Srbin Hamza Posted Tuesday at 10:01 AM Report Posted Tuesday at 10:01 AM 2 minutes ago, HellAwaits said: Nikako da ukapiram, jer nisam ispratio unutrašnje uređenje SNS-a, ko tu direktno ugrožava AV-a ne znam na šta misliš, SNS je konglomerat svega i svačega, svaki interes koji je mogao da se udomi, ne verujem ni da se međusobno vole zamisli Gašić obali helikopter, bude mrtvih, i opet se vrati da bude ministar dakle, on je toliko mudo da ne možeš da ga sprečiš da hara po političkom sistemu a bukvalno lik prva nadstrešnica kakve on biznise ima i sa kim je povezan pojma nemam ali recimo da neki takvi nestanu iz Vlade onda bi bilo ozbiljno čišćenje po meni, AV samo odrađuje posao za mnoge moćnike u ovom društvu, i kada im ne bude odgovarao, ne bude imao podršku građana, bude izazivao nestabilnost u društvu, biće zamenjen. Nije on baš toliko bitan, ali jeste barometar u smislu držaće ga se bogati sloj dok im odgovara. Opozicija za sada ni ne nudi neki ekonomski model bolji od AV. 2 1
Haos sam ja Posted Tuesday at 10:23 AM Report Posted Tuesday at 10:23 AM Ostavka kurcoglavog ne znači ništa. Studentski zahtevi su upućeni tužilaštvu a ne wannabe faraonu. Hoćemo da ih vidimo u zatvoru (bar neke od odgovornih) a ne u nadzornim odborima državnih preduzeća/diplomatiji ili kakvu već novu funkciju daju ovima koje će skloniti sa trenutnih funkcija. Ovo poprima ozbiljnije razmere od onoga što i jači igrači od žvale mogu da hendluju i neće prestati preko noći. Ne ovog puta. 5
Uruk Posted Tuesday at 10:38 AM Report Posted Tuesday at 10:38 AM (edited) 20 hours ago, Uruk said: Pa ja racunam da ce se situacija sa trenutnom vlascu razresiti za 6 meseci najvise, jer situacija nije odrziva. 8 godina neko rece 🙂 39 minutes ago, Srbin Hamza said: po meni, AV samo odrađuje posao za mnoge moćnike u ovom društvu pa za njih i sebe. nije bas ni toliko nebitan. mocnici i new money as brat Andrej, kumela Petrovic, Zvonko i slicni. ali slazem se u sustini sigurno ga Miskovic nije doveo na vlast. evo ti spisak brt https://forbes.n1info.rs/liste/oni-su-nova-srpska-poslovna-elita-imaju-najmanje-140-firmi-i-obrcu-milijarde/ i zakljucak ovog teksta ti je da su ovo firme koje imaju relativno mali rast, ne bas sjajni paramteri sa biznis strane, sto verovatno implicira ali imaju tusta i tima dilova i da su pokrali od drzave onoliko Edited Tuesday at 10:42 AM by Uruk 1
Srbin Hamza Posted Tuesday at 10:41 AM Report Posted Tuesday at 10:41 AM 2 minutes ago, Uruk said: 8 godina neko rece 🙂 ja sam rekao da se vlast teško može smeniti za 6 meseci ostavka premijera i rekonstrukcija vlade ili novi izbori, ništa od toga ne menja činjenicu da promena vlasti može da potraje 1
Uruk Posted Tuesday at 10:44 AM Report Posted Tuesday at 10:44 AM nisam ja referirano na promenu vlasti, vec na razresavanje tj smirivanje ove situacije. mogu protesti da splanu, ili vlada da ucini ustupke, ali ove tenzije u ovom obimu ne mogu da traju 6 meseci to kazem kad mislim na razresenje. 2 minutes ago, Kumodraski Vo said: U subotu u ns PALI MASINU i ovako sam planirao sad samo poneti dodatnu opremu
Srbin Hamza Posted Tuesday at 10:45 AM Report Posted Tuesday at 10:45 AM 6 minutes ago, Uruk said: evo ti spisak brt koliko vidim, likovi vrede koliko jedan Mišković sam
