Antikristina Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Pa i to je njeno na par sati ne skuplja potpise po celi dan valjda, mogla lepo da ostavi malu kod neke kul tetke (ko ja što sam ) i svima dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 deca će vam visiti na yumu Neka i vise, al' samo nek ovi vise na Terazijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Pa i to je njeno na par sati ne skuplja potpise po celi dan valjda ali je sns bot 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Dosta je bilo 55 mins · Izlaznost pobeđuje Aleksandra Vučića. Kandidati poput Belog Preletačevića bude glasače do kojih ni mi ni ostali kandidati ne mogu da dođu. Važno je da i on učestvuje na izborima i zato pozivamo glasače koji nisu nekom drugom dali potpis da ga podrže. Од јутрос невиђене опструкције са нотарима у Београду, одбијање да се изађе на терен због "хигијенских услова" и "угоститељског објекта" иако су нам до сада радили, очигледно је некима прпа од чикине кандидатуре! psiho pritiso notare Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 To je sve pitanje. Pričali su i mnogi pre Radulovića slične stvari, pa prc. Utalili se, čim su došli na vlast. Ne bih ja nikome verovao stoprocentno, iako mi se sviđa mnogo toga što kaže Radule. imam 100 stvari da zamerim raduletu i djb (cak mi ponekad i idu na nerve sa izjavama) - ali za sad nisu uradili nesto sto bi me navelo da pomislim da su ekipa lopova. trenutno mi je na sprskoj politickoj sceni to najvazniji kriterijum. videcemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 imam 100 stvari da zamerim raduletu i djb (cak mi ponekad i idu na nerve sa izjavama) - ali za sad nisu uradili nesto sto bi me navelo da pomislim da su ekipa lopova. trenutno mi je na sprskoj politickoj sceni to najvazniji kriterijum. videcemo... Videćemo... Do tada... evo ti da pariš oči malo... https://twitter.com/...930565843374080 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 ne moram da otvaram, osecam ko je na linku. )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 "Злоупотреба деце у политичке сврхе је укључивање деце у политички живот од стране одраслих, а које не представља аутентиично вршење политичких или партиципативних права детета и којим се детету као појединцу или деци као групи угрожава безбедност, здравље, развој, достојанство или друго лично добро или добробит детета, коришћењем односа моћи, принуде односно злоупотребом поверења" kljucno "i" da li se ugrozava dostojanstvo samo zato sto se radi o vucicu? znaci kad roditelj dodje sa detetom na ramenima na protest ne davimo beograd ili ne damo rtv to isto ugrozava dostojanstvo? nece biti... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Pa ne treba vucarati decu ni tamo, to je otprilike ovo ugrozavanje bezbednosti i zdravlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Ugrožava se dostojanstvo. Kad to dete za 20 godina bude htelo nešto u životu, svi će se sprdati sa njim. I paralela sa "Ne davimo Beograd" nema smisla jer to nije politčki protest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 znaci kad roditelj dodje sa detetom na ramenima na protest ne davimo beograd ili ne damo rtv to isto ugrozava dostojanstvo? nece biti... Pa dobro, nije sad baš to uporedivo. Čovek koji dođe na protest sa detetom na ramenu, možda nije imao gde da ga ostavi. Ali bilo bi uporedivo da recimo uzme i tera dete da skandira političke parole sa protesta. Ovde je dete dobilo zadatak da učestvuje direktno u propagandi, a to je najodvratnije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 http://rs.n1info.com/a234013/Vesti/Vesti/Miroslav-Parovic-predao-RIK-u-potpise-za-kandidaturu.html ko je bre ovaj anonimus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Treće Srbijanac. Jednom rečju - govno. Sa dve reči - govno Vučićevo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 "Boriću se protiv lažnih kandidata, kandidata bez stranke, oni koji pokušavaju da se prikažu kao novi, poput Jankovića i Jeremića, a iza sebe imaju brojne kompromitovane ljude", naveo je Parović. vec vidim ovog kako dobija nerealnu minutazu svuda da laje na opoziciju, potezi ocajnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Parovic je skupljao potpise uz pomoc zavetnika Vuciceve fejk nacionalisticke opozicije, zato im se kampanja svodi na pljuvanje prave opozicije pusaci kurca klasicni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Pa ne treba vucarati decu ni tamo, to je otprilike ovo ugrozavanje bezbednosti i zdravlja treba normalizovati politiku i zbaciti odijum iz njem politika je normalna i neizbezna ljudska aktivnost i niko ne treba da se plasi ni sramote ni batina nego treba da se ponasa spontano, autenticno i (jedino onda i) odgovorno. a roditelji su autoritet svojoj deci i mogu da ih vaspitavaju s kojim god oce uverenjima mogu da ih vode na metal koncert u pozoriste u crkvu i na miting, to je sve deo zivota. ja bih preporucio svima koji zele nesto da kritikuju da ukljuce mozak i upere kritiku tamo gde je problem stvaran i resiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 http://rs.n1info.com/a234053/Vesti/Vesti/Ljubisa-Preletacevic-Beli-u-Kragujevcu.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 (edited) uf, pred zadnji dan tek pola potpisa ja idem sutra sa drugarima k' čici pa šta bude bude Edited March 10, 2017 by johnnyzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Forumaši da se skupe, popnu na Kosmaj i zabodu crno-belu šahovnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 skupio je beli oko 7000 potpisa, morace da ima bar 11000 da ga ne bi drkali, al opstruisu ga notari nece da izadju ili kasne na termine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 hm pitam se jel sad treba da se pravimo fini pa da se kao ne secamo u kakvim su okolnostima ti notari dobili gažu. postivanje institucija (i notarijat je kao neka institucija) i ta žvaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 Je l' može nekako Belom da se da potpis online? Daću sve podatke, ličnjak, šta treba.... Jbg, cirkam večeras, i sutra mi neće biti uopšte do toga da vatam bus do grada. mamuran ko zemlja... a dao bi Belom, što da ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 ocekujem da radule preda sa tipa 15-20k i da namerno ceka zadnji dan..? ako bosko moze 11, nema sanse da radule jos nije skupio, mada notari karaju belog koji je odavni mogao da skupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts