23/16 Posted April 17, 2018 Report Posted April 17, 2018 http://rs.n1info.com/a380655/Vesti/Opstinski-odbor-u-Kragujevcu-kolektivno-napustio-DJB.html
Demon Seed Posted April 18, 2018 Report Posted April 18, 2018 (edited) Ja sam prvo pomislio da su ovi najnarandžastiji ti što su napustili DJB, i da će na sledećem cover photou ta polja da budu potpuno neprozirno narandžasta. Edited April 18, 2018 by Demon Seed
imaginos Posted April 19, 2018 Report Posted April 19, 2018 podrzavam otcepljene pod uslovom da se nikad ne priklone ex-DS ekipi ili Đilasu. svaki savez sa Jankovićem smatraću izdajom principa. originalni DJB (Radule) je autistična ekipa bez talenta za PR čiji je rok trajanja do prvih sledećih izbora.
23/16 Posted April 19, 2018 Report Posted April 19, 2018 U Narodnoj skupštini Republike Srbije danas je formirana nova poslanička grupa pod nazivom “Slobodni poslanici”. U pitanju je tehnička saradnja petoro nekadašnjih članova poslaničke grupe “Dosta je bilo” nakon što se ova poslanička grupa podelila krajem marta i početkom aprila. Novu poslaničku grupu čine Tatjana Macura - šefica poslaničke grupe, Vladimir Đurić - zamenik, zatim Nenad Božić, Ljupka Mihajlovska i Aleksandar Stevanović. Tatjana Macura ističe da to neće biti "DJB 2" već nova politička organizacija, koja će imati za nijasnu drugačiji i dosta detaljniji program, ali nije želele da daje rokove do kada će biti formirana. Mogli su da vrate mandate...
Kumodraski Vo Posted April 19, 2018 Report Posted April 19, 2018 Lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti.. 2
Dead Man Drinking Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 Mogli su da vrate mandate... Zašto bi? Mandat pripada poslaniku. Ja sam glasao za DJB i radije bih da Božić ostane poslanik nego Radule
soul wandering Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 dajte glasanje radule blok protiv macura ekipe, da vidimo za koga je jum
Demon Seed Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 Prvo da utvrdimo je l' je samo dva bloka ili vise
truliandedzombileš! Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 (edited) mi bismo da prikačimo djb đilasu jer smo pukli blok vs. mi hrabro idemo do 0.5% blok Edited April 20, 2018 by truliandedzombileš!
23/16 Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 Zašto bi? Mandat pripada poslaniku. Ja sam glasao za DJB i radije bih da Božić ostane poslanik nego Radule I ja sam glasao za DJB i to pre svega zbog Radula. Sigurno nisam zbog nekog od ovih sto su napustili pokret (ili stranku ili sta je vec).
imaginos Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 onog momenta ako se prikljuce djilasu i toj ekipi, postaju deo problema. koji u tom slucaju i nema resenje jer je radule antitalenat za odnose s javnoscu. ako ostanu verni ideji i unaprede marketing mozda nesto i urade
Divlji Tigar Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 (edited) dajte glasanje radule blok protiv macura ekipe, da vidimo za koga je jum Ја сам за оне где буде Јасмина. Edited April 20, 2018 by Divlji Tigar
Dead Man Drinking Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 Ona je sa Radulom @imaginos Za sada nema naznaka da će pobunjenici sa Đikijem. Meni se čini da su oni predstavnici ideja koje DJB propagira već 4 godine, a da Radule hoće da bude sultan umesto sultana. Tj. ne vidim razliku između Radula i Jankele
kuruz Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 pitam se kakav će biti njihov stav o Kosmetu Radulović je bio protiv priznavanja, sa Stevanovićem i Đurićem se zakačio oko toga, pa me baš zanima šta će da kažu ljudi koji su se odvojili od DJB
Berliner Posted April 20, 2018 Report Posted April 20, 2018 pa pitaj ih, mozes da im ponudis i saradnju. oni su verovatno potpuno ocajni sada, bez ikakve perspektive i vodjstva. ispasti iz politike je katastrofalan dozivljaj, emocionalno. treba neko dobro da ih ispljeska i prvo da skloni neobrazovanu macuru sa eventualnog cela i pokrene neku pricu...
Kumodraski Vo Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Ја сам за оне где буде Јасмина. E ovo..
imaginos Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Ona je sa Radulom @imaginos Za sada nema naznaka da će pobunjenici sa Đikijem. Meni se čini da su oni predstavnici ideja koje DJB propagira već 4 godine, a da Radule hoće da bude sultan umesto sultana. Tj. ne vidim razliku između Radula i Jankele jedna od razlika izmedju radula i jankele je sto radule ne bi nikad sa djilasom pravio kombinaciju.
Dead Man Drinking Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Ali bi bio možda Đilas umesto Đilasa. Tako da to i nije neka uteha
Recommended Posts