Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Da, Belisi podmetnuli kontrolore u par gradova, ali je cim skapirao izvrsio proveru i povukao za te gradjane odobrenje ...

Nego, znamo da liste postoje, evo sada i javno:

http://rs.n1info.com/a237644/Vesti/Vesti/Sta-stranke-znaju-o-vama-Procurili-podaci-400.000-gradjana.html

Sad cu da probam da iskopam taj server pa da poskidam te fajlove za kod sebe, bas me zanima da l su moju porodicu nesto obelezili :)

Posted

Mnogo je loše bilo Šekiju u tom Den Haagu. Ždrao kao stoka, štrajkovao glađu kad mu se prohte, igrao šah sa Gotovinama, džogirao, leškario, gledao kablovsku, dovodili mu kurave u ćeliju. Lepota u Boga. ''Cvaki bi voleo da jedan dan živi kao mi. Cvaki''

• Upvote 1
Posted

Nego, znamo da liste postoje, evo sada i javno:

http://rs.n1info.com...0-gradjana.html

U opštini Savski venac većinu čini Srpska napredna stranka, ali najveći broj napomena u tabelama ukazuje na to da ih je prikupljala Demokratska stranka, što sagovorniku N1 ukazuje na to da su ti podaci u nekom trenutku prešli u ruke drugog političkog tabora.

i zato protiv svih koji bi da vrate DS na vlast

Posted

nemoj tako, on je 12 godina hagovao za sve nas, zar ne vidis koliko ti je zivot bolji zbog toga?

isto kao kad je Isus stradao na krstu da bi iskupio naše grehe

Posted (edited)

Kuruze i SW, je l' vas bar malo sramota vašeg fakulteta?

Sad bar imam spisak organizacija i ljudi koje otvoreno ne podržavam i pljujem. Pas im mater

Edited by Dead Man Drinking
  • Upvote 1
Posted

kako nije, ali zato studiranje medju takvom bagrom nije bilo obicno studiranje :D to je iskustvo za sebe ;)

sima avramovic je meni jedno od vecih razocarenja ali ipak je selakovic njegov asistent ako se ne varam. btw prvu desetku sam dobila kod sime :)

antic je naravo neprevazidjen, mada je to uzasna ekipa sve u svemu

Posted

malo širi spisak

Takođe, među potpisnicima su dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović, rektor niškog Univerziteta Dragan Antić, dekan Građevinskog fakulteta Branko Božić, bivši dekan Pravnog fakulteta Mirko Vasiljević, bivši dekan Filološkog fakulteta Aleksadra Vranješ, dekan Stomatološkog fakulteta Miroslav Vukadinović, dekan Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad Rade Doroslovački, dekan Filozofskog fakulteta Vojislav Jelić, rektor novopazarskog univerziteta MIladin Kostić, rektor prištinskog univerziteta Srećko Milačić, dekan Medicinskog fakulteta u Nišu Dobrila Stanković Đorđević, profesor Ekonomskog fakulteta Dragan Đuričin, doc. dr Ivan Bauer.

nije me sramota, nisam ništa ni očekivao od fakulteta koji je proterao jednog Koštunicu pre 40 godina zbog suprotstavljanja komunističkom ustavu iz 1974.

ono što me nervira je to što se u komentarima najviše piše o Ceci

pored toliko profesora, sportista, umetnika, njima najviše smeta Ceca

potpuni imbecili

• Upvote 1
Posted

canak je sokiran kako je jankovic skrajnuo ds u kampanji. kaze da on iskoriscava ds, de ces bolje reklame

http://www.danas.rs/izbori.1180.html?news_id=342033&title=Nenad+Čanak%3A+Ne+bi+bilo+dobro+da+Janković+pobedi+Vučića

"Otkuda pravo kandidatu grupe građana koji prihvati da ga podrži DS, da mu skupe potpise i daju punu logistiku, i to stranka, koja nema nikakve veze sa onom DS od pre 2012. godine, i koju sada vodi verovatno najuspešniji ministar svoga vremena, da odgurne tako tu stranku? Da sam ja član DS ja bih se dobro razmislio oko toga da me neko tako iskorišćava i vuče za nos."

Posted

i nastavak gde se potvrdjuje prica da je primadona trazio bezuslovnu podrsku, jer samo on postoji i svi ostali su protivnici. sj nije ni dosao na razgovor. ako to ne pokazuje kako bi se ponasao na vlasti, ne znam sta pokazuje.

kapiram da ljudi jos uvek ne razumeju da se gradi kult licnosti, samo uvijen u pristojan recnik a lik zapravo glumata sve vreme.

Janković, međutim, nije ni došao na razgovor. On je tražio bezuslovnu podršku. To je mene uplašilo. Bezuslovna podrška je nešto na šta čovek ne sme da pristane. Može se dati bezuslovna podrška principu, vrednosnom sistemu, ideji, ali čoveku nikako, jer ljudi su kvarljiva roba. Zato mislim da ti koji podržavaju Jankovića prave veliku grešku iz prevelike želje da se država uljudi.
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

i nastavak gde se potvrdjuje prica da je primadona trazio bezuslovnu podrsku, jer samo on postoji i svi ostali su protivnici. sj nije ni dosao na razgovor. ako to ne pokazuje kako bi se ponasao na vlasti, ne znam sta pokazuje.

kapiram da ljudi jos uvek ne razumeju da se gradi kult licnosti, samo uvijen u pristojan recnik a lik zapravo glumata sve vreme.

Ajde bre ne zajebavaj, ko ozbiljno shvata Čanka? I mene da Čanak zove na razgovor oko toga da li ide led u vinjak rekao bih mu ne ide i tražio bezuslovnu podršku da tu ideju promoviše.

Vidim pre neki dan neko objavio da samo 2 ili 3 kandidata imaju jasan stav o NATO-u??? Pa ko je ovde lud, majku mu, kad su se svi izjasnili o tom pitanju. To što neko detaljan i smislen odgovor ne vidi kao i jasan, to je njegov problem. Svaki kandidat je objavio svoj plan i ideje na kojima zasniva svoju trku (program). Kome to nije dovoljno nek ćuti ili nek se tera. Kao Čanak ne zna za šta se Janković zalaže? Iako je ovaj sto puta ponovio sve zbog čega se kandidovao. Sere govna svinja autonomaška. Uostalom, što nije podržao Radulovića ako mu svaka dlaka smeta. DJB je imao onu kampanju "Ne dam zemlju ispod žita", ali su ligaši tad ćutali. Meni je zapravo najveće iznenađene što bilo ko, a posebno Imagonos, prenosi šta je Čanak rekao

Edited by Dead Man Drinking
  • Upvote 2
Posted (edited)

Čanak, po običaju, red pametnih, pa red toliko glupih da se pitaš da li je to isti čovek

Kako će on to da uradi kada, recimo, odbije podršku Čedomira Jovanovića koji je ličnost koja je učestvovala u niz istorijskih situacija u ovoj zemlji, koji ima ogromno iskustvo i za kojeg se vezuju hrabra dela.

C7zSJVVW0AA-tsR.jpg

ha, baš sam hteo da izbacim snimak emisije, kad naiđoh na ovako izdvojenu sliku

greota što nije najpismenije napisano, ali dobro

Edited by Underkuruz
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...