Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Haos sam ja said:

Ne, anti-zapadna ideologija podrazumeva pro-istočnu a ja sam ukazao na te istočne alternative. Da je zapad halapljiv, bezobrazno dvoličan i surovo eksploatatorski nastrojen to je tačno, nego mi se istočne alternative čine još znatno gorim.

ne kontam o čemu se radi ovde

jedno je spoljna politika, drugo unutrašnja

u spoljnoj politici nema demokratije

pitanje je samo ko ugrožava unutrašnju politiku više, a to je trenutno zapadna strana

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

Kako Srbinu mogu biti gore te alternative? Nas nikada ni jedna istočna zemlja nije napala. Samo zapadni demoni i licimuri koji nas sada drže podjarmljene i koji Vučića drže na vlasti i preko njega nas zamlaćuju, a pogotove one koji su pro zapadno orijentisani. Bore se protiv Vučka, pristalice su evropskog puta, a ne znaju da je Vučko upravo došao na vlast zahvaljujući CIA agentima i debeloj lovi koja je u to uložena. Kao štp sam mnogo puta rekao prvi put kada je Toma pobedio Tadića, američki ambasador odlazi u sedište SNS-a i nagovara ih da puste Tadića da bude pobednik iako je po glasovima već tada izgubio na izborima. Tada su skopili deal za naredne decenije okupacije Srbije i  tada je dogovoreno da će ih rukopoložiti za vrhovne vladare jer je vreme demokrata sudeći po volji naroda bilo već odavno prošlo. Samo su podgrejali leš DS-a na još jedan mandat jer im je tako odgovaralo. A pitate se zašto im je to odgovaralo? Pa zato što je bilo suprotono volji naroda. Klasična psihološka CIA operacija kako ubiti duh jednog naroda. Namesti da ih vodi onaj koga nisu izabrali i koga većina naroda mrzi, neka  taj povlači nepopularne poteze koji se direktno kose sa svim moralnim, istorijskim principima tog naroda. Ponižavaj ih što više i što očiglednije da svako inteligentan to ne može a da ne vidi kako bi svim inteligentim ljudima nametnuo stanje apatije i totalne bezvoljnosti za ikakvu akciju. Krunski dokaz - Ana Brnabić. I rest my case. Aleks Soroš i kafica u Moskvi jednom nedeljno. Srk, srk...

• Downvote 2
Posted

Kaze Informer da cemo na izbore opet za 3 meseca.

Smem da se kladim da ce ZLF i PSG odmah pojuriti, nadam se da ostali nece.

Posted
3 minutes ago, HEFEST said:

Kako Srbinu mogu biti gore te alternative? Nas nikada ni jedna istočna zemlja nije napala. Samo zapadni demoni i licimuri koji nas sada drže podjarmljene i koji Vučića drže na vlasti i preko njega nas zamlaćuju, a pogotove one koji su pro zapadno orijentisani. Bore se protiv Vučka, pristalice su evropskog puta, a ne znaju da je Vučko upravo došao na vlast zahvaljujući CIA agentima i debeloj lovi koja je u to uložena. Kao štp sam mnogo puta rekao prvi put kada je Toma pobedio Tadića, američki ambasador odlazi u sedište SNS-a i nagovara ih da puste Tadića da bude pobednik iako je po glasovima već tada izgubio na izborima. Tada su skopili deal za naredne decenije okupacije Srbije i  tada je dogovoreno da će ih rukopoložiti za vrhovne vladare jer je vreme demokrata sudeći po volji naroda bilo već odavno prošlo. Samo su podgrejali leš DS-a na još jedan mandat jer im je tako odgovaralo. A pitate se zašto im je to odgovaralo? Pa zato što je bilo suprotono volji naroda. Klasična psihološka CIA operacija kako ubiti duh jednog naroda. Namesti da ih vodi onaj koga nisu izabrali i koga većina naroda mrzi, neka  taj povlači nepopularne poteze koji se direktno kose sa svim moralnim, istorijskim principima tog naroda. Ponižavaj ih što više i što očiglednije da svako inteligentan to ne može a da ne vidi kako bi svim inteligentim ljudima nametnuo stanje apatije i totalne bezvoljnosti za ikakvu akciju. Krunski dokaz - Ana Brnabić. I rest my case. Aleks Soroš i kafica u Moskvi jednom nedeljno. Srk, srk...

PS

Ne znam da li se sećate kako je Tadić njakao kao magarac iz sveg glasa tada kada je proglasio pobedu. Nikada nije pokazao toliko emocija kao tada i realno bilo je toliko krindž i veštački da mi se odmah aktivirao moj haragei i nedugo zatim saznajemo za ponoćnu posetu. Samo to nije bio Lun Kralj Ponoći niti Lesli Eldridž nego američki Džejms Bond u odelu američkog ambasadora koji posećuje neprijateljsku i gubitničku stranku u sred izborne noći i priča sa Tomom i Vučićem o njegovoj kolekciji Matel figura. 

Posted

kc2k9kpTURBXy8yOWUxN2RlZGZmNTRlMzI3MWIxM

Sve je to politika, nema tu ljubavi.

Izgleda da sledi definitivno razgraničenje, Rusiji ide Krim, sedmina Ukrajine i Belorusija, Nato dobija sve zapadno od te linije, daklem i Srbiju i BiH.

Mada, možda će se još ćerati, trebamo i Gruziju negde svrstati.

Sve je to 30 godina unapred dogovoreno, sve je to Baba Vanga predvidela. Ona se nikad nije kladila na Lacio.

• Create New...