Sreta Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Sreto, kome dati glas? Po meni, jedina mogucnost je ustanak u krvi, ova glasanja ovog tipa su za debile, zeljne paznje. Strane agenture vrsljaju, bas ce da vam daju izbor za glasanje u pm. Medjutim, nisam ni ja Dzo Glupi Bagerista, boli me kita, najbolje je sakriti se u misiju rupu i glasati iz inata za na primer Seselja. Barem ima neki IQ, ovo ostalo je toliko strasno da nemam reci. http://www.youtube.com/watch?v=NNiNh0JPass 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 odavno nisam pročitao nešto ovako. deo o paralelnim sluzbama DS-a na primer, da ne pominjem ostalo. radulovicev odgovor jankovicu http://dostajebilo.rs/moji-susreti-sa-jankovicem/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Kom se sad carstvu privoleti ??? Najveća prednost DJB-a u odnosu na druge je njihov rad. S tim što se to može pratiti jedino na njihovom sajtu. Što se izjava i komentara tiče, to me ne zanima. Samo dela. Ukradoste mi Ustav pričom o dnevnopolitičkim temama @Kuruz, Berliner Ja nisam pravnik, al' nisam ni budala Možda ne znam da baratam pravnim terminima, ali znam šta mislim Kad sam rekao da član 108. Ustava definiše referendum, mislio sam na isti načina na koji je Kuruz objasnio za izborno pravo. Negde mora da piše šta je referendum. To piše u članu 108. i u zakonu koji taj član pominje. Nisam rekao da su član 108. i 203. u suportnosti. Član 203. se odnosi na promenu ustava i propisuje dodatne uslove ukoliko se referendum propisuje za promenu ustava, kao što je npr. 150k umesto 100k za podnošenje zahteva. I to je u redu. Ali referendum iz člana 203. mora da se organizuje po zakonu o referendumu. Sa naglaskom na organizaciji. A u organzaciju spada, između ostalog, način glasanja, izgled listića, period trajanja glasanja, kao i validnost glasanja, tj. validnost referenduma. Kažete da se stav 2, člana 24. iz zakona tumači kao da ograničava stav 8. iz ustava. Ali meni izgleda da stav 8. člana 203. Ustava postoji samo da bi ograničio eventualno podizanje praga izmene kroz zakon. Jer da tog stava nema, onda bi u zakon o referednumu mogao da dodaš član koji propisuje da je za promenu ustava potrebna 2/3 većina, a ne minimalna većina od 50%+1. Hint - 55% na referendumu za nezavisnost CG. Jeste druga država bila, drugi zakon, ali sam prilično siguran da je i tada za opšte referednume granica bila 50%+1 Zato onaj ko tumači ono što nije jasno definisano, ne može smatrati da je referednum validan ako ne izađe više od pola upisanih. Tumačenje tog stava moće da bude jedino da taj stav stoji da spreči menjane uslova zakonom A što se tiče ograničenja, možda je smešno što bi tumačenjem da zakon ograničava ustav mogao da imaš papir bez "PROTIV", ali tako je. Jer realno taj referndum se obara belim listićima, znači izbor postoji. Isto tako, ustav propisuje samo maksimalni rok za referendum od donešenja akta, a zakon i minimalni. Tako možeš da kažeš da zakon ograničava ustav i da se u slučaju referenduma za izmenu, on može organizovati 3 dana od donošenja akta. Zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Nemam šta novo da kažem, sve sam već ispisao. Kao što rekoh, to je stav i pravne teorije, tako da nema potrebe da vrtim istu priču. Ovo što si napisao na kraju prosto nije tačno . Referendumsko pitanje uvek mora biti postavljeno tako da su odgovori "da" i "ne" ili "za" i "protiv" i nikako drugačije, to nije pitanje oko kojeg u pravnoj teoriji i praksi postoji ikakvo neslaganje. Norme se tumače na više načina, ali taj koji ti koristiš se u pravu ne primenjuje. Da, referendum za promenu ustava se može održati u roku od tri dana od dana raspisivanja, Ustav ne propisuje ograničenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=HdO1dkjB2jw Kokosanceros Minja boginja seksa Edited November 24, 2017 by bo88gdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 podjimo od idi amina Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Minja boginja seksa plus ima boju glasa da se naložiš u sekundi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Kom se sad