soul wandering Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Dzoni sta si ovo gore postovao, ja mislila covek prosao, ne zbunjuj nas
imaginos Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 ono govno iz dss-a, marsicanin, komentarise. odvratni su.
chess Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Ivan Ninić @INinic 51s52 seconds ago More Beli za 1 dan sakupio 6.000 potpisa. Za 48 sati će glatko 10.000. Ali prvo da sačekamo ponedeljak i sednicu #RIK da vidimo da li pada i beli misli da je prosao al ne zna sta mu ovi spremaju, to sto je johnnyzzz okacio to je beli postavio na fejs misleci da je sve gotovo...
johnnyzzz Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Dzoni sta si ovo gore postovao, ja mislila covek prosao, ne zbunjuj nas to je beli objavio na fejsu
imaginos Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 naravno u RIKu se samo djb i dveri bune. dok sns cuti, a cuti i ds. svi cute na twiteru osim belog, djb i jos par poznatih licnosti (a inace su aktivni u ovo doba). sasa jankovic cuti. ako im ovo prodje, narod ce ozbiljno popizdeti.
vudun Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 (edited) Ne rasipajte dragocene glasove na ovog egzibicionistu sa punđom, već dajte da oteramo napredna govna na smetlište istorije, gde im je i mesto. Ovako nam drugi krug visi o koncu. Edited March 12, 2017 by vudun
imaginos Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 opa, izgleda da ekipa iz ds-a aktivno radi na sjebavanju belog, ako je sudeci po ovom. https://twitter.com/...062604248383489
chess Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Ljubiša Preletačević Beli 1 min · Ipak ce oboriti listu ! Svih 12.700 potpisa...Sta da vam kazem...opstrukcija max znaci haos
kuruz Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 nemaju zbog čega da se bune u zakonu jasno stoji da, ako kandidata predlaže grupa građana, naznaka da je to slučaj mora biti stavljena na izjavi o podršci kod njega toga nema
vudun Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Instaliraš uBlock Origin dodatak u pregledač, u ''3rd party filters'' ubaciš, skroz dole, listu https://raw.githubusercontent.com/StevenBlack/hosts/master/alternates/social/hosts i bum, nema ni twittera.
chess Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Ivan Ninić @INinic 19s19 seconds ago More Kod 9.902 potpisa fali termin GG Kod ostatka fali 2x natpis Beli u nazivu Ili pada sve ili pada samo ostazak 1.000+ #RIK
Dark_Elf Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 u zakonu jasno stoji da, ako kandidata predlaže grupa građana, naznaka da je to slučaj mora biti stavljena na izjavi o podršci Ma daj bre Kuruze... Jebo ih zakon... činjenica je da čovek ima više od 10.000 potpisa, a traže ispunjenje neke formalnosti...
kuruz Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 jebo ih zakon? zar nije to ono protiv čega smo svi? mislim, jebo ih zakon, šta sad ima da se ispunjavaju formalnosti na tenderima
imaginos Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 ako bas hoces da zanovetas, mozes da tumacis i tako... a ako prilozis dokument u kom se registruje grupa gradjana "xy" i ako se svuda referises na to, i zna se kontekst onda je cela prica cisto proseravanje jer je izjava nedvosmislena. porediti mahinacije sa tenderima i slicne nezakonite stvari sa necim sto je kristalno jasno svima, je preterivanje. pretpostavljam da se na pravnom uci nesto o tome kad se namerno hvatajuci za ocigledno jasne sitnice stvar skrece u besmisao? ;-)
vudun Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Ne budite šabani kao Vučić, Slina i Vulin, ne koristite špijunski Chrome. Pređite na Firefox, po mogućnosti na Dev izdanje. 1
imaginos Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Instaliraš uBlock Origin dodatak u pregledač, u ''3rd party filters'' ubaciš, skroz dole, listu https://raw.githubus...es/social/hosts i bum, nema ni twittera. jel mozes ukratko da pojasnis, ne mogu da stignem da proucim o cemu je rec..
Dark_Elf Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 zar nije to ono protiv čega smo svi? mislim, jebo ih zakon, šta sad ima da se ispunjavaju formalnosti na tenderima Kuruze, svakom je jasno da se ovde zakon poteže samo radi političkih ciljeva, Kao kad pandur oće da ti nađe nešto neispravno na autu. Ako hoće, ima da nađe, pa da si i majka Tereza. Ne mogu sa tobom pravnički da se nosim, ali mislim da je mnogo nezakonitije (ili protiv ustava čak), sprečavati nekoga da ostvari svoje pravo na kandidaturu, a faktički ima više nego dovoljno potpisa.
kuruz Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 postoji i pravilnik o podnošenju liste (jebem li kako se tačno zove, zaboravih), u kojem je dato tumačenje tog člana, tako da Beli ima formalan propust postoje bitne i manje bitne greške, ova je svakako zanemarljiva, ali je i dalje greška, a mene nerviraju takve brljotine, jer su rezultat nečijeg nemara i površnosti
vudun Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 (edited) jel mozes ukratko da pojasnis, ne mogu da stignem da proucim o cemu je rec.. Blokira sve moguće reklame u browseru, takođe ovaj dodatak uspešno suzbija i tracking iliti praćenje, bilo da te prate Gugl, CIA, NSA ili pak naprednjačka gamad. A sa ovom listom blokiraš i taj famozni twitter. Mada, možeš da ga odblokiraš, kad već ne možeš da se uzdržiš ( a interesuje te šta je nalupetao npr. poslanik Đuka Bizon) ako klikneš na ''temporarily''. U svakom slučaju, vredi probati. Edited March 12, 2017 by vudun 1
Antikristina Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Ja mislila ne postoji način da se izbegne Vuk Jeremić na yt
Dark_Elf Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 postoje bitne i manje bitne greške, ova je svakako zanemarljiva, ali je i dalje greška, a mene nerviraju takve brljotine, jer su rezultat nečijeg nemara i površnosti Evo, sad je Radulović napisao na tvitteru, ne znam da li je istina: Zakon ne propisuje da mora da piše GG u nazivu. Uputstvo RIK-a propisuje. Uputstvo ne može da dodaje ograničenja. Uputstvo je nezakonito. --------------- Ja i dalje mislim da je mnogo nezakonitije sprečavati nečije pravo da se kandiduje pored faktičke podrške
imaginos Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 (edited) ... Edited March 12, 2017 by imaginos
Dark_Elf Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Ja mislila ne postoji način da se izbegne Vuk Jeremić na yt Instaliraj Adblock.... nema reklama... ničega...i brže se sve učitava Adblock ne blokira Ciu, kao ovaj Vuduev bloker, i moći ćeš da gledaš twitter i fejs... i sve sajtove najnormalnije.
vudun Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Adblock ima ''whitelist ads'', zatvorenog je koda i troši znatno više resurAsa. Pređite na ovo, da pobedimo sve te agencije sa 3 slova.
Antikristina Posted March 12, 2017 Report Posted March 12, 2017 Hmm čini mi se da ne preskoči baš sve, sad mi crko komp pa ne bih znala al čini mi se da ipak bude poneka reklama, pa cenim da ovo čudo iskoči, svuda ga ima Pustila neki dan sa telefona neku listu da piči dok perem sudove i dvaput se pojavio
Recommended Posts