vudun Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 ооо карај тиранина у љубу док му ђозле не попуцају. сви на протесте. сви!
bradilko Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 Ako je Šule razbio vojsku, ko je policiju? DS nije, to znamo. A i jaka mi ta vojska kad jedna budala može da je uništi bez borbe. Zaista ne razumem kako ljudi veruju da je Šutanovac uništio vojsku, a niko nema objašnjenje šta je on radio, a da drugi nisu. I kako psiho nije obnovio vojsku, kad, evo Šuleta nema već 5 godina. Vosjka i policija se, baš kao i država, raspadaju već 25 godine. Samo što su ranije bili više nervozni i bilo im je dozvoljeno da to ispolje. Da bi imao dobru vojsku i policiju, neophodno je samo da imaš dobre ljude na vrhu i novac. Mi nemamo ni jedno ni drugo brate šule je teško govno, el moguće da neko brani tog lika u bilo kakvoj diskusiji?
Dead Man Drinking Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 brate šule je teško govno, el moguće da neko brani tog lika u bilo kakvoj diskusiji? Znam to i naravno da ga ne branim, nisam toliko poludio. Hteo sam da kažem da je glupo svaljivati sve na njega, pošto niti je u on stanju da unitšti vojsku, bar ne u meri da se ne može srediti za 5 godina, niti je on najgori ministar odrane kog smo imali (imamo). Tako da te priče da zbog Šuleta nismo svetska... dobro evropska... dobro balkansa sila nemaju veze sa životom
Grobodan Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 daj Ceka se da postane jos malo viralan. Materijal je u istom folderu u kom je i erotska pripovetka Roxanje Vladimira Trepa.
soul wandering Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 ako na temi za diskove pocnete ucestalo da postujete znacemo kako je tesa dospeo na naslovnicu informera
Talvi Posted April 10, 2017 Author Report Posted April 10, 2017 Bila je i ona druga prica, iz zenske perspektive
Demon Seed Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 brate šule je teško govno, el moguće da neko brani tog lika u bilo kakvoj diskusiji? Nije poenta da ga braniš nego da se fokusiraš na suštinu i na istinu. To što su DS gnjide (naročito ovi otpaci koji su sad ostali) ništa ne umanjuje to kolika su katastrofa Slobodan i AV AV.
bradilko Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 sve su to ista govna na malo drugačiji način. u retrospektivi je malo bitno ko je više ojadio srbiju, a realno svi pomenuti drže poveliko parče pite.
Vic Rattlehead Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Kako komentarišete ovo štancanje Vučićevih glasova u glasačku kutiju u Novom Pazaru?
imaginos Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 meni nema logike zasto bi neko snimao sebe dok radi nesto nelegalno (sto naravno ne znaci da to nije slucaj ). koliko sam video snimak, na njemu se ne moze utvrditi ni ko je bio prisutan, ni da li je naknadno snimnjen, a ni mesto (moglo je biti u nekom stanu). neko je mogao da napravi slicnu kutiju, odstampa takve listice i napravi snimak. osim toga, kutija je jako blizu zidu a to nisam video ni na jednom glasackom mestu (mozda gresim) i uvek je na sred prostorije. recimo da sam ja vucic, podmetnuo bih nesto tako da se opozicija upeca i onda bih "otkrio" slucaj.
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 ode i vuk starom stadu, u opozishn Je l' ovo realno? Šta kaže zakon o informisanju i tim sranjima o psovanju na naslovnoj strani? Mene strah da izađem iz kuće sad, mislim da ako bih video nekog kako kupuje ovo, skočio bih da ga davim
truliandedzombileš! Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 meni nema logike zasto bi neko snimao sebe dok radi nesto nelegalno (sto naravno ne znaci da to nije slucaj ). ma onaj video sa ubacivanjem listića je fejk čovek pita za ispeglane listiće šta ima i da se pita, jasno kao dan da je bilo krađe u sandžaku
soul wandering Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 upravo radim jednu prituzbu vezanu za pisanje informera. nadzor nad primenom zakona o informisanju vrsi min,kulture. pored toga, ovi su nadlezni http://www.savetzastampu.rs/cirilica/sta-mozemo-da-uradimo-za-vas i sud. mehanizmi su boli glava
Recommended Posts