Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 loženje da je nešto dobro ili najbolje zato što je komplikovano je za iskompleksirane likove Slažem se Samo što sam iz GTA serijala kao klinac odigrao 4 dela, dovoljno da znam da mi se više ne igra xD Ne znam samo kako si Donkey Kong i Beavis & Butthead igrice povezao sa komplikovanjem, ne lupetaj tbr Dišeš vazduh slušaš Mrlu igraš GTA i vezuješ se za likove
KazimKazim Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) ne, samo za Skazija i Tamalasku sam rekao, zato što su to opšta mesta od kojih ima mnogo boljih opštih mesta čudi me da ne misliš da su prehajpovani Mekico-nakico...smorili Srbi sto uzurpirau koment sekciu na njihvim tiub pesmama Inace potpuno se slazem za ono sto si rekao za komplikovano Edited February 22, 2018 by KazimKazim
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 nisam ja povezao sa najprostijim, niti sam mislio na Donkey Kong, nego si ti napisao sledeće: I kad su igre u pitanju ložiš se na to najprostije i najnapucanije (produkcijski)
obsessed by cruelty Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) Ja se razboleo i odigrao Donkey Kong tropical freeze, the Last of us, Crash collection, počeo infamous second son. Sipak bih ista stigao da sam zdrav. u nedostatku ps4 pređoh crash 3 warped na emulatoru za ps1 prvi boss fight najteži Edited February 22, 2018 by obsessed by cruelty
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 nisam ja povezao sa najprostijim, niti sam mislio na Donkey Kong, nego si ti napisao sledeće: GTA4 nije prost u smislu da nije komplikovan, nego u smislu prostote, hihi 1
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 netačno kako reče Kuzma pre skoro deset godina: Globalna pobeda sa nemerljivim značajem ipak ostaje u senci intermedijskog trijumfa kvaliteta nad kežualštinom. Igra godine? Da. Igra decenije? Vrlo verovatno.
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Kuzma dosada Ranko Trifković bogotac xD 1
bradilko Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 obojica ste zarobljeni u tom nekom gaming oblaku 2000tih s tim što demon pomene i neke segemege.
KazimKazim Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Samo menadjer i minesweeper, kati koncentracia zglaizne u vrzinu
Kumodraski Vo Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 2000-te najbolje igrice tad znaci Duke Nukem, GTA, Hari Poter, Srek, Half Life, Maks Pejn prva 2, Warcraft, Age of mythology, LOTR, Medal of honor <3, Simbad, Asasin skrid.. 1
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) ja otvoren za predloge i novitete, ali da bude sličan fazon ne volim nikakvu fantastiku, samo mi dajte mračne gradove Edited February 22, 2018 by Underkuruz
Dark_Elf Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Far Cry Primal nije uopšte loš. Nisam ga obrnuo, ali planiram u nekoj daljoj budućnosti.
obsessed by cruelty Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Samo menadjer kad bih birao jednu igricu za pusto ostrvo, ovo bi bilo to. bilo koja godina, nisam sitničav jebo te pola srednje sam propustio zbog tog sranja, ljudi izlaze na veliki odmor ja se spremam da legnem, igrao i pio po celu noć najveći su oni carevi s argumentom zašto je fm glup "ma daj kako možeš jbt, gomila slova i gledaš u neke tačkice JOŠ IH NE KONTROLIŠEŠ TI" to su verovatno oni likovi što igraju master ligu na easy jbt tema izbori 2018 ala goriiii 1
Dark_Elf Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 jbt tema izbori 2018 Pa da nam političari igraju igre, gde bi nam kraj bio? Zamisli daš nekom tipu, koji obrće SimCity na najtežim nivoima, da bude gradonačelnik BG-a. Napravio bi čudo sa onolikim budžetom.
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 igrali smo davno ovde onaj MyMiniCity, čini mi se 2007. godine
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 2000-te najbolje igrice tad znaci Duke Nukem, GTA, Hari Poter, Srek, Half Life, Maks Pejn prva 2, Warcraft, Age of mythology, LOTR, Medal of honor <3, Simbad, Asasin skrid.. Battle Realms! Shrek brt xD obojica ste zarobljeni u tom nekom gaming oblaku 2000tih s tim što demon pomene i neke segemege. ja sam 90s brć
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 jbt tema izbori 2018 ala goriiii Pogodi ko je počeo
Toki89 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Pa da nam političari igraju igre, gde bi nam kraj bio? Zamisli daš nekom tipu, koji obrće SimCity na najtežim nivoima, da bude gradonačelnik BG-a. Napravio bi čudo sa onolikim budžetom. https://www.citymetric.com/horizons/2002-warsaws-mayoral-candidates-all-competed-game-simcity-and-future-president-won-733
miter Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Sto je dosao lavrov, koji kurac sad, da podrzi komunisticku bandu A Jelica Sretenovic, podrzala slinavog antica, kaze da ide u pozoriste, a koga boli kurac, ko ide u pozoriste, a hahahahaha Kako bi natak'o, onu zavetkinju, da bi joj patriotizam, na oci, izaso, a hahahahaha Samo pijan, bi ispraznio jaja na nju a hahahahahaha 1
bradilko Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 ja otvoren za predloge i novitete, ali da bude sličan fazon ne volim nikakvu fantastiku, samo mi dajte mračne gradove jesi igrao sleeping dogs?
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 http://www.escapistmagazine.com/forums/read/9.203820-Ive-stopped-enjoying-video-games-help-me
kuruz Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 počeo, pa odustao brzo, nije mi se dopala
bradilko Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 ne znam šta da ti kažem, baš si probirljiv meni je bio super sleeping dogs, možda i najbliži doživljaj gta van gta univerzuma, plus ima kul kung fu poteza, preskakanja na druga vozila i hijacking uzmi neku konzolu pa igraj red dead redemption...
Recommended Posts