Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Odlično. Svako normalan i nenormalan, ali donekle realan bi mu se ovako usrao u život, dovoljno je samo da mu nabraja šta jeste u realnosti, a šta nije kako on priča. Da IMA PRILIKU da mu to kaže i da se to čuje.

• Upvote 3
Posted

bolje da vucic ostane na vlasti nego da obradovic i likovi poput njega uzjasu. obradovic je kao vucic pre nego sto je prosao obuku za medije, isti materijal.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Bolje Vucic nego Radulovic

Nije, sve da je i Radulović gori. Jer je ovaj aktuelni manijak puštao pipke ovde 20 i kusur godina, njegovi stavovi i politika su toliko oprečni i neusaglašeni, podržavaju ga i svi koji ne znaju šta hoće, ali hoće nešto, ono baš kao znaš - od ekstremnih nacionalista do ekstremnih globalista, od rusofila do kurcofila, sve moj do mojega, toliko je kontradiktornog sklopljeno u njemu, da bi čovek pomislio da to može samo šizofrenik ( :ph34r:), itd. Da Radule dođe za godinu dana bi ga oterali govnjivim motkama, samo kad bi povukao 5% izdajničkih poteza koje Vučić (me) povuče.

• Upvote 4
Posted

Radulović opet pričao o zalihama vina, udavio

Udavio je one koji su slusali program 1000 puta, kao ja, ali naravno da razumem to njegovo davljenje jer to treba da cuju svi gradjani Srbije u nadi da ce se opametiti.

Posted

prenos je prekinut kad je on počeo da priča, što je i sam rekao pre početka svog izlaganja, tako da se snimak pojavio sam na YT, što znači da su ga videli samo oni koji ga i inače gledaju

Posted

sa izgovorom "gospodine Raduloviću, prenos je prekidan i dok je mandatar govorio"

samo što je mandatar govorio brdo sati, a ne 20 minuta

Radulović treba da nađe nove primere

Posted

radulovic treba da se ponasa kao stoka i da bude malo primitivniji da bi ga narod postovao. ukratko, treba da uzme casove iz PR-a.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...