salebghouse Posted July 23, 2018 Report Posted July 23, 2018 ds je pripremio teren za ovo sto se dogadja danas. sve i kad bi se gledalo kroz prste pa reklo da je to zapoceto TEK od djilasa, ne sme im se nista ni zaboraviti ni oprostiti - tu mislim i na maticnu stranku i na otpatke. samo sam se nadao da ce nestati malo brze posto ce nesto poceti da se dogadja tek nakon toga, ali dzaba. nisu svi isti, daleko od toga, ali stara lica treba samo bojkotovati. 1 1
Demon Seed Posted July 23, 2018 Report Posted July 23, 2018 Ne bi smelo u idealnoj situaciji, u realnosti jbg moze opet Kurta pa da vidimo 'de smo, jer je Murta bio korak nazad. Btw kako mi niste skontali inicijale to sa kursom je svakako sprdačina NBS i održavanje socijalnog mira koje mora da popušta postepeno, tu SNS ne može previše da uradi, sve i da hoće Ima i stosta drugo tu sem kursa, a ima i stosta sto nema ni tu, ali na yumu imamo botove
salebghouse Posted July 23, 2018 Report Posted July 23, 2018 znas kako, nisam siguran da bi se kurta revisited ponasao drugacije od murte. previse se toga izdesavalo za ovih 6 godina.
Demon Seed Posted July 23, 2018 Report Posted July 23, 2018 Nemas neki izbor, druga opcija je da budes ovaj ispravni rezignirani (larpurlarcinik ) sto nista ne moz promeni glasanjem za svoje miljenike koji su doteralu do 1.5% A ako se DJB ne pridruzi ovome ta sama cinjenica ce sto se mene tice da ukazuje da ne prelaze cenzus
salebghouse Posted July 23, 2018 Report Posted July 23, 2018 sugav izbor, ali izbor. bolje glasati i za jogi letace, ako jos postoje. na listu grehova im, naravno, dodajem i vrlo pickasto ponasanje par godina unazad, oni se gradjanima ni ne obracaju nego stranim ambasadama
Sreta Posted July 23, 2018 Report Posted July 23, 2018 Realno je da vam ja budem poglavica, naravno i otac i majka! 2 1
vudun Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 Пролазих малочас по једном мрачном кварту, свуда погашена светла, народ по солитерима спава, само је одјекивао Тешин глас. Окренух се лево-десно, па где је Теша јеб'о те враг? Кад оно неки тутумрак гледа Балкан инфо на трећем спрату, снимио сам отворен прозор и светлост. Одатле је Тешановић допирао, врућина... 9
vudun Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 Не измишљам, живота ми. Пиштао Теша као у време кад се дружио са панкерима.
Demon Seed Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 (edited) Inace, bezveze su i poslednji i pred-poslednji post na prethodnoj strani Izbor je ili SNS ili ovaj savez opozicioni, pa vidi sta je gore, te price "ne treba oprostiti" bas i nisu relevantne za situaciju. U praksi onda oprostis SNSu jos veca sranja, jer nisi hteo ovima da oprostis "veoma pickasto ponasanje". Politicar veoma pickastog ponasanja, necuveno Edited July 24, 2018 by Demon Seed
miter Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 šte je problem da li u tom opozicionom savezu ima ubačenih elemenata, i kojih janković je bio ubačen, tako bar izgleda, jer gori kandidat nije mogao biti nešto mi smrducka djilas
Demon Seed Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 (edited) Svuda ima ubacenih elemenata Jankovic je ubacen DS element od pocetka, to je jasno valjda A ovo Batino kako je DS pripremao teren za ovo sad veze nema, oni su sami sebi pripremali teren 90ih, samo su imali mali intermeco pa nastavili dalje. (Ali je realno reci da DS nije pocistio kako treba) I kad smo kod toga sta kome treba oprostiti, nije trebalo SPSu i ostalima oprostiti, ona prica "nema revansizma" nas je ukopala. Ali boli sve njih stojko za oprost postenog gradjanina, to nije pitanje, pitanje je sta dalje iz trenutne situacije Edited July 24, 2018 by Demon Seed
Dark_Elf Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 Janković je suviše glup da bude ubačeni element. Jednostavno ga je pratila fama kao odličnog zaštitnika građana, i gomila drugosrbijanaca mu je prišla kada se kandidovao, međutim, on je u rekordnom roku uspeo da sruši svu podršku, jer pojma nema o politici (neki ljudi sa ovog foruma bi mogli da mu daju kurs), i jer živi u nekoj svojoj realnosti, koja veze s' vezom nema. Pa Borko Stefanović je bog politike za njega. 2
miter Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 takav kandidat kao janković, najviše je odgovarao vlasti, na to mislim kako je tadić i zapadnjaci pravili sns, tako i ovi prave svoju opoziciju po svojoj meri najveća je greška boško obradović, po meri vlasti, ne može da prikupi glasove iz centralne i južne srbije, gde je narod najzatucaniji treba novi lider iz šumadije, koji će biti dobar govornik, da zaseče vučića
Demon Seed Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 takav kandidat kao janković, najviše je odgovarao vlasti, na to mislim Vlast ih sve vuce kao mecku Bozanu na stapu i voza ih kako njima odgovara, najtragicnije oko izbora je bilo sto su ih ovi degenerici nadmudrili, ubacivali im nozeve da se kolju i podrzavali u sukobima opozicije onog od kog im preti manja opasnost
kuruz Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 iz centralne i južne srbije, gde je narod najzatucaniji potencijalno najgluplji post u istoriji foruma 2 2
