HellAwaits Posted Sunday at 09:10 PM Report Posted Sunday at 09:10 PM Izbori u ovakvom okruženju su nemoguća misija, bojkot nikakvo rešenje. Treba da se dogodi nešto što će ih pocepati iznutra, to bi bila velika šansa. Protesti ih jesu uzdrmali, ali to je tek početak utakmice. Imam osećaj da šta god mi učinimo, ishod neće zavisiti isključivo od toga. U sveopštem haosu na svetskoj sceni pitanje je koje će dugme stisnuti Zapad, a kod nas je previše crvenih zona: Kosovo kao kec u rukavu, Republika Srpska, a ne zaboravimo ni litijum. Na kreditnu zaduženost i koncesije ne treba ni trošiti reči. 4 2
perzekjušn menijak Posted Sunday at 11:34 PM Report Posted Sunday at 11:34 PM (edited) https://www.instagram.com/reel/DHRWaE8sQ3z/ Kad Valjevac dinsta. Edited Sunday at 11:41 PM by perzekjušn menijak 1
perzekjušn menijak Posted Monday at 09:14 AM Report Posted Monday at 09:14 AM https://n1info.rs/vesti/gradjani-obrenovca-gadjali-jajima-zgradu-opstine-zbog-funkcionera-koji-su-bili-u-pionirskom-parku/ 2
vudun Posted Monday at 09:46 AM Report Posted Monday at 09:46 AM (edited) Dugo se već pitam... zašto je ljudima teško da se pogledaju u ogledalo i priznaju sebi samima da je đinđićevština bolest skoro ista kao i slobizam i vučićizacija...? https://www.juznevesti.com/drustvo/unisten-mural-zoranu-djindjicu-u-nisu/ Edited Monday at 09:46 AM by vudun 1 4
VoivodBG Posted Monday at 11:46 AM Report Posted Monday at 11:46 AM PREDMET LUTKARSTVO NA FPU-U U BEOGRADU, SE UKIDA. ZAŠTO? Ove fenomenalne lutke su napravili studenti i studentkinje FPU-a, pod mentorstvom profesorke Milice Grbić Komazec. (Milice iz nekih razloga ne uspevam da te tagujem) Nažalost ovaj predmet na smeru scenografija i scenski kostim, na FPU-u se ukida! Govorimo o razvoju umetnosti lutkarstva u Srbiji a ukidamo jedinu mogućnost gde se mladi umetnici i umetnice mogu edukovati o tipovima lutaka, materijalu, tehnologiji izrade. Bilo bi značajno kada bi se o ovom problemu javno govorilo, pisalo, Verujem da Milica Grbić Komazec, njeni studenti ali i svi ostali iz sveta lutkarstva i te kako imaju šta da kažu o ovoj temi. Hajte malo, otvorite rubrike kulture i za ovu temu! 🙏 ❤ Evo Milica dodaje: Studenti su potpuno samostalno osmislili i napravili ove fantastične lutke 🥰nisu izradili ove lutke pod mojim mentorstvom, ali su imali moju podršku. ❤ Ovaj post je očigledno izazvao puno pažnje i različita mišljenja, ljudi iz sveta lutkarstva, sa FPU i ostalih koji su reagovali na ove fenomenalne lutke koje su studenti SAMOSTALNO uradili, pa vas sve upućujem na pojašnjenja Milica Grbić Komazec koje možete pročitati u komentarima ovog posta. A ja se nadam da će se otvoriti prostor, mimo društvenih mreža, za razgovovore na ovu i ostale teme koje se tiču umetnosti lutkarstva. link
HEFEST Posted Monday at 12:38 PM Report Posted Monday at 12:38 PM (edited) 16 hours ago, HUMAN said: Prosečan Srbin veruje da je Putin lider slobodnog sveta jebote šta to pričaš Путин>Сви европски фегетски феминизирани лидери који би нас поново бомбардовали само ако им пружимо повод. Никада нећу схватити људе који желе да уђу у европску унију и који ни после 25 година нису ни близу остварења тог сна. Као да нису видели Турску која на то чека 60 година. Само тотално фегетизована нација може ући у то легло ретарда где не постоји мајка и отац него родитељ 1 и 2. Путин за њих бог васионе морално и интелектуално, али ја тврдим да бих био много бољи само са вама поред себе немам никакве шансе. 😂 Edited Monday at 12:39 PM by HEFEST 1 8
chess Posted Monday at 02:12 PM Report Posted Monday at 02:12 PM Ovo mozda bolje u Bem ti zivot, ostavise deponiju unutra. Ovo je ogledalo naprednjaka 5
Dinarski Ratnik Posted Monday at 02:19 PM Report Posted Monday at 02:19 PM Baš me zanima kako će RTS ovo večeras objasnit i izopačit
perzekjušn menijak Posted Monday at 03:06 PM Report Posted Monday at 03:06 PM Iza svinja i ne može biti bolji prizor ostati. 2
Uruk Posted Monday at 03:06 PM Report Posted Monday at 03:06 PM evo jedno kredibilno istrazivanje za promenu, posto sam prosli put izgleda okacio lazno 😄 radjeno pre 15. , najmasovnijeg skupa u istoriji Srbije i dogadjaja koji je Djukanovic nazvao 'zvucni top'. P.S. Lazarevac ftw: „Kad 15. 3. nisu vozili, ne moraju ni danas“: Građani Lazarevca blokirali stanicu, izduvane gume na autobusima koji prevoze radnike Kolubare
