Jump to content

Izbori

Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Resto otpada na Radulovića, nevažeće listiće i ostale nacionalne manjine. Surova realnost.

SNS 40% - Možda, ali teško, ja se nadam da će biti ispod 35%

DS 20 % - Otkud to? Koliko su prošlog puta imali? 6% svega. Nemoguće da su toliko narasli. Mislim da je masa njihovih glasača sada za Radulovoća.

SPS 15 % - Otkud i ovo? Sa Pupsom sui prošli put imali 13%. Nije Pups jak, mnogi su se razočarali, ali ti razočarani, ne verujem da će SPS-u dati glas.

DSS / Dveri 7-8-9% - Sumnjam. Pre oko 6%. I nek' budu srećni što su prešli cenzus.

Radikali 5-6-7 % - Više od 10%. Ali pošto sam njihov glasač, pristrasan sam.

Tadić kreten 5 % - Ne verujem da će proći cenzus

Edited by Dark_Elf

SNS 40% - Možda, ali teško, ja se nadam da će biti ispod 35%

DS 20 % - Otkud to? Koliko su prošlog puta imali? 6% svega. Nemoguće da su toliko narasli. Mislim da je masa njihovih glasača sada za Radulovoća.

SPS 15 % - Otkud i ovo? Sa Pupsom sui prošli put imali 13%. Nije Pups jak, mnogi su se razočarali, ali ti razočarani, ne verujem da će SPS-u dati glas.

I ja se nadam da će biti ispod 35 %, ali kad budu krenuli da kombijima dovoze cigane tog prokletog dana, onda i nisam neki optimista.

Mnogi koji su 2008 glasali za DS zaokružili su 2012. i 2014. SNS. Očekujem da se, ovako razočarani, vrate u staro jato. Tim pre što im je staro jato pročišćeno.

SPS je tu negde. Ima još nosioca partizanskih spomenica.

Ali jedno je sigurno - mnogo je budala u narodu, kao i koristoljubivih tipova...

• Upvote 1

Mnogi koji su 2008 glasali za DS zaokružili su 2012. i 2014. SNS. Očekujem da se, ovako razočarani, vrate u staro jato. Tim pre što im je staro jato pročišćeno.

Ja lično, nisam sretao puno ljudi koji su glasali za jedniu opciju, pa razočarani za drugu, pa se vratili prvoj. Uglavnom, ili ne glasaju uopšte, ili beli listić, ili neko treći.

Time sam se vodio kada sam to rekao.

Edit:

Eh da.. čak i da jeste tako... ajde i da poverujem da DS naraste sa 6%, na 8-9%.. ali na 20%.. suludo je.

Edited by Dark_Elf

Očišćeno do mojega, otišli Tadić i Đilas lopovi, a ostao Pajtić poštenjačina. Nije pročišćeno nego samo rascepljeno, što je i tad govorilo u kakvom su oni stanju, a govori i o sadašnjem stanju.

Ja bih lično pre glasao za Čedu, nego za Pajtića :D

http://www.b92.net/i...&nav_id=1118396

Vučić: SPS? To je hvala što sam ih držao na vlasti

Beograd -- Premijer Vučić izjavio je da SPS nema drugi program osim mržnje prema njemu i da mu tako zahvaljuju što ih je dve godine držao na vlasti, a da nije morao.

Nek se spreme Tadi, Ceda i Canak. Jedno mesto u vodjinom anusu je slobodno.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...