Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
U DJB se od predsedničkih izbora pojavljuju pojedinačna mišljenja da je potrebno promeniti politiku DJB u vezi sa Kosovom i Metohijom, odnos prema Evropskoj uniji koja zarad kratkoročnih interesa zatvara oči pred autokratijom u Srbiji, kao i odnos prema strankama i političkim organizacijama bivše vlasti koje su zadržale vlast u nekoliko lokalnih samouprava u kojima rade isto ono što SNS radi gde god je na vlasti.

Osnov politike DJB jeste borba protiv partokratije, partijskog zapošljavanja i korupcije, kao i spoljna politika koja je okrenuta zaštiti istinskih interesa Srbije, a ne dodvornička politika kolonizacije Srbije.

Briselski dijalog u potpunosti ignoriše ljudska prava nealbanskog stanovništva na KiM, imovinska prava fizičkih i pravnih lica, prava na istinsku autonomiju, pitanja kulturne baštine Srbije i druge civilizacijske vrednosti koje se grubo krše na KiM. DJB se oštro protivi svakoj promeni Ustava koja za cilj ima izbacivanje Kosova i Metohije iz Ustava i otvaranje puta za saglasnost Srbije na stolicu Kosova u Ujedinjenim nacijama.

Pošto ni Vučić, ni Srpska lista koja predstavlja glas SNS na KiM, ne mogu da objasne građanima južne srpske pokrajine zašto su uopšte ušli u koaliciju sa Haradinajem i ne odgovaraju na pitanje da li će prihvatiti zahtev svojih zapadnih mentora da izbace KiM iz Ustava Srbije i daju mu stolicu u UN, pribegli su još jednoj predstavi fabrikovanja tenzija, prenemaganja i lažne zabrinutosti za građane KiM.

bravo!

plus ovo

Članovi sadašnjeg predsedništva u ostavci Saša Radulović, Miroslava Milenović, Dušan Pavlović i Jasmina Nikolić su obavestili Glavni odbor da nemaju nameru da se ponovo kandiduju.

Edited by Underkuruz
  • Upvote 3
  • 2 weeks later...
Posted

Nataložilo se cinizma u tvome jezgru, nisi ga emitovao 3-4 dana :D

Da predupredim da mi stavite u usta ( :maca: ) da ih opet branim i pravdam, očigledno da su prsli kao zvečka.

A sve zbog tih par procenata, ah... Što je lepo i lako kad sve razumeš, divota jedna.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ne smaram ja tebe nego ti mene cinizmom, još ponavljaš uvek jedne iste omašene fore, a ja čak i ne prokomentarišem svaki put :haha:

Ne davimo yumetal cinizmom! :P

• Upvote 1
Posted

Ljubav ljubaaaav...

!

Ne brinem ja, ali valja napraviti kontratežu larpurlacinizmu... Jer kad nije bitno šta rečenica znači nego je bitno da izgleda cinično i mudro, to može biti opasno za čitaoca...

Ili npr. kao što je opasno kad se kandiduješ samostalno na izborima sa ambicijom da i posle izbora ostaneš #1 protestna sila u glavnome gradu... Nije ni čudo što ljubitelji toga sa podsmehom pričaju o procentima posle.

Tj. ne brinem ja za tebe nego za dobrobit srpstva i čovečanstva :P

giphy.gif

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

cini se da je radule gurao svoju taktiku koja je zasnovana na njegovom "filingu za osecaj" (autizmu) i ekipi je dozlogrdilo da trose energiju na pogresne poteze.

puna podrska za otcepljene - sve dok se ne priklone djilasu ili ne daj boze sasi jankovicu u kom slucaju ce postati najgori neprijatelji.

Posted

otcepljeni su baj baj za politiku. to su ljudi bez stvarnih kapaciteta za politiku ionako. da su imali kapacitete onda djb ne bi bio tu gde jeste i ne bi pustili jednom liku da se vodi filingom za osecaj nego bi u najmanju ruku, ako vec ne bi uspeli da izdejstvuju neki nivo normalnosti, napustili davno organizaciju.

Posted

Baj baj su i otcepljeni i neotcepljeni, čini mi se :D

Stvarno je blago rečeno čudno da se važne odluke brzopleto donose na onlajn sastancima i da se onda izbacuju oprečne izjave po twitterima... Takva nekomunikacija se ne uklapa u principe oko kojih su se okupili i za koje (su želeli da predstave da) se zalažu.

Reko sam ja odma da su pukli kad su krenule ostavke ali sam mislio da će da se upuvaju tu gde su i u nekom još bezkarakternijem obliku da nastave, a ne da će puca tikva kao radikali da se raspadaju a ne neka šatro civilizovana organizacija.

Toliko im je bilo, imali su jedan pucanj i priliku (za razmišljanje je šta..?), nema šanse sad da se ista ideja progura kroz narod istom snagom koja je bila do sad, ja bih jedino bio zadovoljan da se sve o čemu obe strane pričaju izbaci u javnost, da pročitamo jebeni onlajn sastanak, uvid u rad ovog i onog, da vidimo tu transparenciju na delu, pa onda onaj ko je ostao čist i pošten, ako ima takvog, da napravi novu stranku za koju bih glasao. Dakle još jedan pipe dream :D

Mrzelo me je posle izbora da se raspitujem šta kako i da kao pokušavam da procenim ko je ovde normalniji, prepukao mie prepucium više, jbg.

Šteta što me 32/16 blokirao pa ne može da vidi kako ih kritikujem, za promenu, ali dobro, videće Elf <3 :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...