Kumodraski Vo Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Istrljajte ruku pastom za zube isperite i skinuli ste sprej provereno 100%
vudun Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Priznaj da si jutros, naoružan optimizmom, krenuo da zaokružiš Radulovića, ali da ti je ruka na biralištu zadrhtala i olovka iznenada skrenula ka Obradoviću.
Dark_Elf Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Obavio i ja građansku dužnost. Glasao za Boleta u nedostatku boljih patriotskih opcija. Priznaj da si jutros, naoružan optimizmom, krenuo da zaokružiš Radulovića, ali da ti je ruka na biralištu zadrhtala i olovka iznenada skrenula ka Obradoviću. Pa ja bih sa apetitom glasao za Radulovića, samo da ima malko nacionalističkiju spoljnu politiku. Čak mi ne smeta uopšte što trpa u isti koš EU, Ameriku i Rusiju (što se ekonoije tiče), ali za Kosovo, Krajinu, i Srpsku mi je mnogo nemušt i neodređen. 1 2
oʞɾoƃ Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Možda zato što ništa od tri navedena nije deo Republike Srbije
kuruz Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 jedno jeste, druga dva će biti Priznaj da si jutros, naoružan optimizmom, krenuo da zaokružiš Radulovića, ali da ti je ruka na biralištu zadrhtala i olovka iznenada skrenula ka Obradoviću. ipak Radule, odoleo sam čarima obrazovanja, kulture i nazora Aleksandra Popovića 1 1
Dark_Elf Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Možda zato što ništa od tri navedena nije deo Republike Srbije How 'bout a foot in your ass? http://www.youtube.com/watch?v=wiJEMK4Z96A 1 1
truliandedzombileš! Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 u šest uveče pustinja na mom biračkom mestu prošle godine po kiši pa je bilo ljudi jebi vučiću još godina sto.
LoveHateLove Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Kontam da ce biti oko 50%, sto bi znacilo "u Srbiji nista novo".
Fapril ethereal Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 jedno jeste, druga dva će biti sedis mi na kiti 1
soul wandering Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Sve se nesto nadam da ce SPS glasaci bojkotovati...inace smo najebali.
ShinigamY Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Ja stvarno ne kapiram sta je ljudima tesko da se prosetaju maximum hiljadu metara da glasaju ... Svega mi necu razumeti to nikad. 1
Dark_Elf Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 bem' te Srbijo, moraš li svakom retardu da daš 8 godina vlasti, pre nego što skapiraš da je retard? Tačno će i posle Vučića da dođe neko ko će da obznani da je kasa prazna, da je sve uništeno, da mora iz početka.. i narod će to da guta sledećih 8 godina. Uvek isti kurac.
miter Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Glas'o sam za Sašu jankovića neki kažu cesid i ostali spinuju manju izlaznost, otkud znam izgleda da sam džaba glasao, nabijem sve na kurac
Dark_Elf Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 (edited) Ostavi paypal svoj, da ti pošaljemo pare neke što si se iscimao, i glasao. Edited April 2, 2017 by Dark_Elf
Antikristina Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Jbt ovo Vučićevo dete ko ona mala iz Ringu 3
miter Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Ostavi paypal svoj, da ti pošaljemo pare neke što si se iscimao, i glasao. Javi se majoru Paravinji ako je još u službi, kasarna sinkovci kraj leskovca bajo, uzmi pušku u ruke i idi i brani kosovo, jebalote kosovo a pogotovo metohija a ne da sereš preko net-a
Dark_Elf Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Kake sad veze Kosovo ima sa svim? Kažem ti u vezi glasanja... ne znam što kukaš što si glasao? Oćeš nagradu neku?
imaginos Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Sve se nesto nadam da ce SPS glasaci bojkotovati...inace smo najebali. dosta je bilo da u srbiji vec decenijama sve zavisi od sps-a. to satansko gnezno treba pod mac!
soul wandering Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 pa moze biti to, sto sto bi se cimao glasac sps koji vec 20 god glasa za njih, da sad ode da glasa za nekog tamo vucica stvarno ne mogu drugacije objasniti ovu neocekivano malu izlaznost haha sad kazu na n1 sa je djb stab kao i prosli put u kaficu i da svirka treba uskoro da pocne
Dead Man Drinking Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Ajzea Tomas napravio korake. Sudije tolerišu. Ali me ne zanima pošto navijam za Boston. Imam dvostruke aršine. Vidi se da sam za EU
imaginos Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 haha sad kazu na n1 sa je djb stab kao i prosli put u kaficu i da svirka treba uskoro da pocne najjaci su! beli naravno kralj, proglasio pobedu a bilo je i padanja u nesvest. http://rs.n1info.com/a239474/Vesti/Vesti/Beli-proglasio-pobedu.html
Vic Rattlehead Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Je li mogao neko Slini da odštampa nešto što nije printscreen sa Fejsbuka, nego direktno tu sliku
Grobodan Posted April 2, 2017 Report Posted April 2, 2017 Samo da cestitam kmosijskoj krupanjskoj opstini, ako je sudeci po rezultatima sa Kokijevog sajta.
Recommended Posts