B@K@ Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Sunce sedi na krovu, od pesme odzvanja lug, učimo pesmu novu, Danas za drugi krug! 1
soul wandering Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Postari danas dobili nalog da po sanducicima dele reklamni materijal AV info iz prve ruke...jbt dokle je ovo doslo
KazimKazim Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Na m5 slabo to...nisam dobio ni listice za glasanje
Antikristina Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Opet ću da smaram sa svojom babom al kad je baba bog Nema nikakvu školu i ne bi glasala za ovoga nema tih para I ja joj ne bih sakrila ličnu, nego bih je i odvela na glasanje da oće ali neće, ona misli da stari ne treba da se pitaju jer neće još dugo
Dark_Elf Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Pa ako ne treba stari da se pitaju, reci joj da želiš da glasa kako ti hoćeš. I objasni joj da je apstinencija kao da je dala glas Vučiću.
kuruz Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 (edited) ladno Jovo Bakić govori na mitingu Belog na livadi u Mladenovcu meni je ovo najveće iznenađenje u svim kampanjama Edited March 30, 2017 by Underkuruz 1
Antikristina Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 @elf Pa trudim se i dalje al ne da se baba, ne sviđa joj se niko, samo čarape od 'Bijelog'
soul wandering Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 ladno Jovo Bakić govori na mitingu Belog na livadi u Mladenovcu meni je ovo najveće iznenađenje u svim kampanjama bas sam se pitala uz koga ce stati AVE JOVO!
johnnyzzz Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 (edited) E baš zato Vučić treba da vas tuca u bulju najmanje još 20 godina. U današnjoj situaciji svaka jebena zamjerka koju neko ima prema bilo kome između Jeremića, Radulovića ili Jankovića je potpuna sitnica u odnosu na organizovanu zločinačku bandu koja vlada Srbijom. To je bukvalno kao da nisi htio da glasaš protiv npr. Hitlera jer ti se ne sviđa program zaštite životne sredine njegovog protivnika. Sad je u pitanju izbor između bilo kakve, makar minimalne normalnosti i potpunog ludila i apsolutnog bezakonja. da ga ponovim i na ovoj strani pošto je to suština... I jopet, svu logiku glasačkog tela možemo da svedemo na jednu fotografiju. i ovo Edited March 30, 2017 by johnnyzzz 1
Vic Rattlehead Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 (edited) Ne znam, Vučić jeste svakakav, čak se i s ove strane Drine to vidi, nemam ništa pozitivno da kažem za njega, ali i takav nikakav mi je manje gadan od Jankovića. Moguće da ja odavde ne mogu da sagledam širu sliku, ali jednostavno je tako. Edited March 30, 2017 by Vic Rattlehead 9
imaginos Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 @vic e jebi ga sad. poredjenje te dvojice je da je jedan od njih ljigica koja je namirisala da moze da postane neki faktor pa prodaje pricu, a drugi je ozbiljan kriminalac koji treba da ide u zatvor zajedno sa kompletnom svojom ekipom na duze vreme, a voleo bih da mu se sudi i za izdaju (mislim da bi se elfu ovo dopalo, on deluje kao covek koji voli da se obracunava sa izdajnicima ). 1 1
Vic Rattlehead Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Kažem da je moguće da ja odavde ne vidim kako treba, ali kad vidim ko ga je podržao, dođe mi Vučić manje gadan. Pritom nijednom nisam rekao da mi se Vučić u bilo čemu sviđa.
Captain Spaulding Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Ne znam, Vučić jeste svakakav, čak se i s ove strane Drine to vidi, nemam ništa pozitivno da kažem za njega, ali i takav nikakav mi je manje gadan od Jankovića. Moguće da ja odavde ne mogu da sagledam širu sliku, ali jednostavno je tako. Vucic ti je manje gadan od Jankovica? Sa tobom nesto nije u redu
Dark_Elf Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Moguće da ja odavde ne mogu da sagledam širu sliku, ali jednostavno je tako. Dobro sagledavaš sliku, jedino što bih ja rekao da su jednaki i da Vučić nije ništa bolji od Jankovića. Vučić = Janković = Čeda @Imaginos ;) @Captain Spaulding Šta vređaš čoveka, ako ne misli kao ti? Ako si liberal, pokaži to malo u praksi.
johnnyzzz Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 (edited) sve to ja razumem, i da ruše helikoptere i objekte, da zadužuju državu 12 milijardi jevreja, šredere da dovode na dan početka bombardovanja a klimtonima da plaču na ramenu, pemzije da oduzimaju da imaju arapima da daju, škole po njima da nazivaju... ali da se slikaju sa članovima djb-a, e to kod mene neće proći!!! ideš pod mač bato! dojava od belog: "Дојава ! ''БМВ петица, беле боје, НС табле'' пресретач на аутопуту Београд-Младеновац. Да знате, само лагано. АВЕ !" bela petica subliminalne poruke Edited March 30, 2017 by johnnyzzz 4
truliandedzombileš! Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Janković = Vučić E jebeš ga Elfe brate. Ti moje stavove sigurno znaš - nacionalista, protiv eu i sve to redom... Kao takav zameram i Obradoviću (kojem pre svega zameram što se ponaša kao Vučić pre nego što je došao na vlast, sa glumatanjem žrtve u svakom razgovorom sa novinarom itd) i Popoviću (na čiju kampanju nemam neke zamerke) što sernjaju i uslovljavaju podršku u drugom krugu prihvatanjem njihove politike. Mislim, za Obradovića to i nije neko čudo, jasno je da je njemu do demokratije samo onda kada se njegovi glasovi kradu i njegova prava ugrožavaju, ali Popoviću (koji bi trebao da bude nastavak politike DSS-a) je to neoprostivo. Prva i poslednja crvena linija za mene je poštovanje slobode medija, ustava, izbornog procesa, slobode mišljenja i govora i samo u takvom ambijentu i naši desni, eusroskeptični i anti-eu stavovi i mogu da se čuju. Da su mediji slobodni najveću korist bi upravo imala desnica i Radulović koji je jedna posebno zanimljiva opcija koja se konačno pojavila kod nas - politika strogog centra, bez nacionalizma, populizma, šovinizma, građanski orijentisana, a istovremeno jako euroskeptična .
soul wandering Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Zju koliko je ljudi bilo kod Jankovica na mitingu, ne pricate o tome imaginos ljubomorise garant
obsessed by cruelty Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=rGiYsZLpgBc
kuruz Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 koliko? ja prošao Trgom sinoć, nije bilo prepuno više bilo kad se Šešelj vratio iz Haga
LoveHateLove Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 hahahhaha... evo sad citam na fejsbuku i mislim da je zajebancija u pitanju .... pa mater im jebem bolesnu sta sve nece da smisle ...
kuruz Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 evo Darušafaka pobedila, to bi trebalo da bude uvod u lep vikend i poraz pravog predsednika cigančice
Recommended Posts