Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Veoma probirljiv, samo mu je GTA dobar Ja bih rekao da je problem slične prirode kao sa linka koji sam ostavio i da to treba da iskoristi da se posveti drugim stvarima, evo npr. baštovanstvo je lep hobi.
Kumodraski Vo Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Igraj onda saints row, mafia, godfather itd..
HeLLsarma Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Godfather je solidna igra. A San Andreas/Vice City se kolju za najbolji GTA, svaki ima posebnu draz. Inace, meni iz tog perioda 2001 godine Return To Castle Wolfenstein najbolja igra. A posle 2004 jebani Doom 3 i jebani Far Cry.
KazimKazim Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Ko nie gledao na RTS2 prectavljanje lista za gracke izbore, ne zna za sto e ziveo Ko ima srece, da moe da premota vreme - moe nekako da se iskupi za tai propust
23/16 Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 Beli na pinku. Pljuje po opoziciji. Ali možda nije Vučićev. Možda je sve to plan...
Demon Seed Posted February 22, 2018 Report Posted February 22, 2018 (edited) nabijem ga na kurac na kom Pinku? vidim Zadrugu Na kobasu vidim, celofan od viršle. kontam pink 3 info? aj prenesi nešto konkretno što je rekao, zanima me nisam ja bot brt, ako nisam bio u pravu, poješću govno Ja sam računao da su ga samo pustili da dobije ličnu za ovog, ne da mu je brat žene Zemunca Lončara završio na licu mesta par nekih bobica, od riblje ikre MORAĆE SVE TO DA UZME DA SIŠE ja gasim crnog metala da čujem belog, budala https://twitter.com/...759270522998785 Opasan šapić Pošteno ih osro, neću da vas lažem na parket mažem sad, 10 dana pred izbore, svako iz opozicije ko otvori usta a to ne uradi da bi opljuvao SNS i pozvao stoku da tabana do biračkog mesta, troši vazduh samo uz kurac Edited February 22, 2018 by Demon Seed 1
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 (edited) Beli na pinku. Pljuje po opoziciji. Ali možda nije Vučićev. Možda je sve to plan... Ali možda si ti i dalje cinični pametnjaković koji trči pred rudu... Stoji i dalje ono što sam rekao, nije Vučićev od početka, ali ga Vučić vidi kao korisnog i on je to kao pička iskoristio da mu prođe lista kad je zasrao prijavu. To je istina, nije crno-belo (xD), ali je lakše kad se tako posmatra, kao što rekoh. Lakše je da se etiketira. Al' najlepša je ipak etiketa koju nose oni koji ne glasaju i koji glasaju za opcije koje idu ispod cenzusa. A i da je rekao nešto protiv V, na Pinku bi to isekli i ostavili samo iseravanje po opoziciji (koje je svakako trebalo da zadrži za sebe) Beli je budala koja nije umela da se organizuje s tom listom na vreme kako treba, pa onda nije birao sredstva kad se usrao na kraju, a Lončarov zet jedva dočekao U praksi je Vučkov u slučajevima da ne pređe cenzus, ili ako ga pređe pa se proda posle toga. Ja se i dalje molim da pređe i da se ne proda, u skladu sa tom njegovom debilkastom čistotom koju pokušava da prodaje. xD Reko da napišem opet neki zidić, da te ne bune ovi narkoleptični tekstovi od Mononukleoznih Rodjaka gore. dodajte ga u poll L0L A V(e) Beli! Edited February 23, 2018 by Demon Seed
Dark_Elf Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Ovo, kako se sada dešava, teško je zamisliti situaciju u opoziciji koja bi više išla Vučiću u korist. Zakrvili su se svi međusobno, evo i sutra duel Boško - Šešelj (rezultat tog duela če, procenjujem, biti još apstinenata (pogađate kome to najviše odgvara)). Nadam se da se makar Boško i Radule nisu prodali Vučiću, ali vuku poneke poteze (svesno ili nesvesno), koje idu Vučiću u korist.
bo88gdan Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 i posto se ispostavlja da je beli vucicev kurton sta mi dugujete za moje vizionarstvo :haha: 1
truliandedzombileš! Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 boško vs šešelj nije duel u opoziciji 1
Dark_Elf Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 i posto se ispostavlja da je beli vucicev kurton sta mi dugujete za moje vizionarstvo :haha: Meni se sve više čini da Beli nema kapacitet ni da bude Vučićev kurton, već ga Vučić koristi, bez toga da je ovaj i svestan. boško vs šešelj nije duel u opoziciji Nebitno, opet Vučiću ide u korist. A teško da će Boško dobiti duel. U najboljem slučaju, biće pat pozicija (što će opet mnoge naterati na apstinenciju).
