kuruz Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 ništa Laza nije pogrešio, iste su to stranke btw voditi kampanje guranjem glumaca u prvi plan je neviđeno sranje Trampovi glasači su lepo pokazali šta misle o tim budalama 1
soul wandering Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 ma da, pametnije je gurati stevanovica
Antikristina Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 preko moje linije 3 glasa za raduleta. :-) a babu smo naćerali u team Beli al je mrzi da ide da glasa, jedino bi mu oplela još jedne čarape
chess Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 buduchi nam presednik, ko bi reko da je ovo beli
B@K@ Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Sva sreća pa mama oće za Radula Pozdravi mamu.
imaginos Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 sj nece da kaze kog kandidata bi podrzao u 2. krugu, kaze "zavisi". znaci neke ne bi podrzao. iz dana u dan mi je odbojniji. 1
Captain Spaulding Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Da li stvarno verujete ovim istrazivanjima?
Berliner Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 sj nece da kaze kog kandidata bi podrzao u 2. krugu, kaze "zavisi". znaci neke ne bi podrzao. iz dana u dan mi je odbojniji. seselja nece podrzati
Captain Spaulding Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 @capt http://www.ipsos.rs/ gde tacno i sta tacno treba da gledam?
Havočka Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Hajde da to istrazivanje lepo objasnim, da bude ono sto jeste zapravo - pricamo o gomili studenta na praksi koje smeste na gomilu telefona i daju im bunch leadova da zovu. Pre toga je neka skupina idiota sastavila te leadove po sistemu seli smo na zute strane, izrandomovali 5000 brojeva telefona, od cega su 9 moje babe jer im je dosadno pa neka pricaju preko telefona - onda ti klinci popunjavaju anketu kako znaju i umeju dve nedelje. Ako pogledas desni deo sajta gde su gistro aktuelni podaci, vidis da im je uzorak od 4600 gradjana reprezentativan, to sto su podaci iz 2016, ko ga jebe. Bit of a background, ta firma za koju sam radila, u vreme tokom kojeg je sprovodila istrazivanje je bila fino placena od strane vlade za taj projekat, objavljeni su podaci koji nisu bili tacni - mesec dana pre izbora, sudeci po istrazivanju, AV je imao oko 33%; objavljeno je 50+. Dalje, po tome na sta lici sajt, deluje kao da ga je neki genije sklepao za ove svrhe, cisto da pici paralelu svaki put sa tim kada ima izbora. Otkud znam, iz iskustva je fraud Meni je dosta zanimljiviji ovaj ad za nagradnu igru u dnu strane 4
kuruz Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 "nije cilj da se zaborave greške Demokratske stranke, nego da se ne ponovo" daj bre Jankoviću 1
soul wandering Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 cilj je da se oni zaborave jankovicu, i ovi sto su ostali u ds i oni sto su mutirali u sns
imaginos Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 seselja nece podrzati pitali su ga konkretno za vuka jeremica i precutao je, ne za seselja. ni za radulovica bije potvrdio.
Vic Rattlehead Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 za fanove sj-a, 15 min njegove price - prvo razblazava greske ds-a stavljajuci ih na istu listu sa "grupom stanara" i raznim drugim nebitnim pokretima, kao fora "nije me podrzao samo ds nego i kucni savet", a mi treba da poverujemo da je ds bezopasan kao neka od trivijalnih grupa koje su ga takodje podrzale. - kaze da su "gresi prosle vlasti smesni u odnosu na ovu sad". misleci na ds. :-) to je u prevodu "nisu oni tako losi", dakle jasno je koga sprema za vlast. - onda malo patetisanja o dudi ivkovicu i vladi georgievu.. - onda kaze nesto sto je ispravno i logicno (mada ocigledno i trivijalno) da bi uveo u sledeci zakljucak koji je sporan ali posto mu prethodi "zdravorazumski deo" onda treba da se slozimo sa tim. cuvena fora za manipulaciju. - zatim skrene temu na opste price o nepravdi (koje svi vole da slusaju i klimaju glavom) i prica kako ce biti super.. ovako se radi propaganda. ta fora "tuta muta" sporo prica, sve na finjaka, dobrota, postenje ovo ono - krije vrlo opasnog i osvetoljubivog coveka koji po meni prodaje pricu na koju se dosta ljudi upecalo (i ja na pocetku kad se pojavio). Jebo te, isti Balašević.
Dark_Elf Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Pa nije li, isti taj Ipsos, 2012. predvideo da će Tadić pobediti Tomu?
bo88gdan Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Ds je napravio sistem koji je sns samo usavrsio znaci puni javna preduzeca svojim kadrovima znaci dovodi firme iz Tadzikistana i zaposli 112 ljudi uz subvencije drzave od 12 hiljada evra da posle ti isti robovi rade za po 200 e pa se kurci kako otvaras firme i zaposljavas narod znaci daj sve sto ti Eu trazi a kao kurci se kako ti nesto odlucujes jedino sto je ds imao malo kulturnije i obrazovanije kadrove sns mi je plus uzeo 10% od plate jebem im dete u detetu i tako neka puse kurcinu i ds i sns Radulovic ftw! 6
Dark_Elf Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 http://youtu.be/Y3_xSdzdStQ DJB-u podhitno treba neki montažer, jer im montirani klipovi izgledaju kao nemontiran materijal. Ajde da iscimamo Smorock da im se javi (je l' ona još na forumu)? Inače, čini mi se da bi Jankoviću bilo "ispod časti" da ovako priča sa ljudima. Zato i mislim da će da prsne. Možda grešim, ali takav mi je utisak.
petruccci Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 (edited) https://youtu.be/tiC-W5rwpxA evo predstavljanje Belog od sinoc ko nije gledao. Edited March 20, 2017 by petruccci 1
Havočka Posted March 20, 2017 Report Posted March 20, 2017 Ako tražiš dobra predviđanja, sediš na Meridijanu iz dana u dan, dok William Hill ne ponudi svoje kvote Dobar znak je to što je od kako je Preletačević u igri kvota na 'neko šesti' prvo pala 200 puta, zatim je i Preletačević izdvojen kao potencijalni pobednik, sa kvotom 30, Janković sa kvote 50 na 26, Jeremić pao sa 30 na 40 i tako, menja se kako se objavi novi intervju.
Recommended Posts