Demon Seed Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 pročitaj prvi post na strani pa vidi gde on vodi
Demon Seed Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 A ko je napao gospodina Guljbehara? Ne znam ko su ovi Turci, ali gospodin Guljbehar po ovoj fotografiji fotografije koja joj stoji na twitter profilki deluje da je bila dobra pička u mladosti ali vratimo se na trenutak u sadašnjost uz ovu lepu Kosovku Đevojku (ako sam je dobro profilisao iz tri skrola) https://twitter.com/sanja_nikolin1
23/16 Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Još su poverovati onom iz kontravizije.
soul wandering Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 bice izgleda neki duel sa sapicem i radulovicem na balkan info u cetvrtak i vice radio intervjue sa svima, evo prvog https://video.vice.com/rs/video/odluci-uz-vice-dragan-dilas/5a81ff07f1cdb357776ca0e1
Demon Seed Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Preko potreban duel dve nedelje pred glasanje, do mojega https://twitter.com/...357027848523777 Još su poverovati onom iz kontravizije. Pička odvratna glupa Pa je l' se kandiduješ za svoj interes, DJB interes, ili interes naroda, majku da jebem lobotomisanu i njemu i svakom zombiju kome ne paraju uši te priče o interesima. I šta mu j... Izvinite.
metal guru Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Najjača je malo dole tvrdnja da je Radulović kao ministar mogao da menja zakon.
Dark_Elf Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 bice izgleda neki duel sa sapicem i radulovicem na balkan info u cetvrtak Odvaliće ga Radule. Šapić nema kapacitet za TV duel sa Marjanom Rističevićem, a ne nekim drugim. Je l' ono beše Vuk Jeremić (pre koju god.) obrisao patos sa njim u Utisku Nedelje? 1
Demon Seed Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Šapić gde god se pojavi uživo obriše sam sobom patos jbg Brate nije mi jasno, nek bude da smo ga svi pogrešno razumeli da bi sarađivao sa SNS, i doveli ga ljudi u sopstvene novine da razjasni, onda malo kasnije lik podržava lažne liste jer nije mazohista. Ajde idi treniraj vaterpolo Zvezdu Partizan... Radi u Đure Đakovića...
Dark_Elf Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Ja čekam da vidim duel Šapića i Nebojše Krstića. To bi bilo kataklizmično. Univerzum bi popustio pod pritiskom gluposti u toj tački prostora. 1
Demon Seed Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Ne verujem da bi SNS hteli da daju honorar Nebojši da se negde pojavi uživo
vudun Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 (edited) Човек је ненормално начитан, а и интелигентан. Али страаашно безобразан. Мислим на тзв. школску љубав бившег председника. Edited February 19, 2018 by vudun
23/16 Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 (edited) Djb podneo tri krivicne prijave protiv sapica (jedna zbog ugrozavanja bezbednosti). Možda duela ipak i ne bude. Edited February 19, 2018 by 23/16
Zen Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Eo danas Pun blok SNSovaca koji glume gradsko zelenilo, sa onim prokletim duvaljkana za lisce, prave buku, satro nesto grabuljaju Pre neki san pocupali svo zbunje Koje bre picke materine Sta ste radili do sad, ako vec glumite gradsko zelenilo posadite neko drvo usta vas jebem skrbava Odakle im para za svu tu opremu, jakne, ruze za osmi mart i govnna Dabogda Sapic obirisao vama patos na nbgd Brate Mrsh A sta ima kod vas u kraju? Sapic je debil za razgovor, ali je URADIO super stvari na nbgd, to je fakat Njime i dete iz vrtica moze da parira u konverzaciji, jebiga sportista
Demon Seed Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Samo nije trebalo da prica da je spreman za saradnju sa SNS Djb podneo tri krivicne prijave protiv sapica (jedna zbog ugrozavanja bezbednosti). Možda duela ipak i ne bude. Sta se tu desilo? Oo http://mondo.rs/a1082856/Info/Beograd/Radulovic-tuzio-Sapica.html Eve "u kontekstu drugih saznanja koje je mup dobio od trecih lica" Wut Nista konkretno ne pise u clanku Smrdi mi da sad vladajuca bagra koristi Radulovicevo isterivanje pravde da pokopa Sapica Esoteric warfare
HeLLsarma Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 I sad ide : Our Funeral Pyre Awaits The Corpse Of Care... Mnogo tu sta smrdi, mozda i jeste namestaljka. 1
23/16 Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Studio B: "U RTS-u su izgleda ljubomorni što serija 'Nemanjići' ne može da dostigne kvalitet spota SNS-a."
bo88gdan Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Jedini veci pusaci kurca od vucica na nasoj politickoj sceni su nasi `opozicionari` zato ce i da ispuse debeo palamar i nek se nose u picku materinu lepo i oni i vucic 1 3
truliandedzombileš! Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 i radule nastavlja da pravi budalu od sebe...
Demon Seed Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Što nastavlja, uzeo je Nenadu Popoviću govedini fazon 500 iljada, možda uzme i ovome. Ja obožavam ove tužbe Samo mi nisu jasna ta treća lica Nepotrebno je ovo sranje u opoziciji sad, ali tu su DS najveći stručnjaci, podelili se u 6 opcija, ko mu jebe mater kad je reko da će da saradjuje sa SNS, i treba ga nahpast
bo88gdan Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 stvarno ste botovi majke mi isti kao sns botine ako verujete kako je nasa opozicija zlatna i da ce da vas vodi u bolje sutra i jos se lozite da ste pametni lol 1 4
truliandedzombileš! Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 dobar si dečko bogdane kada bi trunčicu te bajne kritičke misli upotrebio na hrišćanstvo ih gde bi ti kraj bio. 5
kuruz Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 kakve pare da uzme? ovo je krivični postupak, ne građanska parnica zbog povrede Radulovićevih prava
bo88gdan Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 dobar si dečko bogdane kada bi trunčicu te bajne kritičke misli upotrebio na hrišćanstvo ih gde bi ti kraj bio. samo treba biti realan sve i da dodju npr djb i dveri napravili bi isti kurac kao i sps dos dss ds sns.... 1 1
Recommended Posts