Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Haos sam ja said:

Ne, anti-zapadna ideologija podrazumeva pro-istočnu a ja sam ukazao na te istočne alternative. Da je zapad halapljiv, bezobrazno dvoličan i surovo eksploatatorski nastrojen to je tačno, nego mi se istočne alternative čine još znatno gorim.

ne kontam o čemu se radi ovde

jedno je spoljna politika, drugo unutrašnja

u spoljnoj politici nema demokratije

pitanje je samo ko ugrožava unutrašnju politiku više, a to je trenutno zapadna strana

• Like 1
  • Upvote 4
  • Downvote 2
Posted

Kako Srbinu mogu biti gore te alternative? Nas nikada ni jedna istočna zemlja nije napala. Samo zapadni demoni i licimuri koji nas sada drže podjarmljene i koji Vučića drže na vlasti i preko njega nas zamlaćuju, a pogotove one koji su pro zapadno orijentisani. Bore se protiv Vučka, pristalice su evropskog puta, a ne znaju da je Vučko upravo došao na vlast zahvaljujući CIA agentima i debeloj lovi koja je u to uložena. Kao štp sam mnogo puta rekao prvi put kada je Toma pobedio Tadića, američki ambasador odlazi u sedište SNS-a i nagovara ih da puste Tadića da bude pobednik iako je po glasovima već tada izgubio na izborima. Tada su skopili deal za naredne decenije okupacije Srbije i  tada je dogovoreno da će ih rukopoložiti za vrhovne vladare jer je vreme demokrata sudeći po volji naroda bilo već odavno prošlo. Samo su podgrejali leš DS-a na još jedan mandat jer im je tako odgovaralo. A pitate se zašto im je to odgovaralo? Pa zato što je bilo suprotono volji naroda. Klasična psihološka CIA operacija kako ubiti duh jednog naroda. Namesti da ih vodi onaj koga nisu izabrali i koga većina naroda mrzi, neka  taj povlači nepopularne poteze koji se direktno kose sa svim moralnim, istorijskim principima tog naroda. Ponižavaj ih što više i što očiglednije da svako inteligentan to ne može a da ne vidi kako bi svim inteligentim ljudima nametnuo stanje apatije i totalne bezvoljnosti za ikakvu akciju. Krunski dokaz - Ana Brnabić. I rest my case. Aleks Soroš i kafica u Moskvi jednom nedeljno. Srk, srk...

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Kaze Informer da cemo na izbore opet za 3 meseca.

Smem da se kladim da ce ZLF i PSG odmah pojuriti, nadam se da ostali nece.

Posted
3 minutes ago, HEFEST said:

Kako Srbinu mogu biti gore te alternative? Nas nikada ni jedna istočna zemlja nije napala. Samo zapadni demoni i licimuri koji nas sada drže podjarmljene i koji Vučića drže na vlasti i preko njega nas zamlaćuju, a pogotove one koji su pro zapadno orijentisani. Bore se protiv Vučka, pristalice su evropskog puta, a ne znaju da je Vučko upravo došao na vlast zahvaljujući CIA agentima i debeloj lovi koja je u to uložena. Kao štp sam mnogo puta rekao prvi put kada je Toma pobedio Tadića, američki ambasador odlazi u sedište SNS-a i nagovara ih da puste Tadića da bude pobednik iako je po glasovima već tada izgubio na izborima. Tada su skopili deal za naredne decenije okupacije Srbije i  tada je dogovoreno da će ih rukopoložiti za vrhovne vladare jer je vreme demokrata sudeći po volji naroda bilo već odavno prošlo. Samo su podgrejali leš DS-a na još jedan mandat jer im je tako odgovaralo. A pitate se zašto im je to odgovaralo? Pa zato što je bilo suprotono volji naroda. Klasična psihološka CIA operacija kako ubiti duh jednog naroda. Namesti da ih vodi onaj koga nisu izabrali i koga većina naroda mrzi, neka  taj povlači nepopularne poteze koji se direktno kose sa svim moralnim, istorijskim principima tog naroda. Ponižavaj ih što više i što očiglednije da svako inteligentan to ne može a da ne vidi kako bi svim inteligentim ljudima nametnuo stanje apatije i totalne bezvoljnosti za ikakvu akciju. Krunski dokaz - Ana Brnabić. I rest my case. Aleks Soroš i kafica u Moskvi jednom nedeljno. Srk, srk...

