soul wandering Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Da ne tupimo, aj' u opkladu da će VJ imati više glasova od SJ. Ako ti pobediš, evo ja ću ovde javno napisati velikim crvenim slovima "Jeo sam govna, jer sam bio slep, pored očiju!". Ako ja pobedim, ti onda odeš sa Džonzijem na pivo. moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 iz kojih premisa si dosao do tog zakljucka? DJB kao kolektiv jeste pametniji od jednog SJ. Da je SJu interes građana na prvom mestu, on bi pregovarao sa njima i ugovorio npr. tu kandidaturu za gradonačelnika itd, valjda bi mu dali toliko, i tako bi imali realnije šanse da naprave dobar rezultat. Što se same politike tiče ne verujem da se nešto naročito razlikuju pa da tu nešto ne štima. Dakle, zeznuo je stvar, stavio je svoj solo nastup ispred takvih aražmana i umanjio šanse da trenutno najnormalnija politička grupacija postigne neki uspeh, da li zbog ega ili čega već, ne verujem da je neki finansijski interes u pitanju, možda sukob interesa jer ga već DS podržava, neam pojma koja je hronologija i nisam im držao sveću dok su pregovarali, ali tako to meni izgleda odavde. kapiram da je pre godinu dana dogovorio sve sa ds-om, s obzirom da mu u avgustu istice mandat. možda sukob interesa jer ga već DS podržava Bingo Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Ako SJ dobije izbore ne može (niti bi hteo) da preuzme DS. Ako izgubi, biće kao što kažeš. naravno da bi hteo. ako u kihotovskom poduhvatu racuna na ljude, pesadiju i desetare - neko ce mu trebati, neka ekipa koja ce ga slusati. ds ne mora da preuzme "formalno" moze i "sustinski". ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Da ne tupimo, aj' u opkladu da će VJ imati više glasova od SJ. Ako ti pobediš, evo ja ću ovde javno napisati velikim crvenim slovima "Jeo sam govna, jer sam bio slep, pored očiju!". Ako ja pobedim, ti onda odeš sa Džonzijem na pivo. moze ja se pridružujem opkladi i tvrdim da će janković imati više, ako izgubim i ja ću na pivo sa džonijem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 http://rs.n1info.com/a232341/Vesti/Vesti/Vlado-Georgiev-Sramota-je-sta-se-desava-2017.-godine.html TO, VLADO, JUNAČE, PLEMENIČE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Ja ne vidim u kojim će gradovima ova povećana izlaznost da pomogne Saši Jankoviću osim u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu. Ajd' može i Kraljevo, Čačak, Užice... Ubeđen sam da će SJ u Nišu očajno da prođe, a o ostalim gradovima južnije od pomenutog pojasa da ne pričam... Zašto ne bi dobro prošao? Evo, Radulović je na prošlim izborima u Nišu imao najjači skor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Što se same politike tiče ne verujem da se nešto naročito razlikuju pa da tu nešto ne štima. Zapravo, DS i DJB se poprilično razlikuju što se tiče politike, samim tim i SJ i DJB. DS je na pozicijama da bi radio isto što i SNS (samo brže i bolje), i verovatno bi uveli sankcije Rusiji, i Šutanovac odavno zagovara ulazak u Nato, i isto bi davali subvencije stranim firmama, i slepo bi slušali MMF. DJB stalno govori kako nisu za ulazak Srbije u Nato, kako nisu po svaku cenu za ulazak u EU (raspisali bi referendum), kako ne bi uveli sankcije Rusiji, ne bi davali subvencije strancima, i imali bi jaku socijalnu politiku. To su poprilične razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 @elf te razlike postoje, ali nisu ono najbitnije sto ih razlikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Pa ako to nisu bitne razlike, ne znam šta jesu? To su ključne političko-ekonomske stvari. Ali simpatizeri SJ i DS ne vide te razlike, niti razmišljaju o njima, nego slepo podržavaju ovog ili onog. U tom smislu, ja ne vidim da su puno odmakli od klasičnog SNS birača po ostrašćenosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Šta god da bude, neće ovi izbori biti tako loši. S jedne strane, svi su se sakrili iza Vučića, pa se ne vide SPS i ostala bagra i definitivno će oslabiti dosta. S druge strane, ni bivša vlast (Šule, Tadija, Velja) se ne eksponira mnogo. Zapravo, više mi se čini da će Jeremić i Janković postavljati uslove i pravila onima koji hoće da im se prikače posle izbora. Nadam se da će Radule i Boško skupiti 10k postpisa (i uzeti po 4-5%). Mislim da će ovi izbori definitivno ojačati opoziciju, koja će biti na stabilnih 40% i biti samo još jača. Čak i ako psiho pobedi, to već dovoljna podrška da se krene sa jačim pritiscima sa svih strana. Ako se dogovore naravno A tek ako Vučko pukne, onda odoše svi njegovi sa njim u paketu Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 @elf osnovna razlika