Jump to content

Izbori

Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

iz krletove kuhinje, verovatno. ili strane marketing agencije koja mu je radila kampanje, posto domaca ekipa zaduzena za pljuvacinu nema tu umetnicku crtu. ;)

a na primer, barbut je 100% iz domace kuhinje. :)

JA NE VERUJEM :haha: :haha: :haha: Lik 10 minuta prica okolo i samo je rekao, najvisi organi vlasti u Beogradu i to je to, ali jbg, oni su to hteli za dobro gradjana, da isteraju mafijase i kriminalce iz Savamale :haha:

:udri: :udri: :udri: :udri: :puke: :puke: :puke: :puke:

Ja sam super, SNS je super, najbolji smo IKADA u istoriji univerzuma, fantomke i Milosevic, mafijasi u Savamali, neko je slucajno slusio te zgrade, jbg, ali Sinisa mali je najbolji ikada i on je najjaci i brojke ne lazu. Hvala.

• Upvote 3

najljigaviji politicar u istoriji srbije je do sad bio vojislav kostunica, ali ovom konferencijom je vucic prevazisao sve..

znam da uvek ima debila koji veruju u razne gluposti, ali kome on ovo prodaje jbt.. jel moguce da je njegov tim za marketing i propagandu procenio da ovo ponasanje i retorika prolaze u srbiji..

• Upvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...