Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ovde su jedini logičan izbor Saša Radulović i Boško Obradović. Dobro, ajde, i Beli, ako ćemo da teramo šegu.

Ja mislim da sam sve bliže odluci da definitivno ne glasam za vojvodu, već za Boška, ili Radulovića.

U drugom krugu, naravno za Belog.

Obradoviću svaka čast za objavljivanje svih onih dokumenata

Nije smeo ono da nazove Dveriliks... znam da ti možda deluje kao sitnica, ali nije (zbog opšteg utiska u javnosti).

To toliko patetično i jadno zvuči, da mi je u stomaku samo nešto proradilo.

edit:

update SW sa istim komentarom. :)

edit 2:

I brat Kazim. :)

Posted

super zvuci kokilix :D usvojeno. btw elfelikse, drago mi je da si progledao i da si na pravom putu :)

Još se prelamam, ali bi me učvrstilo ako bi ti odustala od SJ, i dala glas Raduloviću, ili Jeremiću..., ili, zašto ne.. Boškiliksu. ;)

Ma trebo si još odavno da zapiškiš tog tzv. vojvodu

On će uvek od mene imati rispekt zbog posla kojeg je odradio u Hagu, pa sve i da nastavi da se ovako ponaša narednih 20 godina.. i do smrti...

Ali ne mogu ja da glasam za čoveka koji je tako pasivan prema vlasti... mora da se kazni ta pasivnost...

Ja sam hteo da glasam i kada sam bio siguran da su se mnogi razočarali, ali mislim da opozicionar u meni preovladava.

Posted

boskov dvero-kapavac je za svaku pohvalu, ali ce ostati nezapazen jer je bosko dileja koju ne treba uzimati ozbiljno.

Posted (edited)

On će uvek od mene imati rispekt zbog posla kojeg je odradio u Hagu, pa sve i da nastavi da se ovako ponaša narednih 20 godina.. i do smrti...

Ali ne mogu ja da glasam za čoveka koji je tako pasivan prema vlasti... mora da se kazni ta pasivnost...

Kakav tačno posao je odradio u Hagu? Osim što je oslobođen po prvostepenoj presudi. Kao i npr. Haradinaj. I zastrašivao svedoke. Kao i npr. Haradinaj. Na stranu što su ga optužili za stvari koje se teško dokazuju i da bi verovatno bio oslobođen i da mu je suđenje bilo u Hrvatskoj.

Ali na stranu Hag - ako poštuješ čoveka koji je proterivao Hrvate iz Vojvodine, zašto ne poštuješ čoveka koji je proterivao Srbe uz Hrvatske? Ili ako poštuješ čoveka koji je vodio opštinu u kojoj je cvetao kriminal, zašto ne poštuješ čoveka koji vodi državu u kojoj cveta kriminal? Ili ako poštuješ čoveka koji ništa legalno nije uradio u Zemunu i Batajnici, zašto ne poštuješ čoveka koji ništa legalno nije uradio u npr. Beogradu? Ili ako poštuješ čoveka koji je sa Slobom od 1997. do 2000. bio direktno odgovoran za teror nad ljudima koji misle drugačije, zašto ne poštuješ čoveka koji je direktno odgovoran za teror nad ljudima koji misle drugačije u periodu od 2013. do danas? I tako, ima toga još. Mislim, poštovao bih ga i ja, samo kad bih imao zašto. Eto, završio je fakultet na vreme, bio dobar student. Slično kao i Čučković iz Obrenovca. Mada su obojica više radila van struke nego u struci. Dobar je pravnik? Mislim da više dobijenih slučajeva ima Kuruz nego Šešelj, pošto je vojvoda branio samo sebe. A i pored toga je proveo 15 godina po zatvorima. Što je malo, s obzirom na njegov uticaj u našem raspadu.

Govno najveće posle Vuka Draškovića. Vidi se da su kumovi

Edited by Dead Man Drinking
  • Upvote 11
Posted

kod Šešelja treba poštovati samo poznavanje prava, istorije i drugih društvenih nauka

sve ostalo je odvratno

I košulje kratkih rukava. Realno, niko ih tako dobro ne upari s košuljom.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...