vudun Posted Monday at 03:50 PM Report Posted Monday at 03:50 PM https://n1info.rs/vesti/vojislav-kostunica-na-protestu-u-beogradu/ Koštunjavi >>>>> Đinđula . . . 4
vudun Posted Monday at 05:31 PM Report Posted Monday at 05:31 PM Šta, kao nije...? E, moja nesposobna deco, odrasla na mitomaniji radodajki kojekakvih (polu)glumaca iz 80-ih, pa vi i dalje ne shvatate da vam je Đinđula bio Vučić pre Vučića... Nikada nećete shvatiti ni zašto je žrtvovan... Kao ni to da su ga žrtvovali njegovi najbliži saradnici... Propagandne radodajke su vam danas 60+ ... Eno, Zoran Živković aka Zoki Bunda ne silazi sa N1... Gde li se Čeda zagubi, valjda je preboleo razvod po birtijama... 2 1 5
perzekjušn menijak Posted Tuesday at 07:04 AM Report Posted Tuesday at 07:04 AM https://x.com/atamanzagliblje/status/1901816537280856446 1
HEFEST Posted Tuesday at 07:11 AM Report Posted Tuesday at 07:11 AM 13 hours ago, vudun said: Šta kao nije...? Vidiš da su glupi. Njih da lupiš preko nosa oni bi rekli ma nije se desilo. 2 6
vudun Posted Tuesday at 09:15 AM Report Posted Tuesday at 09:15 AM (edited) 90 % vas koji ste odgajani da veličate žuticu i koji očekujete nešto od politike, jao kako ćete da cmizdrite kroz 10 godina, niste svesni... Već vidim koje sve izgovore spremate suprugama u vašim tutumrak životima... Iste one izgovore koje naprednjačka gamad, koja je izvisila, upravo servira svojim dragama... Samo, niko da izvede unutrašnji veleslalom, pa da javno postavi pitanje zašto je sistem konstruisan na temeljima nepravde... Koja je to nevidljiva ruka koja upravlja kormilom bliže povijesti i vrti je u krug... I daj Bože da vam neki tamo Viktor Savić nije obeščastio supruge. Taj nema koju nije obeščastio podno bijeloga grada... Molim vas, to je istina. Priča se od Dorćola do Petlovog muda! Njega zaista treba uštrojiti... Mene svakako zabole kituljko, nafatirao sam se mimo politike i ne moram ništa više da radim u životu... Sad mogu na miru da se razvedem i da proganjam plavooke Čeh... Šveđanke. Poebem, zadavim, bacim sa špicaste stijene ( Opatija)... i mirna NDH... Sve dok me ne sačeka neki Dolf Lundgren iza ćoška, tresne kamenom u glavu i zafrljači u plavu grobnicu bisera Jadrana... A da ronim sa vama, pizdama i oportunistima, po katakombama sazidanim od govana - nikad, bre. Nikad, pa ni tad... U Edited Tuesday at 09:17 AM by vudun 3 1 7
Srbin Hamza Posted Tuesday at 09:28 AM Report Posted Tuesday at 09:28 AM realno, ako ćemo pošteno, samo Hefest i vudun su oldskul jumetal svi ostali smo omlohavili i cmizdrimo za studentima i vučićem dovedite se u red, ne sramotite ovo pogano leglo razvrata 3 4
Grobodan Posted Tuesday at 12:56 PM Report Posted Tuesday at 12:56 PM Nele i Razbijać su isti čovek 4
perzekjušn menijak Posted Tuesday at 01:01 PM Report Posted Tuesday at 01:01 PM (edited) https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/594728/becic-odlozen-sednica-napad-milos-pavlovic.html Ja smešniji snimak nisam skoro video. Nakašlje se i pita ovoga "Jesi dobro?". 🤣 Edited Tuesday at 01:01 PM by perzekjušn menijak 1 2
HUMAN Posted Tuesday at 01:44 PM Report Posted Tuesday at 01:44 PM 4 hours ago, Srbin Hamza said: realno, ako ćemo pošteno, samo Hefest i vudun su oldskul jumetal svi ostali smo omlohavili i cmizdrimo za studentima i vučićem dovedite se u red, ne sramotite ovo pogano leglo razvrata Ok ako je divljenje i veličanje (tudjeg) vlastodržca odraz yum oldskulštva onda si u pravu
Srbin Hamza Posted Tuesday at 02:26 PM Report Posted Tuesday at 02:26 PM Pa to je old yum. Ekstremne ideologije, pljuvanje na nu metal, verovanje King Diamondu, halucinacije Megadeth fanova i Princova erotika. 2 1
LoveHateLove Posted Tuesday at 02:37 PM Report Posted Tuesday at 02:37 PM To mi sa stazom od 20 godina, ovi su dosli za vreme vuciceve vladavine, zato i jesu takvi 😁 2
perzekjušn menijak Posted Tuesday at 02:50 PM Report Posted Tuesday at 02:50 PM Odradili snimanje i tutanj. 🤣 https://www.instagram.com/reel/DHV2bH9PYQL/?utm_source=ig_web_copy_link
HUMAN Posted Tuesday at 04:57 PM Report Posted Tuesday at 04:57 PM 2 hours ago, Srbin Hamza said: Pa to je old yum. Ekstremne ideologije, pljuvanje na nu metal, verovanje King Diamondu, halucinacije Megadeth fanova i Princova erotika. Paa većina nas je odavno prešla 30-tu jbg.. mada većina ovih stvari i dalje skroz validne 1
Recommended Posts