Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 uperiš govnjivom rukom u Njega, i namažeš mu malo na obraz
Demon Seed Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 pa čekaj, nije fora njega da kačiš, njemu se smeju ovi pametni što im taj humor nije dovoljno dobar Ivanu Ivanoviću je dozvoljeno i govnjivom rukom da pokazuje naNjega nevidise obraz brt
23/16 Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Gledam minut-dva na pinku. Teška pljuvačina po djilasu - bosko, radule i seselj udruzeno.
soul wandering Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 https://twitter.com/...138714244845568 25:35 http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/2728/izbori-2018/3049635/predstavljanje-lista-na-rts-u-22-februara-2018.html
Talvi Posted February 24, 2018 Author Report Posted February 24, 2018 da nije ovaj Mile Milosevic iz Ruske stranke zapravo... Milos Milosevic? onaj glas gore sve govori
23/16 Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Očekivao sam da bar dverljani nisu picke i da neće dozvoliti SNS aktivistima da prave sranja.
HeLLsarma Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 To sj u pravu, ni meni nije jasno. A mogli su i da se premeste. 1
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Bolje je da snimaju ološa nego da se premeste Nije dobro da se biju s njima, ne dao bog još i da povrede nekog od botova, ijuu Jedini razlog što ova situacija ne može da eskalira u masovno batinanje po ulicama kao 90ih je postojanje interneta, svi bi sve saznali odma', pre nego da poprimi te razmere... Samo još da izumre naš dragi deo populacije koji ga ne koristi, koji je "izgradio ovu zemlju" i podario nam ova govna koja sad jašu Nego nadaš se da smo nešto naučili ali izgleda nema ništa dok se ne aktivira Otpor!#2
Dark_Elf Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 pucke - check rakija - check kiseli kupus za meze - check Je l' ima uopšte na SBB-u Studio B, ili na netu da lovim stream za duel? edit... ima... dvaeskec. 2
imaginos Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Nevera https://www.facebook...13182933825683/ najtuzniji momenat je kad SNS-ovca pitaju sta to radi, a on pokazuje 3 prsta i vice "srbija". ne zna sta drugo da kaze, kao brani se da je patriota.
Dark_Elf Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 ----------- Evo da probam da pogodim šta će da bude. Šešelj će odmah da krene agresivno, da Boško dođe u defanzivni položaj, da bi izgledalo da se samo brani i opravdava Krenuće sa američkom ambasadom, i Sandom Rašković, onda će da ga ubeđuje da je ljotićevac, i na kraju će ženu da mu pomene, i kako mu se žena švalerisala. Polivaće ga govnima samo tako, kako to samo Šeki ume. E sad, Boško, ako se snađe - super. Mada meni ne deluje da je još uvek zreo za tako nešto. U tim situacijama je najbolje da bude hladan kao led, i ne dozvoli da ga ovaj isprovocira. to boško - šešelj? kad i kesić? jašta ... ja i ne znam da sad ide Kesić
johnnyzzz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 najbitnije je da ne bude neki miš u blizini mada, u rukama obradovića boška svaka periferija biće ubojita ako ima dovoljno dugačak kabli 1
truliandedzombileš! Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Polivaće ga govnima samo tako, kako to samo Šeki ume. na sve to bole bi samo trebalo da govori: zašto nije tako žustar protiv vučića?
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Challenge accepted, gledam i ja Bogme obrnuto Elfe, za sad Bosko pici agresivno
vudun Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 ----------- Evo da probam da pogodim šta će da bude. Šešelj će odmah da krene agresivno, da Boško dođe u defanzivni položaj, da bi izgledalo da se samo brani i opravdava Krenuće sa američkom ambasadom, i Sandom Rašković, onda će da ga ubeđuje da je ljotićevac, i na kraju će ženu da mu pomene, i kako mu se žena švalerisala. Polivaće ga govnima samo tako, kako to samo Šeki ume. Јутрос је нешто слично и мени пало на памет. Гарантовано ће да пени у вези љотићевштине и Сандице.
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 to boško - šešelj? kad i kesić? Na sta ciljaš? Je l' se kod Kesića dešava nešto konkretno večeras ili standarno? Će pustimo i njega, SBB nudi tu mogućnost Bravo elfe hahaha evo ga Ljotic xD Tesko cu ja ovo celo da izdrzim
Recommended Posts