Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

spacer.png

------------------------

Od sad braćo, samo Informer. 
Treba nekako sve medije prekrstiti u to. 
- Informer 
- Reformer 
- Superformer 

I Vučićevića postaviti za generalnog + ministra informisanja.

• Like 1
Posted

E pa odlično, znači ostaje SK, plus se dobija i Arena, u principu mi se jebe ali beše prenose WRC tako da nije loše

Posted

I eto pohapsiše te inspektore iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka I socijalna Pitanja. Napad na porodicu Zečević je bio očajnički pokušaj da se spasu robije jer su znali šta im se sprema. Godinama su bukvalno satanizovali ljude kao da su klali ljude u svom smeštaju. Da su to radili verovatno ih niko ne bi ni dirao. Pokušali su i na televiziji Kuriir da skuju teoriju zavere kako su inspektori bili u pravu, ali bukvalno sutradan svi u apsanu. 😂

Ne verujte medijima, a ministarstvima još manje. Sve korumpirani idioti, nesposobnjakovići i bukvalno kriminalci. Radim stalno sa njima i ništa me više ne može iznenaditi. Kada su moju drugaricu genijalku primili u Ministarstvo finansija i to kao pomoćnika Ministra ja sam bio zaprepašćen. Jedini pozitivan primer za mojih 20 godina karijere.

• Like 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...