Uruk Posted Tuesday at 10:48 AM Report Posted Tuesday at 10:48 AM (edited) vrede kolko vrede, al ruku dajem da je to crstvi finansijski backbone. nove firme, nova lova. nije sigurno Miskovicu, Beku i Solaku Vicic trebao, oni su vec bili u ozbiljnoj kinti. dovela ga je evropa a ovi su se ugradili i verovatno ga solidni finansiraju Edited Tuesday at 10:48 AM by Uruk
Srbin Hamza Posted Tuesday at 11:14 AM Report Posted Tuesday at 11:14 AM 17 minutes ago, Uruk said: oni su vec bili u ozbiljnoj kinti Mišku je prvo odgovarala stranka koja će zatvoriti zemlju, pa makar i ratom, jer ne bi ni mogao da pokupi prvi milion bez toga. Onda mu već 1996. nije odgovarala nestabilnost jer prikupljeni kapital nije mogao da oplodi i odgovaralo mu je manje otvaranje koje je DOS omogućio. Malo više demokratije, malo stranih investicija ali više kupujmo domaće i ti fazoni, malo da kupi Maxi pa ga preproda Delezu za veće pare, sve super. Ali i to je zastalo oko 2008. i moralo se naći rešenje za dalje, i to je SNS, koji je učinio bar taj deo ekonomskih procesa efikasnijim, a Miška baš briga za koruptivni deo, što se neki još bogate, zašto bi mu to smetalo? Vučić ima model koji je dosta dugo zadovoljavao obične građane koji pristaju da budu jeftina radna snaga, a pritom sređuje poslove i za krupne zverke, koje se još više bogate. Naravno da Mišku ne odgovara neko ko će stvarno da ga procesuira, a ne lažno hapsi pa pusti i odglumata kako je kao Putin doveo tajkune u red. Miška baš briga za srednju klasu jer srednja klasa za njega ni ne radi, i zato je na autokomandi. Ali to je i problem autokomande, što nemaju ni oni rešenje za manje obrazovane radnike, niti mogu bogatom sloju da ponude bolju formulu od Vučića. Vučić je ponudio da Srbija postane zemlja jeftine radne snage i resursa i to je šljakalo čak i predugo solidno. Sad priprema EXPO, da zameni model jeftine radne snage, ali do 2027. ima još dosta i koprcaće se sve to vreme. Naravno, možda se neko u opoziciji opameti kao Đinđiđ 1999. i ponudi tajkunima neki modus operandi i preuzme EXPO model. Jer u suštini to se i odnosi na visskokvalifikovanu radnu snagu, nove tehnologije, nove vrste poslova u uslužnom sektoru, litijum itd. Pa i od toga tajkuni moraju imati koristi, inače neće podržati nikoga u opoziciji. Opozicija to kao da ne konta.
HUMAN Posted Tuesday at 02:06 PM Report Posted Tuesday at 02:06 PM Kao što sam i pretpostavio, moraće nepomenik da učini velike ustupke i rezove, jasno je svima da je ovo samo smena pijuna, ali opet da su duboko uzdrmani više je nego očigledno! Svaka čast studentima i samo nek nastave sa pritiscima, ovi više nemaju nikakav odgovor koji bi poljuljao i smanjio proteste. Nažalost desio se sinoć u NS i napad na studente gde je jedna devojka teže povredjena, meni stvarno nije jasno kako ne razumeju da time samo pojačavaju bunt i gnev medju mladima! https://n1info.rs/vesti/student-koji-je-prisustvovao-napadu-u-novom-sadu-nepojmljivo-mi-je-da-tri-maskirana-muskarca-biju-jednu-devojku/ 1 2
Kumodraski Vo Posted Tuesday at 02:23 PM Report Posted Tuesday at 02:23 PM Kakve pizdurine treba ih gaziti ko govna.. 1 2
VoivodBG Posted Tuesday at 02:42 PM Report Posted Tuesday at 02:42 PM Već su studenti lepo ukrasili taj njihov lokal u NS. Objavljivala je Mašina.rs slike.
