Dead Man Drinking Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Pa zato kod nas to nikad i neće biti, jer štetočinama odgovara mala izlasnost A ako mene lično pitaš, ja u životu ne mogu podržati nekog iza kojeg stoji Šutanovac, i separatisti, pa sve da je majka Tereza. Ali možeš Šešelja??? Pa Šutanovac je Majka Tereza za njega. Ne razumem ljude koji misle da je politika krajnje desnice nešto dobro (uglavnom zato što ne znam ni jednu normalnu državu sa takvom politikom), a još manje one koji između Dveri i Šešelja biraju ovog drugog. Janković je podjednako kritikovao DS, kao i sada SNS, tj. ne zanima ga ko je na vlasti. Siguran sam da kao predsednik ne bi uradio ništa protivzakonito u korist DS-a ili bilo koje druge stranke. Njihovu podršku je prihvatio zato što je neophodno imati dobru organizaciju za izbore. Što vidimo na slučaju DJB, koji je prošle godine osvojio više glasova od DS-a, a sad je pitanje da li će Radule skupiti 10k potpisa na vreme. Ja ću verovatno glasasti za Jankovića jer smatram da je najbolji od ponuđenih za mesto predsednika. Mada su Radulović i Beli takođe dobri kandidati. S druge strane, nikad više neću glasati (na lokalu, pokrajini ili republici) za listu u kojoj je bilo ko ko je bio na vlasti bar 2 godine (svi osim Čede, DJB i Dveri), ili godinama podržavao bilo koju vlast u poslednjih 25 godina (Čeda). Naravno, podržavam DJB dok god ih bude, ili dok ne useru državu ako/kad dobiju vlast. I lokalne pokrete (Beli, LF...) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Sutanovac kolika god da je a jeste jajara opet je manji govnar od Seselja Vladavina ds-a>>>>>>>>>>>>>>>>vladavina sns-a i vladavina radikala nekada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 evo jednog saopstenja koje verovatno elf nije video http://zastitnik.rs/index.php/2011-12-25-10-17-15/2011-12-26-10-05-05/5055-v-r-n-br-c-nj-pr-ds-dni-u-vl-d-l-s-ndru-vucicu u petom pasusu narocito sve lepo receno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Ali možeš Šešelja??? Pa Šutanovac je Majka Tereza za njega. Ne razumem ljude koji misle da je politika krajnje desnice nešto dobro (uglavnom zato što ne znam ni jednu normalnu državu sa takvom politikom), a još manje one koji između Dveri i Šešelja biraju ovog drugog. Mogu Šešelja naravno. I nisam dozvolio da me izmanipulišu kao sve vas, da je blam kao biti za Šešelja. Mene nije blam. Ne sviđa se ni meni što Šešelj ne udara žešće na Vučića (i tom smislu me je doveo u situaciju da mi je svejedno da li ću da glasam za Boška, ili njega), i mislim da smara sa Tomislavom (jebo ga Tomislav). Ali isto tako ne verujem u one kuruzovštine da prima pare od Vučića da ćuti... Ali Šutanovac... hah... pa jedini za kojeg bi mi bilo teže da glasam, je možda Siniša Mali (Vučić se ne računa, jer je bez konkurencije), i Balša Božović. Sjebo nam je vojsku načisto, otvoreno je za ulazak Srbije u Nato (kako ja vidim: okupatora), i pokrao se boga oca. Za Šešelja možeš da kažeš i da je lud, i da je budala, ali da je lopina, to ne možeš da kažeš. Ima tu jednu kuću 30 godina, i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 prestani brt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 prestani brt Prestajem do večeras, onda uzimam rakiju i počinjem da spamujem ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Ne sviđa se ni meni što Šešelj ne udara žešće na Vučića ahahahah, u kom svetu ti živiš, pa bolno je očigledno da je šešelj vučićeva marioneta od kad je došao, što po tome u kojim medijima se pojavljuju njegove reakcije, što zbog samih reakcija koje su ništa drugo do lajanje na svakog ko vučiću nije po volji... šešelj je veoma inteligentan čovek (što ne podrazumeva da je pametan ili normalan) i tužno je što se sveo na vučićevog kera a kakvi razlozi stoje iza toga to možemo samo da nagađamo... meni je nerazumljivo kako neko sposoban da iole upregne moždane ćelije može njega da vidi kao nezavisnog kandidata, ali opet, svako rezonuje stvari na svoj način i sam bira šta će u moru dezinformacija i poluinformacija da prihvati kao validne... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 (edited) "Svako ima svoje načine i svoje principe,pristupu i traženju najboljeg rešenja u rešavanju problema i kriza" - Dusko Djurdjevic Edited March 4, 2017 by Fapril ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 jebes me za jasminu k'o bosko obradovic kad se dohvati mikrofona :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Seselj vise ni nema nikakvih politickih ambicija osim da sluzi kao marioneta, za odredjenu kompenzaciju, verovatno da obezbedi sinove, kontam da mu je to jedini cilj. Sto se tice ovih kandidata jedini koji moze ozbiljnije da ugrozi Vucica je Vuk Jeremic. Vidim da ima solidan marketing iza sebe, a i ono: mlad, skolovan, kulturan .... U svakom slucaju bolji izbor od ovog dzibera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 tu je i ovaj brt Udara čovek tri tačkice. Krade fore od Vožda J Poganoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Hoces da kazes da sj nije pokazao do sada cvrstu ruku i doslednost? Pa upravo je zahvaljujuci tome i dobio pristalice. A jos lakse ce ih izgubiti ako od toga odstupi, vreme ce sve pokazati. ali vreme tece, stalno smo u modu da ce vreme pokazati i cekamo dok se prilike propustaju. bio sam u prvom talasu pristalica sj-a jer me je odusevilo sta je pricao i prepoznao sam iste stavove. vec sam "video" saopstenje djb+sj, pobedu na izborima, pad vucica, sudjenja za afere, srbiju koja postaje do jaja - ceo film sam pustio u glavi. - onda je na scenu izasao sutanovac, i ja rekoh "ajde dobro, mora s nekim, treba mu stranacka organizacija za izbore, ali stvarno mi se ne svidja ovo". - onda je na scenu izasao lik kome je svaka druga rec bila "autonomija". jedino do toga mu je stalo i zaduzuje sj-a svojom podrskom za taj cilj. pomislio - sam "ajde dobro, izvrdace sj posle to nekako, valjda nije lud" mada je taj nastup bio kao da ti je neko posluzio jastoga za veceru i posrao se na sto. - posle su krenula peckanja na relaciji djb-sj sto je kulminiralno onom slikom sa preletacima iz djb koja je (u mom slucaju) prelomila i totalno sjebala moj utisak o sj-u koga sad gledam kao coveka koji nosi masku iza koje je neki drugi karakter (sujeta). ako sj postane predsednik, ljudi bez skrupula kojima se sad okruzio ce ga ili sjebati - ili ce sj isprljati ruke kompromisima. ne deluje dovoljno dobar igrac da bi izasao na kraj sa ljudima ciji je uticaj daleko veci i poluge jace. mislim da ce se suociti sa necim za sta nije spreman i sa cim nece umeti da izadje na kraj. trebalo je da se prikljuci djb, tu ne bi bio sam (ali ne bi bio ni glavni pa zato verovatno nije hteo). jednim delom i dalje zelim da glasam za njega, ali kolko god da mi je sj blizak po stavovima (a jeste, veoma) - ipak ne mogu. steta. :/ i pored toga razumem ljude i drago mi je zbog svih onih koji ga podrzavaju, ali se suzdrzavaju od pljuvanja po djb. oni drugi su jednostavno dobri a glupi i nalozeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Meni ds najvise smeta, ne toliko to prepucavanje sa djb Jer djb otvoreno gura tu pricu o jednom kandidatu gde ce, vec vidim, za gubitak izbora okriviti sj, nikako vuka Oni bockaju sj, on njih, tako to ide Jer iskreno ne kapiram zasto ga djb nije prvi podrzao. Tu je u pricu, nazalost, uleteo DS i eto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 po recima djb: djb je nudio saradnju, ali je sj od njih trazio da on bude zajednicki nosilac liste na kojoj bi billi djb, ds, itd. to je djb odbilo jer bi prihvatanje toga bilo protiv svih principa koje djb ima od osnivanja. sj jos nista nije rekao na tu temu niti demantovao, tako da je verovatno istina. vuk ih je jednostavno ignorisao (iskusno) i odmah rekao da ako sj udje u drugi krug da ce ga podrzati. sj je kacio slike sa preletacima i nikad nije rekao da ce podrzati vj-a ako udje u drugi krug. meni je i pored toga sj milion puta bolji od vj-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Hoces reci, sj je nudio da on bude zajednicki kandidat opozicije sto je radulovic odbio A potom izasao sa idejom jednog kandidata opozicije kao jedinom na koju pristaje inace ce djb imati svog kandidata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 sj je nudio da bude "zajednicki nosilac liste vise stranaka" (sto znaci da posle delimo vlast po ucescu, verovatno). a djb nije hteo sa tim strankama nista. djb je izasao sa idejom da se na kraju podrzi onaj kandidat koji bi imao najvise sanse - po sistemu da svako (sj, vj, djb, ko god hoce) uradi svoja istrazivanja i da se to uporedi nakon cega bi svi podrzali onog ko ima najvise sanse. onda bi svi krenuli zajednicki u kampanju "protiv vucica" (a tu ima dovoljno materijala da se razbesne glasaci) koja bi po svoj prilici motivisala one birace koji samo zele da vide ledja av-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Ali i u Raduletovoj varijanti tog jednog kandidata bi podrzali SVI. Dakle, opet bi bili u istom kosu sa DS, a sto su odbili u varijanti koju je SJ nudio. To ne razumem, u cemu je razlika? Ako tvrdis da bi se vlast u drugoj varijanti delila po ucescu, na