Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
On 1/28/2025 at 4:59 PM, Dinarski Ratnik said:

Izuzetan gospodin kreće na 3:47 . . .

Već tri dana gledam snimak najmanje tri puta dnevno . . .

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Ovo je sad neka njegova varijanta konekcije i odrzavanje svog birackog tela u borbenoj gotovosti al slabo mu ide, baba ga demontirala. On zato ne ide na duele jer bi ga svako sa 2 grama mozga upropastio.

• Like 4
Posted (edited)
19 hours ago, vudun said:

Izuzetan gospodin kreće na 3:47

Njega kad sam vidio skonto sam istinski kako je Amerima i ostalim zapadnjacima sa njihovim bumerima

Edited by Dinarski Ratnik
Posted
On 1/28/2025 at 10:13 AM, HellAwaits said:

Umesto da u 21. veku (dvadeset prvom, jebote!) imamo viziju zajednice uređene kroz prava pojedinca, kod nas sve obrnuto. Alfa mužjak, i poneka ženka,

"Alfa mužjak, i poneka ženka", možda i nije tako loše rešenje. 

Ceo problem demokratije i jeste to što se svi pitaju, a ne samo alfe. Umesto da Alfe imaju glavnu reč u društvu, kljokavci i nespodobnjakovići (I Siniše Mali) imaju istu moć odlućivanja. 
Evo, ubi me, nazovi me najvećim mentolom, ali ja nikako da shvatim kako može biti isti glas na izboruma nekog domaćina čoveka, koji je iz ničega stvorio domaćimstvo, napravio kuću, dobio potomstvo, napravio biznis... I sad je njegiov glas jednak sa glasom nekom propalog studenta, klošara koji se žicka u Bg-u? 

• Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 10
Posted
3 hours ago, Dark_Elf said:

"Alfa mužjak, i poneka ženka", možda i nije tako loše rešenje. 

Ceo problem demokratije i jeste to što se svi pitaju, a ne samo alfe. Umesto da Alfe imaju glavnu reč u društvu, kljokavci i nespodobnjakovići (I Siniše Mali) imaju istu moć odlućivanja. 
Evo, ubi me, nazovi me najvećim mentolom, ali ja nikako da shvatim kako može biti isti glas na izboruma nekog domaćina čoveka, koji je iz ničega stvorio domaćimstvo, napravio kuću, dobio potomstvo, napravio biznis... I sad je njegiov glas jednak sa glasom nekom propalog studenta, klošara koji se žicka u Bg-u? 

А како глас неког неписменог ко верује у све што чује на тву и прочита на нету може бити исти као неког др наука нпр?

Молим те, реци ми да имаш преко 65 година са оваквим резонима. Пакао...

• Downvote 2
Posted
4 minutes ago, Косати Ћелавац said:

А како глас неког неписменог ко верује у све што чује на тву и прочита на нету може бити исти као неког др наука нпр?

zašto misliš da bi neki akademik dozvolio bilo kojem yumetalcu da glasa?

• Like 2
Posted

Није важно. Дао сам контра глуп пример вагања гласова. У данашњим политичким системима сваки глас исто вреди. Свако за своју групу може да мисли да је вреднија од друге.

А да се ја питам, право гласа би се стицало након положених испита из опште информисаности, критичког мишљења, познавања основних политичких и економских концепата и принципа, и познавања плана и програма странака на изборима, под условом да кандидат већ има минимум просечан коеф интелигенције, па макар и ја испао из те групе.

• Upvote 2
Posted
9 minutes ago, Косати Ћелавац said:

право гласа би се стицало након положених испита из опште информисаности, критичког мишљења, познавања основних политичких и економских концепата и принципа, и познавања плана и програма странака на изборима, под условом да кандидат већ има минимум просечан коеф интелигенције, па макар и ја испао из те групе.

to ne znaju ni studenti FPN

• Like 1
Posted

Direktna demokratija ili svaki glas je jednako važan, bez obzira na društveni status glasača. Naravno da nisu svi dovoljno prosvećeni i upućeni, često im je to mišljenje nametnuto i usađeno u svest, ali ipak treba poštovati načelo jednakosti. Vidimo primere širom sveta šta se dešava čim imalo odstupimo od toga. Ne bih išao dalje u raspravu kako je sve to u stvarnosti velika zabluda i praktično neizvodljivo. Sve je moguće, samo treba dobre volje i otvoren um da se nešto započne.

• Like 1
  • Upvote 3
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...