kuruz Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 "Sandžak ne postoji" to, Obradoviću kampanja 2017. godine, Čanak napada Koštunicu Voja gospodin
Dark_Elf Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Dobar je bio Boško. U jednom momentu je predugo pričao, ali je generalno najbolji utisak ostavio. Očekivao sam više od Radulovića.
Dark_Elf Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Dobro je da opozicija nije nasela na foru da se oni svađaju i ogade ljudima, a vlast da ubere poene. Mislio sam da je vlast poslala Čanka da napravi neki skandal, ali nije mnogo talasao.
imaginos Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=b64AVdhQyS8 bez palamudjenja, bez nekih emotivnih parola, velikih reci, marketinga i sviranja qrtzu - samo konkretno. po meni, za klasu iznad ostalih. ----- nisam gledao emisiju, sta je bilo na kraju? jel se svadjala opozciija ili je bosko jebao 30 mintua bez vadjenja i niko drugi nije mogao da dodje do reci od njega? :haha: Edited March 23, 2017 by imaginos
vudun Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Braćo ustanici anarhisti, da pošaljemo gos'n Putku neke mejlove da ovim nacentrira jajinačko utvrđenje i sedište Fejsbuka, glavne onlajn alatke organizovanja botova iz javnih preduzeća. Da ode sve u piiiizdu materinu
Fapril ethereal Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 ni ja, od kako je Koštunica izašao iz stranke gospodin kakvog srpska politika teško da će ikada ponovo imati Ajde deinstaliraj taj Kostunica Notifier iz brauzera vec jednom 2
vudun Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 i da lepo pređe na Firefox Developer Edition, kao svaki pola radulovićevac - pola dverićevac - pola klingonac.
kuruz Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 Ajde deinstaliraj taj Kostunica Notifier iz brauzera vec jednom ajde ne 1
LoveHateLove Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 Kostunica najveci mlakonja na politickoj sceni - nit smrdi nit mirise, takvi su najgori. 1
ManiaC Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 Eh sad odvratna Dolazi kod mene neki lik u radnju, stalno priča kako je Nataša Jeremić najlepša Srpkinja nisam mislio fizicki nego na svaki drugi nacin..debil zena..evo sav sam se potresao sto ne moze da da cirka i zbog njihove tuzne price.. 4
Antikristina Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 Pa jes tužno, ima onu dosadu od muža i još mora da proživljava to trezna 2 1
vudun Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 Izađi i glasaj PROTIV Uuu nekoj novoj čitulji... Nele Džonson 31 godina član tajnog anarhističkog klana po zanimanju svršeni pravnik povremeni konzument kokaina povremeni izletnik u poljoprivredu često je na relaciji Sofija - Zagreb veliki poštovalac lika i dela Saše Radulovića i Dejvida Ajka pasionirani ljubitelj novog retro talasa i Hrvatica bivši kolekcionar ploča i diskova iz žanra rokenrola rano odustao od metal koncerata jer smatra da su obesmišljeni kao mali želeo da bude slikar, pa se u međuvremenu predomislio od malena pokazivao sklonosti ka nasilničkom ponašanju Mrzi sve što vole mladi i ko nam jebe mater! 3
imaginos Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 plakat: paintball, par komada sa 50 metara, svako po 20-30 kuglica ;-) 2
Berliner Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 jankovic u istinomeru opusteno izjavio da ce da "privremeno zaustavi" SSP zbog prodaje zemlje stranim drzavljanima. nesto za sta se takodje zalaze djb i sto predstavlja zasigurno najradikalniju politiku koju je moguce imati u zemlji u ovom momentu (nebuloze vracamo krajinu kosovo alehue ne racunam). tako da je jankovic pokazao jos jednom koliko sadrzisnki nema nikakve veze sa DS i da ne da nije neka tunjava dosadna opcija nego najradikalnija opcija. 2
miter Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 Danas takmičenje, ko će jače i žustrije da osudi nato intervenciju, bombardovanje, pardon agresiju evo sav sam se naježio
Dead Man Drinking Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 Jbt, pre godinu dana zvanični stav svih parlamentarnih stranaka je bio da EU nema alternativu. A sada 9 od 11 predsedničkih kandidata kaže da ih stoli bojko za EU ako to donosi bilo šta loše Srbiji i narodu
imaginos Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 jankovic u istinomeru opusteno izjavio da ce da "privremeno zaustavi" SSP zbog prodaje zemlje stranim drzavljanima. nesto za sta se takodje zalaze djb i sto predstavlja zasigurno najradikalniju politiku koju je moguce imati u zemlji u ovom momentu (nebuloze vracamo krajinu kosovo alehue ne racunam). tako da je jankovic pokazao jos jednom koliko sadrzisnki nema nikakve veze sa DS i da ne da nije neka tunjava dosadna opcija nego najradikalnija opcija. kod njega je sad sve marketing i foliranje, a kampanja mu je sve punija bullshita iz "kreativnog tima" milana kamponeskog i tako te ekipe. ima on i te kako veze sa ds-om. 1 1
kuruz Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 nego šta nego da vraćamo ostalo kad bude vremena taj Kamponeski je neviđeno iritantan lik
imaginos Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 da, retko iritantan i ljigav lik koji misli da je jako uticajan i zajeban. https://s3.postimg.org/w09grjbyr/FB_IMG_1490368925464.jpg
ShinigamY Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 (edited) Kamponenski ti je obican pacenik koji pokusava da se uvuce u politiku jer nema sta drugo da radi u zivotu, sve ostale "marketing" magle koje je prodavao su se razisle ... Kao fazon ima politicko iskustvo iz DOS-a, ispade da je lik maltene osnovao DOS koliko se hvali time. Prvo je pokusao kod Vuka Jeremica da se uvuce malo pre izbora, kao on mu je ortak, znaju se od malena, dza bu, a onda odjednom, hop, eto ga kod Jankovica i Sutanovca, koga sada zove Suca a pre godinu dana ih je pljuvao sve najstrasnije i bio za SPS Znaci ne da mi ide na kur vise lik, nego ono. Odluci se vec jednom. Edited March 24, 2017 by ShinigаmY
imaginos Posted March 24, 2017 Report Posted March 24, 2017 pisao je ranije kako je "popizdeo od politike" jednog dana izvadio karticu iz moba i bacio jer su ga stalno svi zvali, ispade da je ceo ds zavisio od njega i da je on sve sam izneo na svojim ledjima dok mu dusmani niau smestili.. minhauzen fore. a izmedju tih blogova pise ljubavne tekstove ali i opise kako se nekoj ribi zalepio susam na dupe dok su bili u doggy style pozi (kao malo da sokira publiku). ukratko, svirac kurcu.. 2
Recommended Posts