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Šta uopšte znači dobiti duel kod nas? Svodi se na interpretaciju duela od strane većina koja je glupa, jbg. Generalno mi je pozitivna stvar što je biračko telo SRSa prešlo kod Dveri, s obzirom da SRS nije opozicija... i posto se ispostavlja da je beli vucicev kurton sta mi dugujete za moje vizionarstvo :haha: Javi se posle izbora kad se ispostavi S vedrije strane, u poslednjem Beogradskom Glasu su reklamu dobili i Đilas, i ludi Luka, i NDBG... Kao i Šapić u prethodnom broju, što je on vratio podržavanjem liste Milorada Radulovića i izazvao ceo pičvajz. Šta uopšte znači dobiti duel kod nas? Svodi se na interpretaciju duela od strane većina koja je glupa, jbg. Uostalom, vidiš da ni 'pametni' ne interpretiraju bolje, samo da se ofarba neko i obuče u dres, da se zna 'za koga igra' i to je to. Ako kažeš suprotno od toga, samo te prebace u drugi dres odavno nisam odradio signature move citiranja sebe u istom postu!
Dark_Elf Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Šta uopšte znači dobiti duel kod nas? Kod nas "dobiti duel" znači uvaljati protovnika u blato iz kojeg ovaj ne može da se iskobelja, i time ga ogaditi kod pristalica. Šešelj je maher za to. Ako i ne uspe da pridobije Boškove pristalice, uspeće da im ogadi Boška, ili će makar to pokušati. Na stranu sad što se tebi i meni to sviđa, ili ne sviđa, ali ja mislim da je tako.
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 (edited) ^razumemo se oko toga, ali se ja nadam da je Šešelj malo izlapeo a da će Boško junački da dodgeuje Meni se sve više čini da Beli nema kapacitet ni da bude Vučićev kurton, već ga Vučić koristi, bez toga da je ovaj i svestan. Da se složimo i mi još neki put Beli za njih vrši identičnu funkciju kao i Patka - pitanje za sve: Zašto nema nigde sada ''daj patku tati'' i sličnih prozivki? Jer im odgovara da Patka uzme što više, s obzirom da je ne vide kao kandidata za cenzus Istu funkciju vrše i Milorad Radulović i svi ostali na spisku koji su 'za ukras', samo što će oni da udave po 0.5% u vrh glave, a Patka i Beli malo više Edited February 23, 2018 by Demon Seed
HeLLsarma Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Ljudi, Vucic ionako boluje od sarkoma karlice, tako da ce zbog bolesti svakako skloniti za par godina. Citajte Tabloid, kako sve udaraju po rezimu a i po DOS-ovcima odmah zanimljivo stivo za citanje. 2
truliandedzombileš! Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 upravo, pumpanje do 4% ćale u dubokoj apstinenciji poslednjih nekoliko godina, juče iznerviran kaže da će glasati za belog iz inata "ovim govnima" nisma imao srca da mu objašnjavam dalje
Sreta Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Za Belija ce glasati neduhoviti studenti. 3
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Ljudi, Vucic ionako boluje od sarkoma karlice, tako da ce zbog bolesti svakako skloniti za par godina. Citajte Tabloid, kako sve udaraju po rezimu a i po DOS-ovcima odmah zanimljivo stivo za citanje. Što nisi pomenuo sve što su rekli, da boluje od HIVa i da se zbog toga ne rukuje i ne ljubi ni sa kim? xD 2
bo88gdan Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Što nisi pomenuo sve što su rekli, da boluje od HIVa i da se zbog toga ne rukuje i ne ljubi ni sa kim? xD :haha:
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Da, i da su skontali i da je Obama gej, a sve to napisala Milica Grabež, koja uredno piše i za srbin.info Daj bre Sarmo jebemumater isto ti je da l' veruješ u Vučićev ili u suprotni mambo-džambo Zato si onomad i gla... Izvinite 2
HeLLsarma Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Pa ne verujem, ali mi opet zanimljivo da citam i da se smejem, jer navodno su svi gejevi po Visekruninom svedocenju. I zato ta prica o Hiv-u. Doduse o njihovom lopovluku sto pisu bar je pola od toga tacno. Al najjace mi kad sam citao da je posle posete Hojt Jia Vucic bio satima u kabinetu i plakao. 1
Recommended Posts