Jump to content

Izbori

Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Budala bio i ostao, ne znam da li je ikad rekao nešto pametno. Je l' on beše onomad psovao na nacionalnoj televiziji? Drogaš :bigblue:

Šta bre, kralj dečko. Ko im jebe mater, i nije za bolje nacionalna televizija nego za psovanje, kad je kontroliše ovaj degenerik skoro kao da je privatna. :bigblue:

Edited by Demon Seed

To da je Radulović trojanski konj je donekle smislena ideja, ako je uopšte pričao o tome, na foru da je ubačen da bi se osipala opozicija. Ali to baš ne pije vodu jer meni izgleda da je on povuko dosta ljudi koji uopšte i ne bi glasali i kojima se ova opozicija koja je u ponudi odavno smučila. Eventualno bi Borko imao koji glas više da nema Radulovića xD

Je ne znam nikog ko je glasao za LDP, a da sad glasa za Radula. Mada, ne kažem da nema takvih. A te priče o trojanskim konjima (Dveri, DJB, Zavetnici, Borko... ) nemaju veze sa životom. Poenta je da ljudi 'oće vlast. Ako sam ja dovoljno pametan ili glup da (ne)verujem određenim političarima, to je moj problem :bigblue:

U suštini, spisak onih kojima možeš poverovati je svakim danom (izborima) sve manji. Nekad ga i nema

jest da je kenjac zesci ali ovo za Raduline fanove je u pravu

Lupeta po običaju.

Priča da su Radulovićevi fanovi previše ekstremni, a u stvari, mi u svakoj političkoj partiji imamo previše ekstremne fanove. Takav smo narod. Često prihvatamo nečiju politiku više srcem, nego razumom.

Meni je kod Radulovićevih fanova najčudnije što su mnogi od njih prihvatali svako sranje od neo-liberalizma a sad se naprasno slažu sa Radulovićem da nisu najbitnije strane investicije, i gomila nekih stvari vezana za socijalu.

A Radulović bi mogao malo više da oladi o bojlerima... jebali ga bojleri više :) Nek nađe neko drugo poređenje. :)

• Downvote 1

Sad će posle izbora biti presmešno kad se DS, SNS (i eventualno SPS) udruže da bi sprečili Šešelja da formira vladu sa Dverima, Radulovićem (i eventualno SPS-om).

Ili tako neka kombinacija... uglavnom, mislim da je vrlo moguća vlada SNS+DS "zbog opšteg dobra".

• Upvote 1
  • Downvote 1

udruže da bi sprečili Šešelja da formira vladu sa Dverima, Radulovićem (i eventualno SPS-om).

Ništa ne brini, do toga neće doći, pošto je od ovog scenarija vjerovatnije da Teša Tešanović postane sljedeći američki predsjednik, tako da će on to spriječiti.

A ako i ne uspije politički, intervenisaće NATO pod vođstvom novopostavljenog glavnokomadujućeg, Peđe Gnjatića.

• Upvote 4

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...