Dark_Elf Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/3OiktkqTURBXy9jNDIwZTllZjgwZTg2MjFiM2UyOGYxM2JkNTQyZmE0MC5qcGVnkZMCzQMmAA jbt.. šta izigrava? Doomera nekog?
obsessed by cruelty Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 beše odatle potekla priča za Tadića, Krstića, tetkicu i glabanje? @tabloid
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/3OiktkqTURBXy9jNDIwZTllZjgwZTg2MjFiM2UyOGYxM2JkNTQyZmE0MC5qcGVnkZMCzQMmAA jbt.. šta izigrava? Doomera nekog? Neka ga, bar se nije i on kandidovao, malo se oprao Svratio u Saint Vitus bar da odmori kosti xD upravo, pumpanje do 4% ćale u dubokoj apstinenciji poslednjih nekoliko godina, juče iznerviran kaže da će glasati za belog iz inata "ovim govnima" nisma imao srca da mu objašnjavam dalje Iskljuci mu barem Pink
johnnyzzz Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 beli vučićev volonter... a i ostali izgleda
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Znate šta mislim o Šešelju, ali... Koliko god Šešelj bio lud, al' barem se zna da ima neke informacije, ovo je sve istina, osim podatka da Hrvati više ne dolaze da rade transplantacije, to nije tačno, i dalje dolaze. I ne mislim ovde samo na naslov, nego piče informacije sve vreme, nema prazan hod, ko bi reko da sam pola sata slušao Šešelja jbt Čekamo Elfa da dođe da aminuje moju transformaciju
23/16 Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Picketina sluzbina. Mene ne cudi sto ima informacije. Cudi me sto ga nismo poslali u penziju.
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Slažem se. Al' eto sad je i u godinama da mož da kaže sve to i da ga boli kurac xD I ovo gore što priča je sve manje-više opšte poznato, al' eto ako nekog zanima, na jednom mestu, vadi lepe podatke
Captain Spaulding Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Gde mogu da vidim nove albume koji su izasli? Nesto kao bunalti 3
Dark_Elf Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Čekamo Elfa da dođe da aminuje moju transformaciju http://www.youtube.com/watch?v=XElTEchewsg Ovo još moraš da naučiš, posle te propitamo, pa ideš na inicijaciju. --------------- Šešelj igra dvostruku igru (po običaju). Sa jedne strane se nudi Vučiću, jer zna da bi imao uticaj na njega, a sa druge strane hoće da se Vučićevim biračima predstavi kao ozbiljnija varijanta Vučića. Sve bi to bilo u redu da je Vučić normalan lik, ali pošto nije normalan, mnogo mu je loša strategija, a i Vučić ga je prozreo, pa ga drži tu blizu sebe. Sada će na TV duelu Boška da posipa govnima (kao što on samo ume), a Boško će biti primoran da se brani. Ni jedan ni drugi neće ništa reći o Vučiću, pa će samo sopstvene birače oterati u apstinenciju. Vučko zadovoljna trlja ruke, i to će biti to. Malo je reći da sam mnogo razočaran u vojvodu.
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 ^upucacu se xD @Elf: Tu sere (bar po naslovu), karali smo i mi njih dok smo mogli, a Musli su tamo vecina jos od Turaka, to smo pricali Mozda boli ali jbg
bradilko Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 što kaže kolega ortak, ko bre u mirijevu ima toliku vezu da je sredio da mu dve metro linije obrću u kraju
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Rcuu mooom je najsladja Ja vise Marijanu volim
vudun Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 (edited) Госпођицу СузАну тражим! Може и Маја Маријана, па није Вожд Јован џаба правио оне фотомонтаже. Edited February 23, 2018 by vudun
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Maja Marijana i Sneki su najjace ribe na domacoj estradi Ako znate you might also like, javite da propratim, ne mogu se setim iz gloave Znaci brt da ima neka konstrukcija telesna na putu izmedju stopala, dupeta i sise, a ne pekineJzer sa atributima Zend recommendations
kuruz Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 (edited) samo Buba Miranović http://www.youtube.com/watch?v=sYTj1z3eji8 Edited February 23, 2018 by Underkuruz
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Tvoji mi te ne daju 3 leta, 3 zime 9 godina ??? Kaka mačka ufacu, ja je pamtim iz onog perioda kad je imala metalik ljubicastu kosu i licila na akrepa Brt igrice i picke sa estrade nisu offtopic za ovu temu, nego eskapizam, da ne poludi covek Picke sa estrade narocito nisu offtopic, jedan od glavnih izbornih instrumenata
vudun Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 (edited) Buba mu dođe Duke Nukem, a Sneki Doom I II III serijal. Edited February 23, 2018 by vudun
23/16 Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Magare iz lažnog djb nije znalo da kaže ime liste danas na rts-u. Jbt.
Dark_Elf Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Ja se čudim da SNS botovi pamte i sopstveno ime.
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Osipaonica glasova! Ima selo Osipaonica kod Smedereva, strasnog ortaka imam odatle Vozao Johna Deera po Osipaonici a sad vozi mecku po Svicarskoj
Recommended Posts