Demon Seed Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 (edited) I onda op povuce se podrska (sve i kad bi se taj tvoj pajp drim ostvario), op, najezda... Bilo, ne ponovilo se Edited August 26, 2018 by Demon Seed
bo88gdan Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Realnost je 1 nase zelje cestitke i pozdravi su drugo Realno Kosovo je pregazeno plus ima podrsku Nato zemalja tako da dok je Usa glavna nema nista od ponovne integracije Kosova u Srbiju Plus mi imamo 2 vrste Srba sa Kosova Imamo one koji su prodali sve na Kosovu siptarima ne ulazim u to dal su to uradili pod pritiskom ili ne, bilo je jebenih stvari dole zaista ali oni ne polazu vise nikakvo pravo na svetu Kosovsku zemlju i imamo druge, one koji jos uvek zive na Kosovu eto primer, rade ovih dana kao ispomoc kod mene u firmi, ljudi imaju sva moguca dokumenta ``republike`` Kosova znaci da su i oni fakticki priznali ``nezavisnost`` Mi mozemo i moramo da trazimo nasu drzavnu imovinu koja se vodi jos uvek na Srbiju, poseban status za crkve i manstire, i posebnu autonomiju za delove gde su Srbi vecina pod kontrolom medjunarodne zajednice da budu realnost je takodje da gde god Usa napravi bazu vise nikad ne ode natrag sve ostalo su fantazije
aRmatuRa Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Jedina realnost je da se shipcima i njihovim gazdama zuri.Nama se ne zuri,zato je i doveden Vucic da nas pozuri,naravno za nase dobro,ne njihovo. 1
aRmatuRa Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Samo vezbajte.Treba biti u kondiciji.Kad bezanija krene,treba biti spreman. 1
vudun Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Ti si jedini Šiptar u Banjaluci, za kurac me povuci. Bolje širi ideologiju NDH, tako ti tvrdog oraha. 5
Demon Seed Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Putin kriminalac namazan bojama koje su ovde medju omiljenima, posebna je vrsta lobotomije obozavati ga Mada je lakse voleti njega kontam nego ova govna ovde koja gledas izbliza
truliandedzombileš! Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Realno Kosovo je pregazeno plus ima podrsku Nato zemalja tako da dok je Usa glavna nema nista od ponovne integracije Kosova u Srbiju pa dobro kada je tako ko ga jebe neka tavori gde je kao nedovršen projekat trulog zapada. nek trlaja liže još malo USA jaja. realno je da je kosovo nezavisno od srbije zahvaljujući vučiću u potpunosti, pre toga skoro u potpunosti, ali je realnost i da nije dovršena država. zašto tu realnost ne priznati i ostaviti takvom?
truliandedzombileš! Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 sve i da ste iljiri (a niste) vi samo možete da budete najstarije pleme na balkanu.
Demon Seed Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 Mi za period od 25 god ni svoje stanovnistvo ne mozemo da posrbimo, a ne Grke xD
Demon Seed Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Systems_theory Da l' bi ovakva neka materija pomogla Bati da uvidi vezu izmedju prirodnih i drustvenih nauka, ili ce jos dostane slijep kod ociju
Demon Seed Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 Fizika mi ispira mozak... Nego oš da kupiš stan u Nišu?
HeLLsarma Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 Bato, sto si sodomit, to jest kozojebac posto? 1
Demon Seed Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 (edited) Pa je l' Sqiptar ili nije može, kikiriki po kvadratu? Opet dokazujes da nisi Siptar nego Srbin Edited August 27, 2018 by Demon Seed
Demon Seed Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 nije fizika no biologija, u tome i jeste stvar, srbi neoliberali, tržište više nije mehanizam nego organizam Eto ajde fizika + hemija Ako mislis da organjizam nije mehanjizam, procitaj malo neku knjigu o prirodnoj nauci, nemo samo te socioekonomske masturbacije Nego problem je sto ne moz za prirodnu nauku da jasno obelezis je l' neoliberalizam ili nije pa da znas kako da se postavis ne misliš valjda suvim zlatom da plaćam ono što ćete za koju godinu da poklanjate? Sad si ti kao pametniji od ostalih Siptara... Jbg ima vas dosta, razgrabice se dok docekas gratis, Srbendo
HeLLsarma Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 Demone, daj mu dupe kad vec duse nemas. 2 2
Demon Seed Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 (edited) Ne foliraj se Srbine, koja Pristina sve što fura zakone kreativnog haosa iz kojeg nastaje neki sistem ili poredak, neki red iz nereda - Katarakta uma Edited August 27, 2018 by Demon Seed
truliandedzombileš! Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 Bato, sto si sodomit, to jest kozojebac posto? ja verujem da su ga genijalci koji pričaju da je kosovo izgubljeno i eto šta ćemo oterali u šiptarizam on samo svojim celim bićem pokušava u vama probuditi srbo-ćetnika usnulog. provocira da vadite đedovske kubure i krenete na prizren. srbenda, kažem. 4 1
Recommended Posts