Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja sam prvo pomislio da su ovi najnarandžastiji ti što su napustili DJB, i da će na sledećem cover photou ta polja da budu potpuno neprozirno narandžasta.

Edited by Demon Seed
Posted

podrzavam otcepljene pod uslovom da se nikad ne priklone ex-DS ekipi ili Đilasu. svaki savez sa Jankovićem smatraću izdajom principa.

originalni DJB (Radule) je autistična ekipa bez talenta za PR čiji je rok trajanja do prvih sledećih izbora.

Posted

U Narodnoj skupštini Republike Srbije danas je formirana nova poslanička grupa pod nazivom “Slobodni poslanici”.

U pitanju je tehnička saradnja petoro nekadašnjih članova poslaničke grupe “Dosta je bilo” nakon što se ova poslanička grupa podelila krajem marta i početkom aprila.

Novu poslaničku grupu čine Tatjana Macura - šefica poslaničke grupe, Vladimir Đurić - zamenik, zatim Nenad Božić, Ljupka Mihajlovska i Aleksandar Stevanović.

Tatjana Macura ističe da to neće biti "DJB 2" već nova politička organizacija, koja će imati za nijasnu drugačiji i dosta detaljniji program, ali nije želele da daje rokove do kada će biti formirana.

Mogli su da vrate mandate...

Posted

Zašto bi? Mandat pripada poslaniku. Ja sam glasao za DJB i radije bih da Božić ostane poslanik nego Radule

I ja sam glasao za DJB i to pre svega zbog Radula.

Sigurno nisam zbog nekog od ovih sto su napustili pokret (ili stranku ili sta je vec).

Posted

onog momenta ako se prikljuce djilasu i toj ekipi, postaju deo problema. koji u tom slucaju i nema resenje jer je radule antitalenat za odnose s javnoscu.

ako ostanu verni ideji i unaprede marketing mozda nesto i urade

Posted (edited)

dajte glasanje radule blok protiv macura ekipe, da vidimo za koga je jum

Ја сам за оне где буде Јасмина. :wub:

:smile:

Edited by Divlji Tigar
Posted

Ona je sa Radulom :)

@imaginos

Za sada nema naznaka da će pobunjenici sa Đikijem. Meni se čini da su oni predstavnici ideja koje DJB propagira već 4 godine, a da Radule hoće da bude sultan umesto sultana. Tj. ne vidim razliku između Radula i Jankele

Posted

pitam se kakav će biti njihov stav o Kosmetu

Radulović je bio protiv priznavanja, sa Stevanovićem i Đurićem se zakačio oko toga, pa me baš zanima šta će da kažu ljudi koji su se odvojili od DJB

Posted

pa pitaj ih, mozes da im ponudis i saradnju. oni su verovatno potpuno ocajni sada, bez ikakve perspektive i vodjstva. ispasti iz politike je katastrofalan dozivljaj, emocionalno. treba neko dobro da ih ispljeska i prvo da skloni neobrazovanu macuru sa eventualnog cela i pokrene neku pricu...

Posted

Ona je sa Radulom :)

@imaginos

Za sada nema naznaka da će pobunjenici sa Đikijem. Meni se čini da su oni predstavnici ideja koje DJB propagira već 4 godine, a da Radule hoće da bude sultan umesto sultana. Tj. ne vidim razliku između Radula i Jankele

jedna od razlika izmedju radula i jankele je sto radule ne bi nikad sa djilasom pravio kombinaciju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...