chess Posted Tuesday at 03:04 PM Report Posted Tuesday at 03:04 PM Ja jesam za proteste i to je lepo sto se desava al realno dokle god vlast podrzavaju i zapad i istok mozemo samo da ga mrzimo. Ljudi misle da ce ga uhvatiti na krivoj nozi a on covek ima sve poluge vlasti i milion taktika prezivljavanja, kao bubasvaba je neunistiv. Verovatno ce oprati SNS, presvuci ce se u novi pokret i idemo na izbore hteli mi to ili ne. Protesti su eskalirali tako da mora nekako sad da gasi pozar, videcemo kako... 1
Kumodraski Vo Posted Tuesday at 03:13 PM Report Posted Tuesday at 03:13 PM 30 minutes ago, VoivodBG said: Već su studenti lepo ukrasili taj njihov lokal u NS. Objavljivala je Mašina.rs slike. Jebes lokal.. 1
23/16 Posted Tuesday at 03:13 PM Report Posted Tuesday at 03:13 PM Konstantan pritisak ce ga terati da pravi greske. A i nisam siguran da on moze da kulira proteste, jer je njima pljacka oko Ekspoa neophodna. Od litijuma je ocigledno da nema nista. 4
VoivodBG Posted Tuesday at 03:18 PM Report Posted Tuesday at 03:18 PM Just now, Kumodraski Vo said: Jebes lokal.. Slažem se ljudski životi su ovde najbitniji. I ovo što rade je prikaz njihjovog očaja, videćeš svakim danom sve više će ljudi širom Srbije ustajati i protestvovati dok ne dođe do smene.
Dinarski Ratnik Posted Tuesday at 03:59 PM Report Posted Tuesday at 03:59 PM Meni najviše piče po živcima ovi homo sovjetikusi koji uprkos svemu, šta god vide i čuju, šta god da se desi, vlast i SNS su im u pravu za sve, studente treba pregazit jer šta će tamo, treba ih i istuć jer šta će tamo, kolektivni IQ na nivou sobne temperature na Sjevernom polu i dok ih slušaš zapitaš se jesu li ljudska bića uopšte ili nekakvi goblini. Tipa likovi na videu dole 3 2
HUMAN Posted Tuesday at 05:25 PM Report Posted Tuesday at 05:25 PM 1 hour ago, Dinarski Ratnik said: Meni najviše piče po živcima ovi homo sovjetikusi koji uprkos svemu, šta god vide i čuju, šta god da se desi, vlast i SNS su im u pravu za sve, studente treba pregazit jer šta će tamo, treba ih i istuć jer šta će tamo, kolektivni IQ na nivou sobne temperature na Sjevernom polu i dok ih slušaš zapitaš se jesu li ljudska bića uopšte ili nekakvi goblini. Tipa likovi na videu dole Tuga, čemer i jad.. i ovakvi nam kroje sudbinu.. ccc Ovo je pokazatelj da je krajnji čas da se nešto preduzme, jer ako i ove generacije mladih obrazovanih i pametnih ljudi moraju da emigriraju ostaće nam ogromna većina ovog polusveta, ne trebaju nama stranci da nas unište, dovoljni smo sami sebi.. nekih od ovih mi je stvarno žao, ali ovi bezobrazni a inteligencije jedne Amebe su najopasniji, bukvalno bi gazili omladinu za svog gospodara.. A evo i nekih pozitivnih vesti kad su evroparlamentarci u pitanju.. https://www.slobodnaevropa.org/a/eu-socijaldemokrate-podrska-studenti-u-blokadi-srbija/33291735.html 1
HUMAN Posted Tuesday at 09:49 PM Report Posted Tuesday at 09:49 PM 8 hours ago, VoivodBG said: 23 minutes ago, chess said: Slušajući deo ovog potkasta ovo mi ispada kao idealna solucija, može i Djuka bizon na mesto potpredsednika!
HellAwaits Posted Tuesday at 09:53 PM Report Posted Tuesday at 09:53 PM Izvor: Grupa za podršku studentima Trenutno najbolji predlog za AVov novi pokret, PENIS — Pokret evidentno nepismenih idiota Srbije. 3
vudun Posted Tuesday at 11:37 PM Report Posted Tuesday at 11:37 PM Sanguis Bibimus Corpus Edimus Tolle Corpus Satani... 𖤐 ☠︎︎ 𓃶 ⛧⃝ 𓄃 🦇 👁️⃤ 𓅓 𓄋 ️️ 555 - 333 1
Recommended Posts