PS

Ne znam da li se sećate kako je Tadić njakao kao magarac iz sveg glasa tada kada je proglasio pobedu. Nikada nije pokazao toliko emocija kao tada i realno bilo je toliko krindž i veštački da mi se odmah aktivirao moj haragei i nedugo zatim saznajemo za ponoćnu posetu. Samo to nije bio Lun Kralj Ponoći niti Lesli Eldridž nego američki Džejms Bond u odelu američkog ambasadora koji posećuje neprijateljsku i gubitničku stranku u sred izborne noći i priča sa Tomom i Vučićem o njegovoj kolekciji Matel figura. 

Posted

kc2k9kpTURBXy8yOWUxN2RlZGZmNTRlMzI3MWIxM

Sve je to politika, nema tu ljubavi.

Izgleda da sledi definitivno razgraničenje, Rusiji ide Krim, sedmina Ukrajine i Belorusija, Nato dobija sve zapadno od te linije, daklem i Srbiju i BiH.

Mada, možda će se još ćerati, trebamo i Gruziju negde svrstati.

Sve je to 30 godina unapred dogovoreno, sve je to Baba Vanga predvidela. Ona se nikad nije kladila na Lacio.

Posted
13 hours ago, Dinarski Ratnik said:

Sem Turske naravno

Ja njih ne računam u istočne jer je Otomanska imperija bila i nadrugim stranama sveta, a Turska je geopolitički danas zapad.

12 hours ago, aRmatuRa said:

A Bugari su usli u Sofiju.

Bugari su Srbi i to se ne računa.

• Downvote 2
Posted
17 hours ago, Toki89 said:

kc2k9kpTURBXy8yOWUxN2RlZGZmNTRlMzI3MWIxM

Sve je to politika, nema tu ljubavi.

Izgleda da sledi definitivno razgraničenje, Rusiji ide Krim, sedmina Ukrajine i Belorusija, Nato dobija sve zapadno od te linije, daklem i Srbiju i BiH.

Mada, možda će se još ćerati, trebamo i Gruziju negde svrstati.

Sve je to 30 godina unapred dogovoreno, sve je to Baba Vanga predvidela. Ona se nikad nije kladila na Lacio.

I sve si to zaključio na osnovu ove naslovne strane i članka koji je pisao strani plaćenik. Niko normalan ne može misliti da je taj novinar stvarno misli da je ovo što je napisao istina.

Sve je naravno moguće, ali ta mogućnost je tako malena da svako ko piše na ovaj način samo otkriva ko mu je nalogodavac.

Nekada  Baba Vanga, danas Tumane. Sve se menja sem gluposti.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 12/29/2024 at 10:19 AM, vudun said:

Ma da. 
Čedica je konačno tu, gde treba da bude. 

Što bi Bata reko: Konačno je postao pravi Šiptar od Srbina. 

On 12/18/2024 at 1:15 PM, HEFEST said:

PS

Ne znam da li se sećate kako je Tadić njakao kao magarac iz sveg glasa tada kada je proglasio pobedu. Nikada nije pokazao toliko emocija kao tada i realno bilo je toliko krindž i veštački da mi se odmah aktivirao moj haragei 

Što ti se brate aktivirao haragei za nešto što je mentol svih mentola Tadić izjavio? 
Valjda treba da ti se trugeruje haragei ako si nešto sam sebi zgrešio, i ne možeš sebi da oprostiš. 
(što je opet pogrešno... ali to je druga tema). 

To ti je ko da ja kažem... evo.. živim lepo.. kuliram... ali me istrigerovalo da počinim haragei, zato što neki student (koji nema pojma ni o čemu), je izjavio da je shvatio kako je on snaga ove zemlje i nada ove zemlje. 
Jeste to glupost van svake granice, ali zašto bih učinio samoubistvo zbog toga, pobogu? 

--------------
Postoji samo jedan način kako se postiže (uspešno) samoubistvo. 
Ko Stevan Sinđelić. 
Namamiš turke i digneš u vazduh i sebe.. i 200 njih... 
Mada što više starim, više sam i protiv tih metoda... 

Možda bolje da je Sinđelić dočeko turke na vreloj janjetini.. i da lepo udarimo na latine. 

• Downvote 2
Posted
On 12/13/2024 at 10:55 PM, HUMAN said:

Ja nisam ni rekao da nešto fali.. mada sam čuo da se neki i žale na te vozače, ja nisam imao loše iskustvo mada se ni ne vozim gsp-om svaki dan.. 

Ja, kao srpski nacionalista (ali ne šovinista), koji je prošle godine bio primoran da mnogo puta ide busom Bg - Ruma, i uvek su vozili crnci, ili ovi malo manje crni (latinosi, ili iz zemalja bliskog istoka), mogu da kažem da nemam ni najmanju primedbu. 
Ljudi voze lepo, veoma su kulturni, veoma se dobro sporazumevam sa njima... doduše, nemam primedbu ni na naše... sve je to skupa... Ok... 

Ali da.. čitao sam te komentare.. kao.. crmci luduju kako voze bus.. kurci palci... e to je nešto što ja stvarno nisam doživeo nikada. iako sam imao puno vožnji. 

Krivo sedi - pravo besedi. 

Posted
On 12/11/2024 at 8:04 PM, vudun said:

Valjalo bi krenuti sa masovnim likvidacijama masona...

Kako u Srbiji, tako i diljem svijeta...

A šta fali masonima brate? 

Msm... ne znam puno o njima (sem teorija zavera), ali ceo njihov koncept "uradi nešto u životu, pa možda te razmotrimo da budeš ćlan", mi sa svojih 43 godina ne deluje uopšte loše, videći kakvi lezilebovići žive, koji traže da se čuje njihov glas. 

Uostalom, ovde gde sad mi rasptavljamo, ovaj deo foruma, je nedostupan neregistrovanim članovima. 
To ti je nešto kao masonerija. 
To u prevodi znači: "Brate, ako si lenj toliko da se registruješ na ovaj sajt, i čuješ mudre replike Kuruza i Bate, pa koji ćeš nam kurac? " 
Registruj se stoko, ili umri u neznanju. 

Apropo.. koje je tvoje mišljenje o Rotarijancima, ili Iluminatima? 

Ko sad vlada svetom od te 3 frakcije? 

Ja znam da su Iluminati tajno društvo za koje svi znaju... a još pre njih sam čuo za ove 2 druge organizacije... i negde  sam u čudu.. pa bih da mi ti razjansniš buraz 

Posted

Kada kažem ''masoni'' mislim zapravo na masoneriju... A tu spadaju Iluminati, slobodni zidari, pa i rotarijanci (koje niko nizašta ne pita).

Vladaju centralni bankari pojačani Ilonom Maskicom...

On im je sada omiljena kuja...

Posted (edited)
17 hours ago, Dark_Elf said:

Što ti se brate aktivirao haragei za nešto što je mentol svih mentola Tadić izjavio? 
Valjda treba da ti se trugeruje haragei ako si nešto sam sebi zgrešio, i ne možeš sebi da oprostiš. 
(što je opet pogrešno... ali to je druga tema). 

Brate ti ne znaš šta  znači reč haragei. Haragei je šesto čulo ili predosećaj opasnosti. Reč ima to značenje kada su u pitanju borilačke veštine.

A ovo otkriće nas dovodi do zaključka da nikada nisi čitao nindža stripove legendarnog Brane Nikolića što je dovoljan razlog da se izvrši sepuku ili kako si ti verovatno čuo da se kaže harakiri (ne haragei).

Edited by HEFEST
Posted
On 1/8/2025 at 7:19 PM, Dark_Elf said:

Ja, kao srpski nacionalista (ali ne šovinista), koji je prošle godine bio primoran da mnogo puta ide busom Bg - Ruma, i uvek su vozili crnci, ili ovi malo manje crni (latinosi, ili iz zemalja bliskog istoka), mogu da kažem da nemam ni najmanju primedbu. 
Ljudi voze lepo, veoma su kulturni, veoma se dobro sporazumevam sa njima... doduše, nemam primedbu ni na naše... sve je to skupa... Ok... 

Ali da.. čitao sam te komentare.. kao.. crmci luduju kako voze bus.. kurci palci... e to je nešto što ja stvarno nisam doživeo nikada. iako sam imao puno vožnji. 

Krivo sedi - pravo besedi. 

Moža i najmanje bitno u celoj priči je to kakvi su vozači (ne i nebitno, naravno).

Da citiram dispečerku iz Laste od pre par godina povodom ukidanja nekih sezonskih linija.

"Nema ko da vozi, ostavili smo samo linije ka moru (C.G.) koje su skoro 100% pune, odoše nam svi preko da rade za mnogo veće pare".

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...