Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, Kumodraski Vo said:

Pa da ali mu se osipa glasacko telo a bude apstinenti (daj boze) i onda izvodi te kerefeke jer nema izbora. Ne znam i da drzi stvari pod kontrilom, sto mi se ne cini bas, opet gledam na sve ovo pozitivno..

Apstinenti i mladi jesu problem za vlast ali srecom nema alternative za koju mogu da se opredele jer je opozicija totalno unistena. Kada bi se nasao neki kredibilni kandidat iz opozicionih redova koga bi podrzali studenti i profesori i CIA naravno ( ako misle da je pravo vreme za to ) to bi bio veliki problem za vlast. Npr onaj sudija Majic kada bi stali iza njega kada bi se on politicki kandidovao kapiram da bi ceo krug dvojke i sva ta gradjanska demokratska intelektualna elita stala iza njega pa i studenti i profesori. 

Posted

Gde je sad Tesa Tesanovic i sta o studentskim protestima kaze Seselj?

Sto se tice protesta u subotu, samo se nadam da nece zaista niko upadati u rts jer postoje razne price na tu temu ☠️

Posted
On 3/12/2025 at 8:15 PM, Srbin Hamza said:

Realno, ne znam o čemu pričamo. Ovi studenti bukvalno protestuju zato što neće Srbiju u kojoj Kesić ima veću platu od lekara i inženjera, kamoli od rijaliti igrača i starleta. Po meni bi bilo sumanuto da studenti podrže da im Njuz-netovci kroje kapu, ali opet, ja sam Šiptar i komunista, pa možda ne vidim stvari kao studenti.

Tv lica svuda zaradjuju velike pare. Problem su male plate lekara, ne sto voditelj zaradjuje dosta.

Njuzovci kroje kapu studentima - ovo zvuci kao nesto sto bi DJV izgovorio.

• Downvote 3
Posted
12 minutes ago, 23/16 said:

Tv lica svuda zaradjuju velike pare. Problem su male plate lekara, ne sto voditelj zaradjuje dosta.

Njuzovci kroje kapu studentima - ovo zvuci kao nesto sto bi DJV izgovorio.

kako god hoćeš, ali problem ti je već na početku posta

nebitno je kako je svuda

nema ovih blokada svuda

ne kontaš da su blokade od početka anarho-marksističke metode, zahtevi su buržoaski pretežno

sad se i zahtevi menjaju ka anarho-marksizmu, kada studenti traže sastanke sa radničkim sindikatima

počinje druga faza protesta

Voditelji ne vrede ništa, nebitni su u pravom društvu, nebitne su brojne profesije koje sada umišljaju da su bitne

• Upvote 3
Posted

Pomalo mi smeta kad čitam komentare okolo i te nasprasne hvalospeve o Branku Ružiću, a tip je tolike godine u smrdljivom SPS-u...

Tako je i najpoželjniji beogradski zavodnik svoga vremena, dr Čović, '97. kada su bile one velike demonstracije šmugnuo, pa je posle tvrdio pazar...

Namirisao je da Slobinom režimu gori pod nogama...

Par godina kasnije bio zamenik Đinđiću u vladi...

Štaviše, čitao je na televiziji saopštenje vlade kada su Đinđulu roknuli snajperom...

I svi ministri tada stajaše poređani iza Čovića...

Onda se 2012. vratio u staro jato, kod Vučića u strastveni zagrljaj...

Preletačević par ekselans. Sa značkom...

Posted

Ako opet popušimo isti trik i rehabilitujemo likove poput Ružića i Šarovića, kao što smo rehabilitovali pogani SPS i prljave radikalčine u vreme Bote pa sad gledamo samo groteskne posledice takvih odluka, onda žvalava nakaza treba da nas jebe još 50 godina i to da nam gura jaja u kolektivno prkno.

• Like 3
Posted

I Vuk Draskovic i Dana nesto talasaju protiv SNS, verovatno kazu da su gladni da nisu siti, isto tako i Ruzic pa cekaju da ih neko namiri da zacute. 

Posted
17 hours ago, Uruk said:

nijd brate, usrao se. ako se do sad nije videlo, sad je bas obv da se usr'o

Ja mislim da on većinom uživa u svemu ovome, jer može još češće na tv nego obično da glumi žrtvu. Izleti iz takta povremeno, ali zna da krajnji neki cilj ovoga jesu izbori koje on ponovo dobija glatko. Zato ništa konstruktivno i ne rešava, već se zeza sa ovim šatorima i 28. martom.

Ovo što je pomenuto je uvek opcija, da ubaci 50 ljudi koji glume studente i koji će da prave haos i izazovu policiju, ali mislim da još uvek nije došlo do toga da su mu potrebne takve metode.

Posted
2 hours ago, vudun said:

Pomalo mi smeta kad čitam komentare okolo i te nasprasne hvalospeve o Branku Ružiću

da, nije Ružić bukvalno ništa rekao sa čim se Vučić ne bi složio, ne znam kako ljudi to ne uviđaju

šta je rekao, da problemi treba da se reše u institucijama sistema, bukvalno tim rečima

da vlada neće biti prelazna već sns-sps

da će pripremiti nove izbore

da će on prošetati Beogradom dok budu demonstracije

sve bi Vučić potpisao

Ružić je u suštini ponuda za "kompromis" sa opozicijom koju je poslao Vučić

good cop - bad cop

• Like 2
Posted (edited)
5 hours ago, Haos sam ja said:

Ako opet popušimo isti trik i rehabilitujemo likove poput Ružića i Šarovića, kao što smo rehabilitovali pogani SPS i prljave radikalčine u vreme Bote pa sad gledamo samo groteskne posledice takvih odluka, onda žvalava nakaza treba da nas jebe još 50 godina i to da nam gura jaja u kolektivno prkno.

