:14 PM Report Posted Monday at 01:14 PM Slažem se. Kod nas ima dosta radnika iz Turske i par drugih zemalja koji su ovde došli kao jeftina radna snaga, ali toga je bilo oduvek. Danas smo Bugare samo zamenili sa Turcima. Bugari su sada u EU pa ih je manje raspoloženo za rad u Srbiji.
kuruz Posted Monday at 04:21 PM Report Posted Monday at 04:21 PM samo šalji šatro kulturnim zapadnim parazitima koji se kače na resurse tih ljudi 1
Grobodan Posted Monday at 04:22 PM Report Posted Monday at 04:22 PM Volim kad Gojko ima politički nekorektne izjave 2
oʞɾoƃ Posted Monday at 06:03 PM Report Posted Monday at 06:03 PM 1 hour ago, kuruz said: samo šalji šatro kulturnim zapadnim parazitima koji se kače na resurse tih ljudi U tome je čar mehanizma - milijarderi sa Zapada eksploatišu resurse zemalja trećeg svega i ostavljaju im samo mrvice, a onda ti nesrećnici dođu sa svojim starozavetnim vrednostima i svetonazorima na isti taj Zapad i, pošto su lenji, glupi i nesposobni, nakače se na socijalu koju finansiraju porezi srednje klase. Win-win za sve osim za običnog belog čoveka. 2
kuruz Posted Monday at 06:12 PM Report Posted Monday at 06:12 PM donekle tačno beli čovek dakle treba da udari na svoje milijardere, a ne na običnog čoveka sa istoka ali beli čovek radije bira drugu opciju netačan je deo da su ovi drugi lenji, glupi i nesposobni 1
oʞɾoƃ Posted Monday at 06:16 PM Report Posted Monday at 06:16 PM Ko priča o istoku? Ja pričam o kozojebima i crncima. Pogledaj prosečan IQ afričkih zemalja ili procenat brakova unutar porodice u Avganistanu/Pakistanu i biće ti jasno da su ti ljudi potpuno nesnađeni u modernom dobu, a kamoli u liberalnom kapitalizmu. Ali zanimljivo je videti da si počeo da zastupaš leve ideologije 😄 1 1
kuruz Posted Monday at 06:18 PM Report Posted Monday at 06:18 PM a ne ne, nisu to leve ideologije to je standardna anti-zapadna ideologija 😄 taj liberalni kapitalizam je njima došao na vrata, nisu ga tražili, pa se sad snalaze kako mogu u suštini, London i Brisel treba da izgore do temelja, posle ćemo lako 2
LoveHateLove Posted Monday at 06:37 PM Report Posted Monday at 06:37 PM Kozojebi su najgori, realno. Apsolutno bez radnih navika i odgovornosti, bez zelje da uce i urade nesto vise u zivotu, opsednuti politikom i verskim ideologijama ... i pritom mastaju da setaju plavusu i voze lamborgini, i da se svi prilagode njima i da im budu zahvalni sto su dosli. Totalno su se ukanalili sto su ih primili. Ti ljudi ce im samo stvarati probleme u buducnosti, pogotovo kad im ukinu socijalna davanja koja nece vecno da traju. Svi oni su osudjeni da zive dozivotno kao sirotinja, u socijalnim stanovima, bez ikakve buducnosti. Evo u Nemackoj vec poprilican broj napada nozem sa smrtnim ishodima, uglavnom Avganistanci i Sirijci. 3
Haos sam ja Posted yesterday at 10:28 AM Report Posted yesterday at 10:28 AM 16 hours ago, kuruz said: a ne ne, nisu to leve ideologije to je standardna anti-zapadna ideologija 😄 taj liberalni kapitalizam je njima došao na vrata, nisu ga tražili, pa se sad snalaze kako mogu u suštini, London i Brisel treba da izgore do temelja, posle ćemo lako Jeste, a bastioni slobode sa istoka poput Moskve, Pekinga, Rijada i Pjongjanga treba da procvetaju. 5
kuruz Posted yesterday at 01:27 PM Report Posted yesterday at 01:27 PM 2 hours ago, Haos sam ja said: Jeste, a bastioni slobode sa istoka poput Moskve, Pekinga, Rijada i Pjongjanga treba da procvetaju. lep primer izvođenja potpuno pogrešnog zaključka iz napisanog 1 2
Haos sam ja Posted yesterday at 01:44 PM Report Posted yesterday at 01:44 PM Ne, anti-zapadna ideologija podrazumeva pro-istočnu a ja sam ukazao na te istočne alternative. Da je zapad halapljiv, bezobrazno dvoličan i surovo eksploatatorski nastrojen to je tačno, nego mi se istočne alternative čine još znatno gorim. 4
Recommended Posts