Demon Seed Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 Tesko, jaka je konkurencija Ja sam iz juzne Srbije i slazem se 100% da je tamo narod najzatucaniji Mada nisam siguran koliko je u drugim krajevima bolje, al' je istinit onaj klise da kako se od veceg grada ide ka manjim gradom (drugovima malogradjanima) i ruralnim predelima, sve je zatucanije Pizdeo sam kao klinac kad neko proziva ono "sto juznije, to tuznije" i prica kako se tamo jos vuku repovi od Turaka i Bugara, ali to je ziva istina jbg Mozda su u Sandzaku zatucaniji, zaboravih njih. Musli uvek daje bonus level na zatucanost 3
miter Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 potencijalno najgluplji post u istoriji foruma ko mi kaže 1
Demon Seed Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 (edited) Ustav nije krucijalan, kad se postuje i tumaci po slobodnom tumacenju. ...i najfamoznija stavka u tom ustavu status Kosova sto je parodija samo po sebi jer status Kosova vec tad nije mnogo zavisio od naseg misljenja. elem, po kuloarima se priča da je Đilas oštetio Tadića 2012. godine, dal u dogovoru s SNS ili iz drugih razloga, ne zna se Pa jeste, a DS je i pomogao stvaranje SNS, šatro da bi zadali poslednji udarac radikalima kao tada glavnim opozicionim protivnicima, ali su se zajebali u proracunu, previse se kurcili i ispusili ga i mi svi zajedno s njima. Jeste tacno da su nas gurnuli SNSu u ruke tako sto su se dezintegrisali sami sa sobom, ali to ne vidim kao neku direktnu "pripremu", vise indirektnu. Al' mozda se i razumemo ovom prilikom A to DS ekipi i nije bilo prvo raspadanje, tako da jebiga Previse individualaca Zato je ovaj sistem bolji, individualci su samo Vucic i Vulin u savrsenom balansu, ostalo je jedna debela masa nalik pihtiji ili kakvom balistickom gelu Edited July 24, 2018 by Demon Seed
salebghouse Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 Inace, bezveze su i poslednji i pred-poslednji post na prethodnoj strani Izbor je ili SNS ili ovaj savez opozicioni, pa vidi sta je gore, te price "ne treba oprostiti" bas i nisu relevantne za situaciju. U praksi onda oprostis SNSu jos veca sranja, jer nisi hteo ovima da oprostis "veoma pickasto ponasanje". Politicar veoma pickastog ponasanja, necuveno stvarno ne vidim nikakvu promenu u savezu tzv. stranaka koje nemaju clanstvo, infrastrukturu, ideje (neke kao i imaju), kompromitovane su pre x godina i jedva se cuju u situaciji u kojoj im vlast bukvalno svakodnevno daje materijal za tovarenje. tu nepoznatih lica nema, sve ih znamo i videli smo ih na delu vise puta. ne vidim ni razlog za oprost, zasto bih? nisu dorasli zadatku, i kraj. sta ce biti posle izbora nece zavisiti od njih a verovatno ni od vucica potpuno. ovaj svinjac se nece razresiti u skorije vreme (ako se i bude razresio) i siguran sam da oni samo smetaju. mrzi ih da mrdnu dupe dalje od beograda, a kamoli nesto vise
kuruz Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 cilj Ustava i nije bilo sprečavanje Šiptara i njihovih zapadnik saveznika da rade šta hoće, nego sprečavanje domaće gamadi da ga prizna na jednostavan način 1
vudun Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 Pizdeo sam kao klinac kad neko proziva ono "sto juznije, to tuznije" i prica kako se tamo jos vuku repovi od Turaka i Bugara, ali to je ziva istina jbg Шта се, бре, вуче од Турака и Бугара? Камо те среће да се вуку репови од супериорне османлијске расе и совјетских миљеника. 1 1
kuruz Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 (edited) dobro, ima nekih tipično srbskih delova tipa da međunarodno pravo treba da bude u skladu sa srbskim ustavom to se odnosi na međunarodne ugovore i druge akte koje Srbija potpisuje i ratifikuje, čime postaju deo unutrašnjeg prava, a ne na svetsko međunarodno pravo, tj. ne propisuje obavezu međunarodnih subjekata da akte donose u skladu sa srpskim Ustavom inače, sad nešto čitam da se o sudu ne priča u delu ustava o uređenju vlasti, to jest da se tako sudstvo i narodna banka i ne mogu smatrati vlašću - reko Ratko Mitrović al realno i ima smisla kad vidimo šta se desilo sa sudstvom Ratko Marković no, eto taj ustav propragira privatizaciju društvene svojine i normalno nema nikakve krštene procedure kako će to da se uradi - rupčaga za malverzacie i posle se neko čudi što se ljudi bogate a što siromašni glasaju ekstremno pa to je ustav tako i napravio i onda sjebeš neku privatizaciu a sudstvo ne radi, jer su olabavili izbor sudija i pod većim su političkim pritiskom procedura je uređena Zakonom o privatizaciji, kako i dolikuje ustav treba da bude kratak i da sadrži dobro formulisane opšte odredbe i načela, u skladu sa kojima će biti donošeni propisi manje pravne snage, a ne da se raspline na trilion stranica i da se bavi takvim stvarima kao što je postupak privatizacije naravno, to sve zato što su kopirali amere i britance, a ono i tamo došli vučići naše pravo deli teorijske osnove sa nemačkim i austrijskim, a ne sa američkim i britanskim, s tim da ima instituta koji se preuzimaju i iz anglosaksonskog prava, pre svega u privredi, ali to je neminovnost zbog globalizacije Edited July 24, 2018 by Underkuruz 2
vudun Posted July 24, 2018 Report Posted July 24, 2018 Ајде, бре, енкриптуј се. Кокица ти правно и надасве аргументовано објаснила, истина помало ботовски, а ти и даље требиш вашке унатрашке. 1
Recommended Posts