carstvu privoleti ??? Ako išta, ova priča mi samo razrešava dilemu, ne stvara je Do jaja mi je deo kad Šutanovac pita šta DS ima od podržavanja Jankovića. Nerealno da su i posle 2-3 smene predsednika stranke i totalnog kolapsa još uvek bili u tripu da imaju dobar % Vidiš lepo da su smećari i ovi što su kao dobri, u pravu je imaginos, lopovi i Khoštapleri, samo sa višim prosekom obrazovanja i kulture, al' više tom šatro kulturom pokušavaju da se prodaju nego što su stvarno kulturni. A glupi su, možda se na kulturu prima 7% naroda, evo i jedan homo sapiens Sreta koji voli matematiku i ume dobro da koristi računalo u 2017. godini smatra da je Šešelj prava opcija, ili bar nostalgiše za godinama kad je skoro ozbiljno moglo da se kaže da je Šešelj opcija Inteligencija, kaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Najveći Vučićev uspeh je što su sada Šešelj, Vuk Govno Drašković, Čeda i Čanak na istoj (njegovoj) strani. Da vam je neko pre 15-20 godina rekao to, verovatno biste mu rekli da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Nisam znao za Čedu i Čanka, je l' baš ne pratim ili to misliš na neko prećutno odobravanje/podržavanje? xD Čanak je isto oko prošlih izbora pričao o načinima na koji su ovi iznudjivali glasove, nisam baš dobio utisak da podržava, a Čedu nisam video da izjavljuje bilo šta, koliko se on uopšte bavi politikom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Sreta je bog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 plus ima boju glasa da se naložiš u sekundi. ima nesto u tom glasu sto iritira me vrlo sto me tera da pozelim da je iskaram u grlo plus me prihvatila na fb <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Najveći Vučićev uspeh je što su sada Šešelj, Vuk Govno Drašković, Čeda i Čanak na istoj (njegovoj) strani. Da vam je neko pre 15-20 godina rekao to, verovatno biste mu rekli da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom Najveći uspeh je što je Dragoljub Mićunović još uvek živ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Nisam znao za Čedu i Čanka, je l' baš ne pratim ili to misliš na neko prećutno odobravanje/podržavanje? xD Čanak je isto oko prošlih izbora pričao o načinima na koji su ovi iznudjivali glasove, nisam baš dobio utisak da podržava, a Čedu nisam video da izjavljuje bilo šta, koliko se on uopšte bavi politikom? Baš ne pratiš. Kao ni 90% onih što se itneresuju za politiku i 100% onih koji se ne interesuju za politiku. S verom u Vučića za Vučića i Veliku Otadžbinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Pa prosvetli me, ebem ga, jos si i procente izmotao, zar te nisu kod kuce naucili da ne mases brojevima ako ne potkrepljujes njima neku konkretnu informaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=11&dd=25&nav_category=11&nav_id=1329396 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 ima nesto u tom glasu sto iritira me vrlo sto me tera da pozelim da je iskaram u grlo plus me prihvatila na fb <3 Молим Вас, друже, нисмо се тако договорили. Значи реактивираћу фб налог после пуних шест година. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 ima instagram, ja je tamo pratim Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Ти пратиш и Зорицу Брунцлик... у стопу... Не рачуна се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=11&dd=25&nav_category=11&nav_id=1329396 ovo oko psg lici kao da je SJ navikao da bude shef i autoritet zaposlenima pa pokusava ta primeni taj model na stranku (u kojoj su ljudi dobrovoljno), a onog momenta kad dovedes supruznika u tu ekipu i kad onn/on pocne da shefuje - sledi pobuna i otkazi. kuruze, minjin instagram je zakljucan, kako si dobio kljuceve od tajnih odaja? :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 zapratio i prihvatila me Nele, samo Kosjerina, Minja i guilty pleasure Kolundžija Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 koje su te prva i treca, nisam ispratio imena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 kad ne pratiš sport sport klub umro otkad ode Kosjerina </3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts