Captain Spaulding Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Ova Hana je prepicka https://twitter.com/hanaadrovic
Demon Seed Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 (edited) e pa možda je to taktika, ovi vide da se opozicija tovari međusobno i puste ih na nacionalnu a brtovi sve glumatali pa kad opletu po vaginama na vlasti na javnom servisu sve u 16 uuu brt don't get my hopes up high I'd rather be high! I'd rather be flying! I'd rather be dead or out of my head than training these guns on those men in the sand Edited February 21, 2018 by Demon Seed
Dark_Elf Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 I kači patetični intervju za vice Pa valjda neće da bude sisa da odbije ako se nađe nešto drugo pa makar to bio i espresso.rs, ili se ja opet nadam preoptimistično xD Valjda si skontao do sada da Šapić ima tim neki... savetnike... koje izgleda sluša. On je preglup, i njega bi Radule odvalio u duelu (ma šta Radule, moja maca Juca bi ga odvalila u duelu), ali dovoljno je pametan da posluša ljude koji ga savetuju da ne ide na duel, jer je samo na gubitku. Apropo, nisi zilot DJB, ali mi se sviđa na koji način se dešava tvoja transformacija. Sve si bliži nacionalnoj opciji, što podržavam. Tebe da transformišemo, a posle prelazimo na 23/16, da ga pretvorimo u srbendu. Inicijacija je da vas patriotkinje šamaraju sisama dok se ne opametite. Ali, treba da se zasluži imicijacija. 1
23/16 Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 Kad već pomenu patriotkinje, slušao sam danas milicu zavetnicu. Pričala o kosovu i kako je radjanje prioritet. A koliko znam, nema decu, a udata je za nekog bugarina.
Demon Seed Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 bebe nek se rađau porukae severa Apropo, nisi zilot DJB, ali mi se sviđa na koji način se dešava tvoja transformacija. Sve si bliži nacionalnoj opciji, što podržavam. Tebe da transformišemo, a posle prelazimo na 23/16, da ga pretvorimo u srbendu. Inicijacija je da vas patriotkinje šamaraju sisama dok se ne opametite. Ali, treba da se zasluži imicijacija. Zar ne treba prvo imaginosa da transformišete? Ja ako zaglavim u nacionalnu opciju odoh i ja u šiptarizaciju, ne mogu više da podnesem ovo sranje xD NEĆUDATRPIM OVOOO što kaže Edin. Edin Purašević. Neću u šiptarizaciju al' neđe u Kanadu da se denem, da pijem rakiju (LEGALIZE OVOGA LJETA ZIJUUU), idem u crkvu i nostalgišem za svojom romantičnom idejom idealne Srbije kakva nikad nije postojala, niti će postojati Dalje o nacionlanome, razmišljam ponekad šta ja smatram da je pravi Srbin i kakvi bi Srbi trebali da budu (kad se izleče na sv. Nikada od pojedinih umnih bolesti) i shvatim da je takvih Soraba 1% Da l' to znači onda da to i nisu pravi Srbi ili pak znači da su oni sila koja treba da povuče ostalih 99%, nijesam pametan. Fes misao za pred spavanje, idem sada jorgan planina dušek livada!
bradilko Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 sabrani zanimljivi tvitovi sa vaših linkova: koliko ganguleskua boli kurac đus novi sindra gan (kapiram da bi azalu vredelo da uđe na ovaj thread samo zbog ovoga)
Dark_Elf Posted February 21, 2018 Report Posted February 21, 2018 @Dimon (brat po Dverima) Imaginus davno transformisan. 1% je nekada bio. Evo sada Imaginusa i tebe kod nas... nema više 1%... sad je 3 ili 4. Uskoro će biti 15... pa 35... i eto.... @26/19 Jes' lepa Milica, i meni se sviđa. Ali da bi je zaslužio (ili neku sličnu), treba da ubereš cvet sa jezera koju brani troglava ala. Ili da se malo manje iscimaš učlanjenjem u neke od sličnih pokreta. 1
Captain Spaulding Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Nije vezano za izbore ali ono, covek objasnio, po ko zna koji put.
Dark_Elf Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Nije vezano za izbore ali ono, covek objasnio, po ko zna koji put. Branko objasnio? Haaaaaaaaaaaah Pa na njega se samo Vudu loži... ili ložio...
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Nikad nisam slušao Branka Drogaša Ah noći besane! @Elf: Pa hvala na serdarenju, vojvodo Ponestalo je optimizma, lepo da ga izvade svi iz opozicije na merenje, i kome je najveći, taj je opozicija
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Na Vidikovcu su izakcijali da nacrtaju patku preko face od Šabana Šaulića koji nastupa uskoro u Kulturnom (euj!) Centru Rakovica, i ako su, treba se posrati po hlebu i igrama
bradilko Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 treba im javiti za šmrkasov besplatni koncert za čukaricu u hali fmp...
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 https://www.facebook...970890789755093 glup igrokaz
feyd Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 http://rs.n1info.com/a366458/Bg-Izbori/Izdata-licna-karta-na-ime-Ljubisa-Preletacevic-Beli.html davno sam prestala da shvatam ozbiljno srbijicu, ali ovo je a new level, sto kazu braca pantera.
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Da, definitivno nesto najneozbiljnije u srbijici Lik je legalno promenio ime da bi bio nosilac Sjajno Inace lik je zrtvovao glas da bi bio nosilac xD
vudun Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) Него шта него Драгаш. Да сам нпр. нека председникова кћер, дала бих му на кеца, а да нико не зна. Никад Ђилаш. Само Edited February 22, 2018 by vudun 1
23/16 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Ja i dalje uveren da je sve ovo igrarija zbog glasova. Beli SNS čovek.
soul wandering Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 vi ste verovatno vise u toku, ali cini mi se da je hajp oko belog desetostruko manji sada nego za prosle izbore, ako uopste i postoji
23/16 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 To se i meni čini, ali videćemo na izborima. “Dakle, lik iz Vlaške (selo pored Mladenovca), '93. godište u jednom danu skuplja dokumentaciju, menja ime u Ljubiša Preletačević Beli, dobija novu ličnu kartu u Beogradu, daje saglasnost za jebene lokalne izbore, notar to overava.”
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) Ja i dalje uveren da je sve ovo igrarija zbog glasova. Beli SNS čovek. Nije on SNS covek, a da SNS nije pruzao nikakav otpor da ovaj Gavrilo Princip dobije licnu, to je ocigledno, jer ga vide kao nekog ko otkida glasove ostatku opozicije. Pa vis valjda da svaki put kad se rempluju u opoziciji, SNS dodje da se posere preko, i uvek drze stranu onome ko vise doprinosi statusu quo. Kazem ti opet da ne diraju Patku jer i ona ima za njih istu ulogu kao Beli, osipanje glasova. Tako je kad si mnogo prepametan, ne moras ti sa namerom da budes SNS covek ali ispadnes instrument na kraju. Ali ajde da se nadamo da ce net result da bude dobar, da ce da predje cenzus i povuce ljude koji ili glasaju njega ili ostaju gajbi SNS svakako igra bolju igru nego sto se vidi po njihovim glupim facama, jer finansiraju savetnike za ta sranja Vasim paricama Sad (u 5 do 12) se kompletna sustina svodi na opcije koje imaju sansu da predju cenzus a nisu sns i sps, a to su Djilas, Šapić, ds(?strongly do not recommend), djb/dveri, i boze pomozi beli i patka Za price o savesti, ubedjenju itd je kasno sad, narod oce ove koji su vec tu poslednjih 20 godina zato sto mozak bolje reaguje kad slusas poznatu pesmu nego nepoznatu, emituje harmonicnije talase Izadji is komfort zone Srbendo To se i meni čini, ali videćemo na izborima. “Dakle, lik iz Vlaške (selo pored Mladenovca), '93. godište u jednom danu skuplja dokumentaciju, menja ime u Ljubiša Preletačević Beli, dobija novu ličnu kartu u Beogradu, daje saglasnost za jebene lokalne izbore, notar to overava.” Koja dokumentacija se skuplja za promenu imena? Ja sam npr. novu vozacku dobio za 1 dan letos (bez da mi je da SNS ) A pruzali otpor svakako nisu, ne treba biti rocket scientist Samo isterati sto vise stoke na glasanje i to je to Edited February 22, 2018 by Demon Seed
23/16 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 .@JugoslavCosicN1: U vezi sa predlogom za duel, rado ćemo tu mogućnost ponuditi gospodinu Saši Raduloviću i Aleksandru Šapiću, odmah nakon završetka izbora.
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Haha, bravo za Jugoslava, kad mora on da ih postrojava
truliandedzombileš! Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Bata Šiptar je prešao igricu za sve nas ovde, sve ga više razumem. Dalje seže srpsko licemerje i iseravanje po sebi nego par decenija unazad. Veliki gospodin, filosof, poznavalac filma i srbin. Vrhuška yumetala da mu se lično izvini.
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Al' ako mi nije razvaljivao bulju od trolovanja u onim silnim diskusijama, morao bi da poradi na logici
Recommended Posts