B@K@ Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Da da, posle sam se i ja setio. Stvarno je tužan ovaj forum, al' drago mi je da ima još par ljudi koji svrate i malo me razgale... Đonzi, svinjo, saci me bacio u bedak. Sed en jusles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Te ne valja gojira a kad je valjala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Kad smo pili pivo, znajući da posle svira Metallica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Čuo sam da se ministri vlade spuštaju jednom mesečno u Vučićev podrum u Jajincima; imaju neki neobičan ritual gde se svi izuvaju, posedaju u krug i guraju jedni drugima pod nos papke koji vonjaju. Dakle, mirišu čarape međusobno, posle teških sednica, to ih kao uzbuđuje i poseduje određenu simboliku. E sad, koliko je to tačno, jebem li ga, ali s obzirom na činjenicu da je vlast krajnje iščašena, ništa nas ne bi trebalo iznenaditi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 (edited) Ja mislim da je Razbijać tvoj alter ego koji izlazi na videlo kada se našmrkaš kokaina. Da da, posle sam se i ja setio. Stvarno je tužan ovaj forum, al' drago mi je da ima još par ljudi koji svrate i malo me razgale... Đonzi, svinjo, saci me bacio u bedak. Sed en jusles Ae bre koji ste depresivci, i ovaj Đoni, a i ti ako te je bacio u bedak... Uzmite u apoteci kapsule ekstrakta kantariona, pospešuje dobro raspoloženje (a ima i jedno skriveno pozitivno dejstvo, hf). Jeste šokantno da smo chessa uhvatili u laži oko toga koje je slovo u pitanju, ali i dalje ima yumetal, a i, na kraju krajeva, život, svojih vaskolikih lepota! Edited June 14, 2016 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 prometheus je najslabiji emperor, da nastavimo u istom fazonu 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 'najslabiji emperor' je oksimoron Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 mora da bude krajnost inace ne bi bilo efekta da sam rekao slab ili najmanje dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 (edited) A koji je efekat, to što sam odgovorio na post? I meni je on najkasnije legao, gus' je, ali besprekoran! Edited June 14, 2016 by Demon Seed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 efekat da bacam prekvalitetan hejt i da doprinosim da ovaj forum proguta endless void Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 grandiozna ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Emperor patka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Sada bih citirao ime jedne organizacije sa nekakvog kontraprotesta ali sam previse lepo vaspitan za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 misliš na Vočiću pederu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 15, 2016 Author Report Share Posted June 15, 2016 au Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Konzumenti smrdljivih čarapa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 sve ove koje protestvuju sa ovim ne davimo beograd pederima podaviti u azotnoj kiselini. 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Prvo one koji pišu protestVuju umjesto protestuju. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Dabogda tebe Vucic ucio pravopisu dok zajedno ljustite krompir u Zabeli u pauzi izmedju guzenja sa onim retardom sto mu je Tucovic simbol antifasisticke borbe. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 I Prometheus je najbolji album Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Nisi u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 sve ove koje protestvuju sa ovim ne davimo beograd pederima podaviti u azotnoj kiselini. Sve one koji bi davili u azotnoj kiselini podaviti u azotnoj kiselini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts