Demon Seed Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 botulja krvtiebem ajmo jednu misaonu vežbicu na temu paradoksa inteligencije: ne kažem da je Radulović prorok (nadam se da je pogrešio), nego u svrhu eksperimenta da zamislimo da se stvarno stvari odigraju ovako (zato je i izbacio takve rezultate, da prikaže da se lomi pa da se pasivni nakane da daštaju): Trenutna očekivana izlaznost: 830.000 birača - oko 51%. SNS+SPS - 45-46% Ostale liste IZNAD cenzusa - 43-44% Radikali ispod cenzusa - 3-4% Ostali ispod cenzusa - 9-10% Opozicioni glasači su većina u Beogradu: 51% prema 49%. Dakle, opozicioni glasači u većini za par procenata, a SNS+SPS jači rezultat za par procenata. Pa gde odoše onda ti opozicioni procenti na kojima se lomi? Pod cenzus Paramecijum nema dileme, pas ima jednu dilemu, majmun ima tri dileme, a čovek hiljadu. Što si manje sapiens, manje dilema xD Zbog toga je kurac svaka priča sem ujedinjenja prave opozicije Razmišljaj, telegencio, inače opet pobedi glupan! P.S. Ovo ''radikali ispod cenzusa 3-4%'' služi čisto da se zna da njih SNS drži u rezervi, i ako se tu bude lomilo, napraviće nered na par glasačkih mesta, pa će u ponovljenim izborima na tim mestima SNS+SPS glasači da glasaju za SRS, da ih prebace preko, i onda smo ga primili u bulju.
truliandedzombileš! Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 (edited) kako ja to vidim il će nas bivši vojvoda da dokrajči kašikom il će oni da prime žutu patku takođe, uvek vlast skače u finišu kampanje, plus ovo je ludačka sns ofanziva... tako da je baš tugaljiva situacija. jedino ako se desi čudesno prosvetljenje srbalja u zadnji čas pa mrdnu guzice do 500m udaljenih biračkih mesta. Edited February 25, 2018 by truliandedzombileš!
imaginos Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 problem je sto ima jako malo prave opozicije. djilas, jankovic, shule, zivkovic i kompletna ta ex-DS ekipa su opozicija ali ali samo formalno. sustinski.
HeLLsarma Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Da bi pao govnar bolesni mora bar preko 55 posto, i to sve da ode na opoziciju.
Demon Seed Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Ima sendvica za sve! http://prokupljenadlanu.rs/iz-okruzenja/sigurni-glasovi-se-sakupljaju-cak-iz-toplice-4124.htm problem je sto ima jako malo prave opozicije. djilas, jankovic, shule, zivkovic i kompletna ta ex-DS ekipa su opozicija ali ali samo formalno. sustinski. Prave opozicije jos i ima, ali ima jako malo naroda koji je svestan sta je prava opozicija, i jako malo naroda koji nije uokviren u kurvinski nacin razmisljanja prodavanja glasa za sendvic, posao ili nesto izmedju. Za sadasnju situaciju je sasvim dovoljno da djilas+ds+sapic+djb/dveri+ko jos predje cenzus istisnu SNS iz vlasti, pa da onda ako nista djb/dveri stoje nad glavom dsovcima, vitlaju papirima i ometaju kradju i bahacenje. Muke su sto ako bude klackalica, ne bi me cudilo da Sapic da guzu da bi ucvrstio svoj trenutni polozaj, i problem je ako Beli i Patka odu ispod cenzusa, a srs ili dss preko, daleko bilo
johnnyzzz Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 ma jeste, sad već preteraše, javio mu se rendom lik kog ne poznaje da mu nudi da skuplja glasove ze sns
23/16 Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Upravo smo saznali da su sinoć vlasnika kafića zvali iz Poslovnog prostora grada i pretili mu da će mu otkazati zakup ako Boško i ja večeras uđemo u kafić. Otkud ovoliki strah SNS-a? Ovo je samo tribina. Zašto lažna DJB lista? Šta znaju da mi ne znamo Tražimo novi prostor.
truliandedzombileš! Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 ja znam za slučaj gde se skupljaju glasovi po bgu za čoika koji živi na kosovu, doduše to radi njegova rođaka.
Vic Rattlehead Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Ima i SNS zdravstvene radnice: https://twitter.com/...121826993852420 Dotična je pre par nedelja izjavila da je laz da doktori i sestre odlaze preko i da zna da su ponosni na napore vlade Srbije. Prelistah joj profil, zanimljivo.
vudun Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 djilas, jankovic, shule, zivkovic i kompletna ta ex-DS ekipa su opozicija ali ali samo formalno. sustinski. Давайте заберем их в вагоны, потом в Польшу. 1
KazimKazim Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Много су прав, простащина и ниска култура...мангали 1
bo88gdan Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 evo laksativ ako neko ima problem sa tvrdom stolicom
B@K@ Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Sva govna na vlasti i u opoziciji napadaju Radula. Pametnom dosta. 1 1
23/16 Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Ako cemo pravo, Sapic se ovde brani. 2
kuruz Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Šapić se brani govoreći da ga napadaju, a ne iznošenjem činjenica kojima bi pobio tvrdnje DJB kaže da bi mogao da priča tri emisije, ali da neće, nego da ostavlja građanima da odluče, kao da građani znaju kako izgledaju bilansi, ugovori i ostalo 1
23/16 Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Sve to stoji, ali jeste malo retardirano podnositi tuzbe 10 dana pred izbore. Nije da to nije moglo da se odradi ranije.
Demon Seed Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Retardiranije je podržavanje liste Milorada Radulovića 1
23/16 Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Jeste, ali to je doslo kasnije. Mislim, nije da od Sapica ocekujem mudre poteze. O sunce im lopovsko https://www.krik.rs/wp-content/uploads/2018/02/Siniša-Mali-u-Upravnom-odboru-televizije-B92-1.pdf .
Demon Seed Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Nije, to je bilo tačno između Šapićevog intervjua u Beogradskom Glasu i duela Xexe kako se nasmejao ovaj dečko u studiju na ''Ozbiljni ljudi nikad ne prete'' ma jeste, sad već preteraše, javio mu se rendom lik kog ne poznaje da mu nudi da skuplja glasove ze sns Zašto da ne, pogledaju ti na fotkama na fejsu koliko dugo ti nije krečeno na gajbi i kad prepoznaju pravu žućkasto sivkastu nijansu, stiže poruka
feyd Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 bio duel odnosno sedmoel (planirano kao osmoel ali SNS nije dosao) no 1 na N1 veceras, ruska stranka poslala ribu koja na pitanja odgovara sa "ne znam" - o tome da li ruska stranka podrzava projekat beograd na vodi. zalosno sto SNS nije nikog poslao... preostala dva osmoela u sredu i cetvrtak. nije bilo bas nista sklandalozno, ni preterano zabavno, osim narecene gospoje iz ruske stranke. nadajmo se boljoj zabavi u sredu/cetvrtak.
vudun Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 Загреб >>>> БГ Задар >>>> НБГ Забок >>>> Јајинци Зззззззз!!!
23/16 Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 Politika izbacila spisak javnih licnosti koje su podržale vucica. Sve sama elita - djordje david, žika zana, pevač legendi, mari mari, ognjen amidzic, srdjan mobi dick... 1
SkullKrusheR Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 sad sam se razočarao u srđana mobi dika.
Recommended Posts