Poptisaujem. Zaboravio si i novog Čedu Jovanovića izredova studenata da bi zurka bila kompletna. Nema ga jos, ali naći ćemo i njega.

@Yoda: topi mu se biracko telo. SNS-ovci drukaju jedni druge na max. Jedina njegova sreca je sto su ovo studentsko/narodni a ne opozicioni protesti, inace bi imali masu preletaca uveliko i stvar bi polako ulazila u finalne faze. Sad ti nemaju gde i kod koga da prelete. Ali zato mu i gori, pre ili kasnije pojavice se neka opcija. 

Edited by Uruk
Posted
34 minutes ago, Uruk said:

Poptisaujem. Zaboravio si i novog Čedu Jovanovića izredova studenata da bi zurka bila kompletna. Nema ga jos, ali naći ćemo i njega.

Mislim da nisi fer sa ovim. Nemam ja iluzija da će se neki, a možda i mnogi prvoborci među studentima vremenom pokvariti ali nemojmo ih sada izjednačavati sa dokazanim činiocima mraka, bar ne još uvek. Mislim da su svojim akcijama do sada pokazali da su znatno pametniji, mudriji, taktičniji, kreativniji, hrabriji i čistijih srca nego što smo mogli i da pretpostavimo.

• Like 2
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
1 hour ago, Uruk said:

@Yoda: topi mu se biracko telo. SNS-ovci drukaju jedni druge na max. Jedina njegova sreca je sto su ovo studentsko/narodni a ne opozicioni protesti, inace bi imali masu preletaca uveliko i stvar bi polako ulazila u finalne faze. Sad ti nemaju gde i kod koga da prelete. Ali zato mu i gori, pre ili kasnije pojavice se neka opcija. 

Opozicija je i glavni problem da bi se nešto konkretno uradilo, jer bez političkih promena ova priča može ovako da ide u nedogled. Svake izbore najave kako konačno ulaze udruženi, pa se posvađaju međusobno i ništa od toga.

Studenti peške ka Nišu, ovi prave bakljadu u skupštini. Meni izgleda da svima njima odgovara Vučić na vlasti. Ne govorim samo o njegovim strankama, kao što su Zavetnici, nego svim opozicionim. Uzmu se pare oko izbora i kulijana do sledećih, što su tiši Informer/Kurir ih manje pljuju i svi srećni.

• Like 1
Posted
6 hours ago, Srbin Hamza said:

da, nije Ružić bukvalno ništa rekao sa čim se Vučić ne bi složio, ne znam kako ljudi to ne uviđaju

šta je rekao, da problemi treba da se reše u institucijama sistema, bukvalno tim rečima

da vlada neće biti prelazna već sns-sps

da će pripremiti nove izbore

da će on prošetati Beogradom dok budu demonstracije

sve bi Vučić potpisao

Ružić je u suštini ponuda za "kompromis" sa opozicijom koju je poslao Vučić

good cop - bad cop

Pa, to sam i rekao!!!

Srboljube, je l' ti shvataš da ova zemlja ni za 20 godina neće moći da se oporavi od Miloševićeve izdajničko-kleptomanske bande koja je, uzgred budi rečeno, namestila i iskecala jednog divnog gospodina gazda Jezdu...?

• Like 1
Posted
17 hours ago, Zen said:

Sto se tice protesta u subotu, samo se nadam da nece zaista niko upadati u rts jer postoje razne price na tu temu ☠️

Da su pametni iz RTS-a, pa da iznapušavaju i Vučića i opoziciju. 

Par puta sam (pokušavao) da gledam gostovanje Vučića na RTS-u (i nisam izdržao duže od 5 minuta), jer odma počne novinarima da sere.. vi ste vaki.. vi ste naki. 
Idi bre u pićku materinu mentolčino.. ja ne znam kako se ti novinari uzdržavaju da ga ne oteraju u kurac. 
Zoveš ga ko čoveka u kuću, i on ti se posere odma na vrata. 
Na šta bre ono liči? 

To ko da pozoveš nekog ortaka na gajbu da se zapijete i prozajebavate, a on ti celo veće sere da si ti najgori čovek, i da mu se ne sviđa tvoja kuća, i da ti je žena ružna, i da si vaki,  i da si naki... 

Ja stvarno ne kapiram te voditelje... ako već i ne smeju da mu kažu da je mentol i nekulturan, ne treba ni da ga zovu uopšte. 

Inače, nikad nisam na strani bagre novinarske, sem u ovom slučaju. 

Posted
14 hours ago, Haos sam ja said:

Budalaština... 
Msm.. sve to do jaja zvuči, ali što bi reko Bata Šiptar, ima utemeljenje ko Vučić u istini. 
Jebo Ružića.. Šarović je do jaja. 
Šarović više nije sivi. Šarović je postao beli, pravi radikal, kakvi su radikali trebali da ostanu. 

Ako ćeš da lustriraš (bivše) radikale, onda lustriraj SVE... a lustracija nije najdemokratskije rešenje... 
Sad ćeš ti da lustriraš recimo nekog predsednika opštine Gornjeg (ili Donjeg) Milanovca, a čovek, iako je možda u SNS sekti, možda je pošten.. možda ništa nikad nije ukrao. 

Ne radi to tako... 

Uostalom, nebitno je... biće ovde kako se Putin i Tramp dogovore.. 

... pre ili kasnije... 

• Create New...