je u tome sto je djb spreman (mislim imaju volje a i znaju) da jebe mater redom po korumpiranom drzavnom aparatu. recimo, zamisli da miroslava kao finansijiski strucnjak ima odresene ruke da ceprka po ugovorima i izvestajima i da trazi ko je kako krao. na primer. to za mene cini najvecu razliku izmedju ds i djb, nato mi je tu vise kao neka deseta prica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 od 22 minuta, vuk brani napade na opoziciju, nece da cita informer, kaze sramota ga je, dostojanstvo mu ne dozvoljava hahahah ode vuk niz vodu vidim ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Govno najveće u istoriji srpske politike. Da je Hitler bio Srbin, bio bi drugo govno po veličini 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 (edited) I tog Draškovića više cenim od Šešelja. A za pizdoustog je i Ted Bandi bio gospodin čovek. Hitla i Musolini su bili pošten svet za ove kradikale. Edited March 9, 2017 by vudun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Zašto ne bi dobro prošao? Evo, Radulović je na prošlim izborima u Nišu imao najjači skor. Takav utisak sam imao, mislio sam da je Radulović prošao osrednje u najboljem slučaju u Nišu, moguće da sam se zajebo, ali u svakom slučaju, kad su Nišlije volele Beograđane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Volele su pre '91. verovatno. Ne sećam se više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 @elf osnovna razlika je u tome sto je djb spreman (mislim imaju volje a i znaju) da jebe mater redom po korumpiranom drzavnom aparatu. recimo, zamisli da miroslava kao finansijiski strucnjak ima odresene ruke da ceprka po ugovorima i izvestajima i da trazi ko je kako krao. na primer. to za mene cini najvecu razliku izmedju ds i djb, nato mi je tu vise kao neka deseta prica.. To je sve pitanje. Pričali su i mnogi pre Radulovića slične stvari, pa prc. Utalili se, čim su došli na vlast. Ne bih ja nikome verovao stoprocentno, iako mi se sviđa mnogo toga što kaže Radule. A Miroslavu Milenović slabo poznajem iz medija. Gledao sam je sa Radulovićem, po tim njihovim djb intervjuima, ali me nije nešto inspirisala, pa sad da googlam emisije sa njom. A tek ako Vučko pukne, onda odoše svi njegovi sa njim u paketu Ja nešto razmišljam. Možda ona današnja Informer stranica i nije toliko debilna, koliko izgleda na prvi pogled. Verovatno će Informer najjače udariti na Vučića, kad Vučić prsne, i u tom smislu, Informer će i dalje objavljivati da Vučić ima mali penis, ali ovoga puta izistinski. Kad pogledaš današnju stranicu i tu bljuvotinu, na prvi pogled izgleda kao da ga Informer pljuje... što možda i nije slučajno... Na stranu sve to. Urednika Informera treba zatvoriti ( i Informer zabraviti) samo zbog te naslove, nevezano da li se radi o Vučiću, ili bilo kome drugom. Jednostavno vređa javni moral i inteligenciju. Otkada ja pričam da demokratija nije anarhija. Treba svako da kaže svoje mišljenje, ali ako prelazi granice ljudskosti i nekog nivoa, treba cenzurisati strogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Pa Vučećiveć je sto puta do sada prekršio zakon, nekoliko kazni je i platio, ali samo "koliko mora" jer pripada vlasti. Da je pravosuđe nezavisno i efikasno, do sada bi bankrotirao. Radule da je hteo l da krade, ne bi izašao iz Vlade. Niko nije napustio vlast kao on, i to posle samo 5 meseci. Oni teletabisi kao što su Krstić, Tasovac, Verbić... su jedva čekali priliku da se izvuku kad su videli s kakvom budalom imaju posla. Nije Radule sigurno zlatan, ali je DJB ubedljivo najbolja opcija. Nadam se da se neće obrukati na izborima jer u narednih 4-5 godina više DJB treba nama, nego mi njima. Osim kad se skupljaju potpisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Radulović je Vladu napustio 28. januara, a 29. su raspisani izbori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=v9J3cUvXVxQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 @Kuruz Kakve veze ima? U Vučićevim vladama i visokim pozicijama nije ostao samo onaj ko nije hteo. Samo što je Krstić kao razlog naveo Alekovo meko srce, a Radule da je psiho lopov nad lopovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 isao da dam potpis belom sa jos dva ugledna jumetalca, samo jako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Je l' postojalo to možda u nekim Jugoslavijama prethodnim? Mogu misliti Drug Tito je bio najbolji Zaštitnik Građana bilo je nesto sto se zvalo drustveni branilac samoupravljanja sto se provlaci da ima neke paralele. al da pisma titu. to su dobijali cinovnici u opstini i citalo se pomalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts