bo88gdan Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 nema potrebe da karikiras sad, ja sam borbe pomenuo na temi o borilackim sportovima, doduse znam da si i vise nego dovoljno pametan da znas o kakvoj vrsti iskustva pricam ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 lik kenja o svemu i svačemu i mi to čujemo samo zato što je poznat (po čemu bre). ok, to razumem, ali ne kontam zašto je on autoritet za sva moguća pitanja, kao kad karleuša kenja o svemu o čemu stigne. tišina tamo! Dabome, mi to cujemo jer je poznat, dakle, ima odredjeni publicitet koji moze da iskoristi da privuce paznju na ono sto prica, on to ne mora da koristi za pljuvanje ovih smecara sa vlasti, a ipak to radi, dakle plus To sto nije strucan autoritet na polju politickih nauka, ekonomije itd. - pa u drzavnim ustanovama i organima fotelje greju svakojaki mentoli koji nisu strucni za funkciju koju su postavljeni da obavljaju, a ovamo treba secemo Sergeja jer nije strucnjak. Gde poredis njega i Karleusu, on je barem neki predstavnik iz oblasti kulture, a Karleusa je produkt kulturnog raspada ove zemlje. Tisina pogoduje parazitima na vlasti, jebes tisinu nema potrebe da karikiras sad, ja sam borbe pomenuo na temi o borilackim sportovima, doduse znam da si i vise nego dovoljno pametan da znas o kakvoj vrsti iskustva pricam ovde Sto da ne karikiram i ja, ako glumac kenja tekstove xD Vise postujem glumu ili bilo koju drugu umetnost nego politicku nauku... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 gotivim ja serža, ali kad smo kod ljudi koji obavljaju funkciju za koju nisu strucni, koliko znam on ima zavrsenu osnovnu skolu a radi u pozoristu i snima celi zivot, iako ne sporim da to radi dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Dobra voditeljka! Podržavam svakog ko gazi po vlasti, ali mi se ne sviđa alkos-narkos tandem Georgijev-Sergej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Dabome, mi to cujemo jer je poznat, dakle, ima odredjeni publicitet koji moze da iskoristi da privuce paznju na ono sto prica, on to ne mora da koristi za pljuvanje ovih smecara sa vlasti, a ipak to radi, dakle plus To sto nije strucan autoritet na polju politickih nauka, ekonomije itd. - pa u drzavnim ustanovama i organima fotelje greju svakojaki mentoli koji nisu strucni za funkciju koju su postavljeni da obavljaju, a ovamo treba secemo Sergeja jer nije strucnjak. Gde poredis njega i Karleusu, on je barem neki predstavnik iz oblasti kulture, a Karleusa je produkt kulturnog raspada ove zemlje. dovoljno je da ne budes totalna ljiga da bi pljuvao po vucicu. Tisina pogoduje parazitima na vlasti, jebes tisinu to sto neko pljuje po vucicu mu (kod mene) ne daje blanko potpis na pamet, autoritet, i korisnost. dovoljno je da ne budes kompletna ljiga pa da pljujes po vucicu. toliko je nizak kriterijum danas. publicitet stecen u domenu zabave treba tu i da ostane. necu sutra da mi neko kenja o svemu i svacemu samo zato sto se pojavljuje na tv-u. sta je sledece zorannah i miroljub petrovic objasnjavaju sta je ispravno (oh, wait, nije da se ne desava i nije da ih ljudi ne slusaju) - zato sto su poznati? ja sam za neki kriterijum jebem mu misa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 О којој водитељки је реч? Иначе бих апострофирао да је Миња Милетич прави враголанчич. А Вучићева пропаст већ је на видику, кад му ћерка учи политику. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Slazem se buraz, sam ce sebe srusiti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Синко, др Небојша Слина се испод стола, на кварњака, увукао Вучкославу у задњицу, времешни Тома Диплома је за асталом подригнуо и добили смо профашистички СНС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 @imaginos: Zapeo si da postavis u istu ravan Sergeja Trifunovica sa Karleusom Zoranom(ah) i Miroljubom i to je xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 meni on deluje kao glupak. glupo mi deluju i zoranah, miroljubh i karleusah, ne mogu cesto od njih da cujem nesto pametno, to su uglavnom seratori, samo drugacinje seru. to sto se on ne bavi kicem kao ostali pomenuti, to ne znacu automatski da nije budala. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Od kada sam ga cula kako svira In my time of dying u Vozu oprostila sam mu sve gluposti, najbolji pocetak predstave ikad, dobru mjuzu slusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Ne bih rekao da je glupak, samo je malo drkadzija, ali bar nastrojeno to drkanje prema onima gde treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 U ovakvim momentima nije toliko bitno da li je neko seronja ili mica, nego da li stvarno radi nesto protiv gamadi sa vlasti.. Ovaj je bar nesto uradio.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 to su uglavnom seratori, samo drugacinje seru. It takes one to know one. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 It takes one to know one. da, da... ;-) I labavi ume da zabavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 meni on deluje kao glupak. glupo mi deluju i zoranah, miroljubh i karleusah, ne mogu cesto od njih da cujem nesto pametno, to su uglavnom seratori, samo drugacinje seru. to sto se on ne bavi kicem kao ostali pomenuti, to ne znacu automatski da nije budala. bravo i plus 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Čestitke 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 ne secam se kad sam procitao nesto odvratnije od opozicionih politicara, bukvalno mi se gadi jankovic. https://twitter.com/rada_simic/status/907947779451912197 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Gadis li se ikada sebi samom? Kurvaru stari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 @Imaginos Kakva je to govnarcina, sto i uopste komentarise, samo zakopava sebe majmuncina. Lepo mu je i odgovorila. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:686764-Tramp-stize-u-Srbiju :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 idemo na docek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Idemoooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 (edited) Uo o œ, oooo Tropski bar 'as mu kar Edited September 20, 2017 by Demon Seed 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 SJ, zlo #2, kao sto je i pokazao na preds izborima. Na beogradskim izborima zajedno ćemo se boriti za građane, vodićemo ozbiljne razgovore koje će imati za cilj da se nijedan opozicioni glas ne izgubi, rekli su u Danu uživo Božo Prelević, predsednik gradskog odbora Pokreta slobodnih građana, i Balša Božović, direktor izbornog štaba Beograda Demokratske stranke. "To je odgovorno pred građanima i to građanima dugujemo", rekao je Božović odgovarajući na pitanje da li će se DS i PSG zajedno boriti na beogradskim izborima. http://rs.n1info.com/a330743/Vesti/Vesti/Bozovic-i-Prelevic-o-pripremi-opozicije-za-beogradske-izbore.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts