Јарослав Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Kako ja vidim - ovo je školski primjer izbora na kojima je važno isključivo za ili protiv. slična situacija je bila na prošlim izborima, kada ljudi nisu glasali za vođu, nego protiv Tadića Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Jovo poludeo, u poslednje vreme gazi stoku nemilosrdno. em ga pravi budalom, em mu se smeje u lice, sjajna emisija Krstić ne zna gde je levo Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 jovo pokidao bio i onog idiota iz ličnog stava jovo je nervozan Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 slična situacija je bila na prošlim izborima, kada ljudi nisu glasali za vođu, nego protiv Tadića Kao i pre toga, kada se nije glasalo za Tadica, vec protiv radikala. Svaki nasi izbori su takvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 em ga pravi budalom, em mu se smeje u lice, sjajna emisija Krstić ne zna gde je levo probaj malo da pratis Krstica na tviteru, ako imas zeludac za to. statuse pise iz vodjinog anusa. jovo pokidao bio i onog idiota iz ličnog stava jovo je nervozan neka, govna treba gaziti jako i javno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 ma kakav Krstić sve te Tviteraše treba odvesti na stadion Vojvodine i šarac mitraljez 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Vodja upravo izjavio da nikad nisu bili blize gubitku izbora Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 mobilizacija svi na sev... izbore, kućo Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 aprilililili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 1, 2016 Author Report Share Posted April 1, 2016 odlična prvoaprilska konferencija, lepo se ismejah slična situacija je bila na prošlim izborima, kada ljudi nisu glasali za vođu, nego protiv Tadića kao neki ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Misliš na to što je Kuruz glasao za Nikolića, brata grobara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 1, 2016 Author Report Share Posted April 1, 2016 da da, kad je punog srca zaokružio taj SNS i pomogao uspostavljanju zvezdine dominacije na svim poljima kakav petokolonaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 (edited) http://ozonpress.net...-sns-a-u-cacku/ Sabo i Klać 31/03/2016 u 21:00 Odgovori Pedeset ljudi staje u klasične autobuse, a mi smo videli i one sa duplom osovinom u koje staje po šezdeset. Plus x motornih vozila iz kv, kg, gm, ar… kaži 2000 botova. Javna preduzeca eps, sloboda, remont, ac…. kaži 500 prisiljenih. 5 vulinovih, 10 pups, 3 spo. 20 zverjana sto su dosli da zvizde arhi neprijatelju, 7 demokrata što su dosli da osete izbornu atmosferu. Znači 445 pristalica sns a da su čačani. Lepa brojka. -Uglavnom su došli penzioneri i mladi. Već smo išli na miting u Mitrovicu. Lep je Čačak. Ima li više od 300.000 stanovnika, upitao nas je izvesni Mare, koji se razočarao kada smo mu rekli da Čačak ima oko 115.000 stanovnika. Edited April 1, 2016 by Fapril ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Da sam u Srbiji, ja bih vjerovatno glasao za DS. To je sigurno glas protiv psihopatskog govnara, a neće biti bačen jer sigurno prelaze cenzus. Sa DJB ipak postoji realna šansa da ne pređu cenzus. A koja je razlika između SNS i DS? Obe stanke idu ka EU, i obe imau frakcija za Nato. Obe imaju lažne diplome, ovi Nikolića, Stefanovića, a ovi Šapića. Obe daju subvencije stranim firmama, a zapostavljaju domaće proizvođače Vucaraju SPS po koalicijama, i ne hapse Dačića. Štite Dinkića, i slede njegovui pogubnu ekonomsku politiku. Obe stranke drže oko 150 agencija. Imaju stranačke parazite, zapošljavaju po partijskoj knjižici. Nijedna ne drži do slobode medija (SNS je tu malo ekstremniji, mora se priznati). Ne drže do teritorijalnog integriteta, slušaju besprekorno strane ambasadore, trpe svakojaka ucenjivanja i kad moraju, i kad ne moraju (tu je DS malo ekstremniji, mora se priznati). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Ti si Elfe skontao da Radulović ne ide u EU? Ja koliko sam video on izbegava to pitanje pričom kako treba svoje dvorište da sredimo prvo bla bla truć, ali nigde nisam video da je rekao da će prekinuti pregovore o priključivanju, i mislim da neće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 (edited) @DMW Nije problem toliko što se ide ka EU, već način na koji se ide. To sam ja pričao još pre nekoliko godina. Nemam ja ništa protiv da mi "pokupimo" sve dobre stvari iz EU, poput jakih institucija na koje političke stranke nemaju uticaja, ili poput nekih zakona o očuvanju životne sredine, a i to da zakoni moraju da se poštuju. I to da činimo prvenstveno zbog naše dobrobiti, zbog našeg interesa, a ne kao muva bez glave, da prihvatamo i raznorazna sranja. Kreten Tadić je i ne gledavši, potpisao SSP (jer mu je trebalo za izbore) u kojem se ukidaju naše carine za svu robu iz EU, i time potpuno sahranio domaću proizvodnju hrane, jer naši seljaci ne mogu da se tačmiče sa Francuskim, Nemačkim i ostalima koji primaju ogromne subvencije od svojih matičnih država. Do tog kobnog SSP-a, ljudi na selu su i mogli da uzgajaju piliće, svinje, da to prodaju i nešto da im ostane da izguraju, a sada se to uopšte ne isplati, jer kad sve staviš na crtu, dobijaš da ti je kilo žive vage pileta (lupam) 200 dinara, bez zarade, a u marketima se (uvozno) prodaje za 100. Radulović nešto slično priča, premda, da on osvoji vlast, pitam se kako bi se iskobeljao sa protestima, jer mi mnogo lako zvuče ta njegova rešenja: tipa - lična karta železare - pa 3000 otkaza, pa lična karta nekog drugog preduzeća - pa 2000 otkaza... imao bi veliki socijalni bunt ako bi tako brutalno rezao. Edited April 1, 2016 by Dark_Elf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Kao što rekoh, jebeš ti te izbore koji se šteluju i gde se unapred zna pobednik. Ovde samo govnjiva motka pomaže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Ali govnjiva motka nema finansijere ,stoga nikad neće da se organizuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Red je da odrešimo kesu. Lemi, vadi te lire što imaš po džepovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 putin pička diskešira milijardu jednu pala bi revolucija samo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 oce boli ga kurac..njemu Srbija nije ni najmanje interesantna dok ne pridobije poptuno Madjarsku na svoju stranu a mozda i Bugarsku.Sad kad pukne EU zapitace se malo i Bugari,sta su koji kurac ulazili u tu tamnicu da zive jos gore nego ranije. A dezurni libtardi mogu da mi ga popuse 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 eh ta rusija, svima majka, samo nama maćeha Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Novi Zeland zemlja obećana... Ponovo će pobediti ova gomila nakaza i džibera sa megatronoptimusprajm diplomama, mama. Tek će sada da se osile tvitovanjem i smanjivanjem penzija, pička im materina. A ona šabančina sa mesta čuvanja parkinga odlazi za direktora elektroprivrede. Nigde ovakve bede... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 ma kakav Krstić Po Krstiću se Tadić poznaje. Koliki moron moraš biti da onog plitkog čoveka staviš da ti bude savetnik? Gledao sam Krstića u par emisija, čovek nema dodira sa realnošću, klasičan luzer koji misli da je intelektualac. Ne znam da l' bih mogao pivo da popijem sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 - habitus - šta vam je to habitus? - pa habitus.. tuc muc debil, samo glupi ljudi koriste termine čije značenje ne znaju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts