23/16 Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Djb izabrao mihajlovića za predsednika. Nadam se da će stvarno nešto da se promeni i da nije neki dogovor sa Radulom. Mada, po prvoj izjavi deluje da nije tako.
Demon Seed Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Ali bi bio možda Đilas umesto Đilasa. Tako da to i nije neka uteha Nema tu medijsku infrastrukturu pod sobom da bi bio Djiki#2
miter Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 Ovde ispade, kao da DJB ima 30 procenata glasova, samo što nedodje na vlast, pa je bitno ko će biti predsednik, ko zamenik, ko čistač kakva će biti politika u stvari, do sledećih izbora, kud koji mili moji
johnnyzzz Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 (edited) --- edit - znam da nije bilo tako ali jače je od mene Edited April 21, 2018 by johnnyzzz
kuruz Posted April 21, 2018 Report Posted April 21, 2018 pa pitaj ih, mozes da im ponudis i saradnju. oni su verovatno potpuno ocajni sada, bez ikakve perspektive i vodjstva. ispasti iz politike je katastrofalan dozivljaj, emocionalno. treba neko dobro da ih ispljeska i prvo da skloni neobrazovanu macuru sa eventualnog cela i pokrene neku pricu... treba sačekati malo sa zaključcima o njima dosadašnja praksa stranačkih pulena je bila takva da im je izdaja nešto prirodno (off: tu bih se uklopio), ali skup ljudi koji je činio DJB do pre nekoliko nedelja i dalje deluje kao grupa neukaljanih, ali smotanih likova, nesnađenih u domaćoj politici e sad, sa njima je bio i Vladimir Gajić, advokat, koji ih mesecima kritikuje na Tviteru i koji je u vrhu Jeremićeve komične stranke, pa nije nemoguće da će i oni koji su izašli iz DJB u poslednjih desetak dana uraditi nešto slično Macura je sa tri godine nekakvog post-srednjoškolskog obrazovanja svakako laka meta i valjalo bi da nekog drugog izaberu za predvodnika, ali ja u ovom trenutku ne vidim ko bi to mogao da bude 1
Sreta Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Govna priglupa, stavite poll da glasamo ko je od vas veci kurac i ko je najvise protracio slobodno vreme. 1 1
imaginos Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Stevanović ili Božić jedini veci antitalenat za pr od raduleta je stevanovic. lik ne bi trebalo da se pojavljuje u medijima bukvalno nikad. cak i macura je bolja od njega za nastup
kuruz Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Božić je trenutno čak i na famoznom Tviteru lik poznat samo među glasačima DJB i onima koji ih podjebavaju, a i takvih je sve manje zbog samoubilačkih javnih nastupa koje su imali klasičan lokalni političar, dobar da vodi kragujevački odbor ili tako nešto Stevanović za tri života ne bi mogao da postane lider, usporeniji je od Gardijana kad crkne forum
vudun Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Наш став је и даље јасан: смрт напредњачизму, слобода преосталом народу.
Demon Seed Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Govna priglupa, stavite poll da glasamo ko je od vas veci kurac i ko je najvise protracio slobodno vreme. Mnogo bolja varijanta je da ga trosimo na alkohol Trava je za sminkere i homoseksualce A loza za prave jebace i znalce! 2
Dead Man Drinking Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Stevanović za tri života ne bi mogao da postane lider, usporeniji je od Gardijana kad crkne forum Znači prošao bi dobro u Vojvodini? Videćemo šta će biti. Za sada izgleda da su otpadnici oni koji se drže ideja. Dosta njih je još ranije otišlo, na lokalu su mnogi već prešli u druge pokrete, lokalne frontove i slično. I definitivno je Radule prolupao. Zaista ne znam šta mu je ovo trebalo i šta misli da će sad moći da uradi. Sve u svemu i dalje ima dosta ljudi koji su protvih svih prethodnih, samo što su podeljeni i uglavnom deluju na lokalu. Mrka kapa. Nema nam spasa
Sreta Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Mnogo bolja varijanta je da ga trosimo na alkohol Trava je za sminkere i homoseksualce A loza za prave jebace i znalce! Ti si mi cak simpatican Mislio sam na govna priglupa 1 2
imaginos Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Znači prošao bi dobro u Vojvodini? Videćemo šta će biti. Za sada izgleda da su otpadnici oni koji se drže ideja. Dosta njih je još ranije otišlo, na lokalu su mnogi već prešli u druge pokrete, lokalne frontove i slično. I definitivno je Radule prolupao. Zaista ne znam šta mu je ovo trebalo i šta misli da će sad moći da uradi. Sve u svemu i dalje ima dosta ljudi koji su protvih svih prethodnih, samo što su podeljeni i uglavnom deluju na lokalu. Mrka kapa. Nema nam spasa ko god je donosio ove odluke u ime djb-a je politicki glup i ne treba vise da donosi nikakve odluke: - medijiski nastup u poslednje 2 godina - izlazak na predsednicke izbore 2017 nakon sto su SJ i VJ odbili saradnju - koalicija sa dverima - generalni odnos sa medijima u poslednje dve godine - ulaganje u "beogradski glas"
Demon Seed Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Realno je i alkohol za klosare A i cigare Za gospodu je samo LSD I majonez je za klosare, secer je za klosare Przionice kafe su turbo folk Nacionalizam je turbo folk Bisfenol A je za klosare
truliandedzombileš! Posted April 23, 2018 Report Posted April 23, 2018 (edited) ne kažem, i ja sam klošar kojekude alkohol se može piti i ostati gospodin pri tome na vutri vazda majmun što se kliberi Edited April 23, 2018 by truliandedzombileš!
Demon Seed Posted April 23, 2018 Report Posted April 23, 2018 (edited) Kliberenje decije Posve je zdravo! https://www.facebook...68705493399134/ Edited April 23, 2018 by Demon Seed
Demon Seed Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 To se vidi brt ali voleo bih da nevidise.
Recommended Posts