osnovu cega mislis da u Radulovicevom scenariju to ne bi bio slucaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 jebeni autonomasi, ko da ih ima 500 000 a ne saka jada koja moze da stane u dom kulture u Tavankutu i ko da ima da otcepe Vojvodinu, samo da SJ uzjase.. jebo vas lebac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 (edited) Ali i u Raduletovoj varijanti tog jednog kandidata bi podrzali SVI. Dakle, opet bi bili u istom kosu sa DS, a sto su odbili u varijanti koju je SJ nudio. To ne razumem, u cemu je razlika? Ako tvrdis da bi se vlast u drugoj varijanti delila po ucescu, na osnovu cega mislis da u Radulovicevom scenariju to ne bi bio slucaj? koliko ja razumem: razlika je sto u raduletovoj kombinaciji nije postojao ds u jednacini nego bi _kandidati_ imali zajednicku kampanju. u tom slucaju, da su se odmah dogovorili - ds bi izvisili za bilo kakav dil (jer bi eventualni njihov kandidat izvisio). ali sj je pominjao "zajednicku listu". e sad, ovo su sve nagadjanja, tj sta pise u javnosti. ne znam sta sve stoji iza toga, ali ne verujem da je mnogo komplikovanije od ovoga. kako sad stvari stoje, najveci profit su vec sad osigurali ds - jer cak i da sj ne dobije izbore njihova slika u javnosti je vec popravljena pomocu lika sj-a i cele pozitivne price. -------- e da, dok se djb i sj pljuckaju - vuk jeremic ignorise sve i ide "od vrata do vrata". Edited March 4, 2017 by imaginos Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Fakticki, u Radule cuprici cilj je izbaciti DS. Iza jednog kandidata bi stali svi, ali ne bas svi, svi sem DS. Mislim, ko si ti da zabranis stanci koja je osvojila isto procenata glasova na proslim izborima kao tvoj pokret, da podrzi nekog kandidata? Kosa mi se dize na glavi kad vidim ove iz DS, ali i kurcenje DJB i izigravanje komadanta mi malo ide na zivce. Iako bih opet za njih glasala. Sj je koliko se secam rekao da poziva i SNS da ga podrzi opusteno, ako je bez kalkulacija i u skladu sa politikom za koju se zalaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 mislim da je u radule cuprici cilj smeniti vucica ali ne uvlaciti nepotrebno ds (jer realno sve moze i bez njih posto su vise nikakav faktor, a i nevezano za procente djb nece ni sa njima ni sa sns-om ni sa jos nekim strankama)... slazem se da je nastup djb clanova (radule i jasmina) malo histerican i deluje komandantski. steta sto ne umeju bolje da govore... jebeni autonomasi, ko da ih ima 500 000 a ne saka jada koja moze da stane u dom kulture u Tavankutu i ko da ima da otcepe Vojvodinu, samo da SJ uzjase.. jebo vas lebac brate, kao da ne znas da je dovoljno da postavis pitanje "gde su nasi novci? zelite li da beograd prestane da nas pljacka i da li zelite da izdrzavamo jug srbije nasim parama". formulisi pitanje na taj nacin - i jasno je sta je odgovor. jako lako je prodati tu pricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Onda se to ne kaze iza zajednickog kandidata ce stati svi, vec mi koji cemo biti jedina stranka u opoziciji Ja te onda uslovljam, ti radis kako ja smatram da je najbolje. Iskreno, ne znam ko bi prihvatio te uslove. Vuka su jebeni Velja i Tadic podrzali. I niko nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 @Imaginos super, ali ko ih jebe covece, nisu nikoga ubili ako seru o nekoj autonomiji.. imaju i oni pravo da podrze koga hoce ali ako su ti oni razlog da ne glasas za SJ, jebiga onda.. meni je ipak onaj guravi DS bizarniji, ali cu ipak glasati za Jankovica, sta mu jebem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 vuk je meni retard i bez velje i tadica :-) ali zaboravljas da je on vrlo bitan faktor u ovoj prici jer donosi dobar deo (desno otklonjenih) glasaca bez kojih je prakticno nemoguce skinuti av-a. dakle, i on se tu pita i bez njegove podrske opet ne bi imali dovoljno. niko nije dovoljno jak da sam obori av-a i zato je djb insistirao na dogovoru koji su jedino njih dvojica mogli da postignu, a nisu. na sajtu djb pise da je bilo sastajanja opozicije (sta god to znacilo) sa idejom o jednom kandidatu ali da zbog toga nije doslo jer sj i vj nisu mogli da se dogovore ko ce biti taj jedan kandidat. meni to deluje kao vrlo realan scenario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 (edited) apsolutno je nebitno ko je za janka, ko za jermu, ko za radula a ko za preletačevića, dokle god jedan od njih ode u drugi krug i to postane referendum - av diktatura ili ne... problematični su oni što bi šešelju dali glas a ostali nisu vredni pomena Edited March 4, 2017 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts