Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

jedino se to može gledati kao odricanje od suvereniteta ako je država ustuknula pred nedržavnim akterima koji onda uspeju da nametnu svoju volju umesto pravnog poretka. ali integritet pravnog poretka je preduslov suvereniteta samo ako pravni poredak "volja države". ako je volja države da se ponaša protiv svojih zakona i sama je sebi kriminalac - onda pravni poredak nije preduslov suvereniteta nego se suverenitet ogleda u čistoj sili. suverenitet nije pravna kategorija nego politička, to je kategorija sile.

upravo to zaključujemo prema izjavama predstavnika države - niko ne zna šta se desilo i zašto državni organi nisu reagovali, nisu oni krivi, ali država nije odgovorna za nepostupanje i postupa u skladu sa propisima

ne sećam se više ni da li se iko bavio nepostupanjem MUP-a ili su svi pričali samo o rušenju, što je manje bitno u odnosu na nepostupanje državnih organa

Edited by Underkuruz
Posted

sve se slažem ali koja je fora sa nepodržavanjem djb?

Radulović je talentovan političar. Da on misli da Janković ima šanse, već bi ga podržao. Kažu da se svega jednom sastao sa Jankovićem, a več nekoliko puta sa Jeremićem.

takođe, nisam siguran da je jeremić jači od jankovića, mislim da će biti tu tesno

Živi bili, pa videli.

Ja nemam utisak da večina u "unutrašnjosti" uopšte zna ko je Janković.

Kontam da ako odeš na pijacu i pitaš ljude, možda 10% njih zna za Jankovića, a 70-80% njih za Jeremića (makar ga pamtili po onome "predsednik sveta"),

Sa druge strane, mislim da će Jeremić mnogo više kinte bacati na kampanju. Mislim da je Jeremija pun ko brod.

O (ne)talentovanosti u politici sam o obojici već rekao.

Ali možda grešim...

jeremica ce sns rastrgnuti kad krene kampanja. opozicija ne kapira koliko je sns ozbiljno investirao u propagandu. tema za razmisljanje: ko su jeremicevi otac, deda i pradeda i kako to moze da se iskoristi za pljuvanje. ;)

Zar ti to ne govori o nečemu?

Vučić, iako retard po mnogim pitanjima, nije glup .Udara tamo gde oseća najveću opasnost.

Posted

s druge strane na jankovica su ispucali sta su imali (preuranjeno hehe...sta da se radi kad su retardirani) i bilo je to u svakom slucaju dosta em mlitavo em kraktotrajno, bez potencijala za vecito razvlacenje. to rastezanje je najgore u asasinacijama karaktera. izenadilo bi me da ista nove smisle protiv njega.

bice za mesec dana "nije bio dao ostavku onda kad smo mi mislili da je trebalo da da ostavku" i tako nesto :haha:

vec su ispucali sve, evo ovo im je domet. prazno i neubedljivo... https://www.sns.org....-sasi-jankovicu

naravno, sigurno ce biti izmisljotina (droga, alkohol, barbut, itd). informer i slicno... kao sto su za radulovica izbacivali da je kockar i sl. nazalost, to utice na jedan deo ljudi...

iance,

pitam se koliko ce jankovic biti vest borbi sa dzukcima u tv duelima i raspravi pred prostim narodom. to zahteva da bas odes nisko i da izgovaras najbljutavije stvari i nikad da ne pokazes da si slab. zato na primer dveri imaju glasace jer bosko deluje samouvereno i totalno nije bitno sta prica, da li je to istina i da li ima neki smisal. vucic je ocigledno imao mnogo obuke po tom pitanju. seselj je prirodno talentovan za plivanje u septickoj jami dostojanstva, pa su mi ruke odresene. jako je tesko raspravljati se sa takvim ljudima ako nisi pripremnjen ili ako nisi hard kor ljiga od coveka.

Posted

nisam čitao sve vesti u vezi sa tim događajem

za detalje, imas na sajtu preporuku ako te zanima ;)

baciću pogled, ako nije predugačko :mrgreen:

Posted (edited)

Po meni pametnije je da izadju i Jankovic i Jeremic, izvuci ce vise birackog tela na glasanje nego da bude samo jedan od njih; to je poenta. Jankovic je tu da izvuce hipstere na glasanje a Jeremic poluhipstere i polupaore, posle kada (najverovatnije Jeremic osvoji vise glasova od Jankovica budimo realni) biracko telo Jankovica, ili bar njen veci deo ce podrzati Jeremica direktno u duelu sa AV, to je cela prica,...

Ako se ovo desi plaćam pizzu drugu, kladio sam se, ali suprtotno od ovoga, na žalost, peder će imati najviše glasova i ide u drugi krug sa Dačićem ili Šešeljom, to je realnost nažalost.

Edited by Hail Metal
Posted

janković da peva ako bude treći po broju glasova u prvom krugu.

bivše LDP, GSS, DS, današnje DJB glasače, koji tako vole da budu zaluđeni novom pojavom na političkoj sceni koje je oličenje kulture, urbanosti, poštenja, zapadnih vrednosti, treba zamoliti da jebeno odjebu od pljuvanja po jeremiću. čak i da nije dotični favorit u odnosu na jankovića, sve i da su im jednake šanse, ma sve i da postoje minimalne šanse da se jeremić nađe u drugom krugu sa vučićem... ako imate malo mozga moraćete da glasate za njega, možda i probate nekog iz svog okruženja da ubedite u isto. nemojte posle da jedete govna koja ste izasrali.

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

nema sanse da glasam za jeremica (u prvom krugu).

pitanje i za drugi krug, zavisi kako se bude pokazao, sta bude govorio i kim se bude okruzio. ako namirisem da ce biti blizak ds ekipi, ili milimetar kompromisa sa sns-om, zavrsio sam sa glasanjem za manje zlo.

• Downvote 1
Posted (edited)

janković da peva ako bude treći po broju glasova u prvom krugu.

bivše LDP, GSS, DS, današnje DJB glasače, koji tako vole da budu zaluđeni novom pojavom na političkoj sceni koje je oličenje kulture, urbanosti, poštenja, zapadnih vrednosti, treba zamoliti da jebeno odjebu od pljuvanja po jeremiću. čak i da nije dotični favorit u odnosu na jankovića, sve i da su im jednake šanse, ma sve i da postoje minimalne šanse da se jeremić nađe u drugom krugu sa vučićem... ako imate malo mozga moraćete da glasate za njega, možda i probate nekog iz svog okruženja da ubedite u isto. nemojte posle da jedete govna koja ste izasrali.

potpis od slova do slova

Edited by chess
Posted

ja sam samo sise primetio i ovaj burs sto joj viri ispod sakoa, nista nisam zapamtio sta je pricala. ;)

Možda ove godine napravimo rekord po kandidatima ispod 1%. Čujem da se i Dejan Lučić kandiduje, i onaj Fajgelj, i sad ova, i onaj Del Boj iz Amerike, čini mi se da se Rajčić preziva... i ko zna ko još... :)

Posted

'ladno je u commentima neki archbot, čak i engleski zna

Our relationship with China and Russia are on the highest possible, we entered Indian market (hell, our PM Vučić opened the Mumbai tradestock market), and Trump's man for the Balkans had visited us few days ago and he supports our goals.

xD

Nadam se samo da u Indiji prodajemo nešto za šta ne trebaju velike novčanice, poyy Indijancima

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...