Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, HEFEST said:

Za utehu nam ostaje to da smo i dalje dosta homogena država i da nas još nisu preplavili braon ljudi.

I to se mijenja. Rođo iz BGa mi govori kako se već danas ne može nać nijedan bus u čitavom gradu a da šofer nije crnac. A sjećam se i ja kad sam išo na sajam knjiga 2018 iza svakog ćoška po jedan čopor crnaca i kineza. Mogu mislit kako je sad 6 godina kasnije

• Upvote 1
Posted

Kod mene na dorćolu svako malo vidim nekog crnca, neretko u pratnji vrsnih plavuša.. a u gsp-u pored po nekog "obojenog" obavezno pola busa budu rusi. Ali nek ne brine Hefest u njegovoj pripizdini sigurno toga još dugo neće biti..

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
16 minutes ago, bradilko said:

a šta hvali zapravo?

Ja nisam ni rekao da nešto fali.. mada sam čuo da se neki i žale na te vozače, ja nisam imao loše iskustvo mada se ni ne vozim gsp-om svaki dan.. Ali mogu reći da rusi umeju da budu bučni u busu, ali ništa gore od naše omladine.. sreća pa uglavnom imam sluške (nekad ni to ne pomaže!)

Posted (edited)
On 12/13/2024 at 6:19 PM, HUMAN said:

Kod mene na dorćolu svako malo vidim nekog crnca, neretko u pratnji vrsnih plavuša.. a u gsp-u pored po nekog "obojenog" obavezno pola busa budu rusi. Ali nek ne brine Hefest u njegovoj pripizdini sigurno toga još dugo neće biti..

Kao da je loše imati Ruse ovde? Ja sam upoznao 7-8 Ruskinja, sve kao vile Raviojle, i jedno 3 Rusa koji žive ovde u mojoj pripizdini koja je samo 75 km od Beograda.  Svi su neverovatno fini, kulturni i tihi. Ne samo to nego pošto ih znam već nekoliko godina mogu reći da kulturnije ljude u životu nisam upoznao. U mom selu ima samo jedan crnja i to naš crnja od majke srpkinje i oca Kamerunca i to je to. Bila je i Džoana najlepša crnkinja u Srbiji, ali se davno odselila u Ameriku. Nikada to nisam prežalio...

Taj broj migranata koje vi vidite po Beogradu je još na nivou statističke greške. Idi u Nemačku pa vidi kako je tamo. Nemci bukvalno okupirani. Grad u kojem živi moja sestra ima desetine hiljada Turaka, a da ne pričamo o Sirijcima, Avganistancima i ostalima. 

Nama je čudno to i upada nam u oči jer smo godinama bili u većini od 99% u većini mesta u Srbiji. Sada kada dodamo na to još 2-3% stranaca nama izgleda kao invazija zelenih ljudi sa Marsa. Naravno ako nastave ovim tempom i dalje u jednom trenutku će postati problem kao i na  svakom drugom mestu gde se tako nešto dešava.

Edited by HEFEST
Posted (edited)
On 12/13/2024 at 10:55 PM, HUMAN said:

Ja nisam ni rekao da nešto fali.. mada sam čuo da se neki i žale na te vozače, ja nisam imao loše iskustvo mada se ni ne vozim gsp-om svaki dan..

To je zato što nisi gledao turnir u voznji autobusa koji se održava u Beogradu. Naši vozači prelaze prepreke bez većih problema, a neki voze vrhunski. Ovi iz Bangladeša jadni odustaju na pola poligona. Razlika u kvalitetu je bila evidenta i neporeciva. Zato je i dobro što postoji takvo takmičenje.

Evo jedan snimak sa takmičenja protiv Šrilančana.

Edited by HEFEST
Posted (edited)
2 hours ago, HEFEST said:

Naravno ako nastave ovim tempom i dalje u jednom trenutku će postati problem kao i na  svakom drugom mestu gde se tako nešto dešava.

Neće, iz dva razloga: (i) Srbija nema primamljiva socijalna davanja na koja paraziti mogu da se nakače i (ii) neće dobiti državljanstvo nikada.

Na Zapadu mogu da dobiju i jedno i drugo, i to relativno lako, tako da je obezbeđen stalan dotok očajnika iz trećeg sveta niskog IQ-a i još niže kulturne kompatibilnosti sa evropskom civilizacijom.

Edited by oʞɾoƃ
  • Upvote 5
Posted

Slažem se. Kod nas ima dosta radnika iz Turske i par drugih zemalja koji su ovde došli kao jeftina radna snaga, ali toga je bilo oduvek. Danas smo Bugare samo zamenili sa Turcima. Bugari su sada u EU pa ih je manje raspoloženo za rad u Srbiji.

Posted
1 hour ago, kuruz said:

samo šalji šatro kulturnim zapadnim parazitima koji se kače na resurse tih ljudi

U tome je čar mehanizma - milijarderi sa Zapada eksploatišu resurse zemalja trećeg svega i ostavljaju im samo mrvice, a onda ti nesrećnici dođu sa svojim starozavetnim vrednostima i svetonazorima na isti taj Zapad i, pošto su lenji, glupi i nesposobni, nakače se na socijalu koju finansiraju porezi srednje klase. Win-win za sve osim za običnog belog čoveka.

• Upvote 2
Posted

donekle tačno

beli čovek dakle treba da udari na svoje milijardere, a ne na običnog čoveka sa istoka

ali beli čovek radije bira drugu opciju

netačan je deo da su ovi drugi lenji, glupi i nesposobni

• Upvote 1
Posted

Ko priča o istoku? Ja pričam o kozojebima i crncima. Pogledaj prosečan IQ afričkih zemalja ili procenat brakova unutar porodice u Avganistanu/Pakistanu i biće ti jasno da su ti ljudi potpuno nesnađeni u modernom dobu, a kamoli u liberalnom kapitalizmu.

Ali zanimljivo je videti da si počeo da zastupaš leve ideologije 😄

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

a ne ne, nisu to leve ideologije

to je standardna anti-zapadna ideologija 😄

taj liberalni kapitalizam je njima došao na vrata, nisu ga tražili, pa se sad snalaze kako mogu

u suštini, London i Brisel treba da izgore do temelja, posle ćemo lako

• Like 2
Posted

Kozojebi su najgori, realno. Apsolutno bez radnih navika i odgovornosti, bez zelje da uce i urade nesto vise u zivotu, opsednuti politikom i  verskim ideologijama ... i pritom mastaju da setaju plavusu i voze lamborgini, i da se svi prilagode njima i da im budu zahvalni sto su dosli.  Totalno su se ukanalili sto su ih primili. Ti ljudi ce im samo stvarati probleme u buducnosti, pogotovo kad im ukinu socijalna davanja koja nece vecno da traju. Svi oni su osudjeni da zive dozivotno kao sirotinja, u socijalnim stanovima, bez ikakve buducnosti.  Evo u Nemackoj vec poprilican broj napada nozem sa smrtnim ishodima, uglavnom Avganistanci i Sirijci. 

• Upvote 3
Posted
16 hours ago, kuruz said:

a ne ne, nisu to leve ideologije

to je standardna anti-zapadna ideologija 😄

taj liberalni kapitalizam je njima došao na vrata, nisu ga tražili, pa se sad snalaze kako mogu

u suštini, London i Brisel treba da izgore do temelja, posle ćemo lako

Jeste, a bastioni slobode sa istoka poput Moskve, Pekinga, Rijada i Pjongjanga treba da procvetaju.

• Upvote 5
Posted
2 hours ago, Haos sam ja said:

Jeste, a bastioni slobode sa istoka poput Moskve, Pekinga, Rijada i Pjongjanga treba da procvetaju.

lep primer izvođenja potpuno pogrešnog zaključka iz napisanog

• Like 1
  • Upvote 2
Posted

Ne, anti-zapadna ideologija podrazumeva pro-istočnu a ja sam ukazao na te istočne alternative. Da je zapad halapljiv, bezobrazno dvoličan i surovo eksploatatorski nastrojen to je tačno, nego mi se istočne alternative čine još znatno gorim.

• Upvote 4
  • Recently Browsing   1 member

• Create New...