Texas King Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 Eo i mene zanima koji nas to katehon cuva da nas ne napune Jesi li ti video onu dole američku bazu koju sada vodi onaj naš "janičar"? Pa ta baza nema ništa posebno i ozbiljno, samo desetina kampova sa običnom, ne mnogobrojnom pešadijom i par helija. I čekaj, šta Ameri mogu konkretno na terenu da urade ako naša vojska munjevito upadne na Kosmet, a pritom nema UNMIK i KFOR snaga(jer su se povukle)? 4
oʞɾoƃ Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 hahahahahaha naša vojska sa trenutnim nivoom primanja, opreme i morala ne može da upadne ni u bunar, a ne na Kosmet ja bih inače prvi otišao da zapalim Skupštinu kad bi se tako nešto desilo dovoljno balkanskih generacija je sjebano srpskim teritorijalnim fantazijama
kuruz Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 teritorijalnim fantazijama? zvuči kao da smo hteli da osvajamo tuđe, a ne da zadržimo svoje 1 3
Texas King Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 dovoljno balkanskih generacija je sjebano srpskim teritorijalnim fantazijama Meni neshvatljiv post. Kosmet je naša vekovna, nemerljivo značajna teritorija i ako bi se toga glatko odrekli onda stvarno zaslužujemo sve najgore kao narod. Bili smo jebeni u mozak kad smo dozvolili da jedan belosvetski hohštapler Tito toliko dugo vlada nama(nismi znali ni ko je, ni odakle je) i da nam kroji sudbinu i da postane KUM današnjeg "nezavisnog" Kosova i klanjali smo mu se kao Bogu, slepi bednici. I danas oko Kosova kusamo to što kusamo, imamo velike probleme. 1 1
truliandedzombileš! Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 teritorijalnim fantazijama? zvuči kao da smo hteli da osvajamo tuđe, a ne da zadržimo svoje i to te iznenađuje? 1
HUMAN Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica Nego Kuruze kaćemo opet na Metaliku?
kuruz Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 i to te iznenađuje? ma jok, al svejedno treba da se odgovori 1
perzekjušn menijak Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 Jesi li ti video onu dole američku bazu koju sada vodi onaj naš "janičar"? Pa ta baza nema ništa posebno i ozbiljno, samo desetina kampova sa običnom, ne mnogobrojnom pešadijom i par helija. I čekaj, šta Ameri mogu konkretno na terenu da urade ako naša vojska munjevito upadne na Kosmet, a pritom nema UNMIK i KFOR snaga(jer su se povukle)? Ne mogu ništa posebno da urade osim da Srbiju pretvore u Siriju a Beograd u Damask.
vudun Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 Subota je, pijem sam, u kafani ceo dan kiselu vodu kiselu vodu. 1
perzekjušn menijak Posted October 20, 2018 Report Posted October 20, 2018 A može i Xentrix - [Kin [Reissue 2006] #01] The Order Of Chaos
oʞɾoƃ Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 Kosmet je naša vekovna, nemerljivo značajna teritorija i ako bi se toga glatko odrekli onda stvarno zaslužujemo sve najgore kao narod. Reality check - ne možeš da se odrekneš nečega što ne poseduješ. Možeš samo da fantaziraš o novom svetskom poretku u kome će Srbi iskoristiti povoljnu geopolitičku situaciju da uzmu ono što im smatraju da im pripada, a da ti u međuvremenu prođe život. Da ne pominjem činjenicu da u poslednjih 100 godina ne postoji istorijski precedent da su Srbi umeli da iskoriste povoljnu geopolitičku situaciju. A sve najgore kao narod već imamo i oberučke glasamo da tako što duže ostane. Tako da je taj deo rešen. teritorijalnim fantazijama? zvuči kao da smo hteli da osvajamo tuđe, a ne da zadržimo svoje hteli i nismo uspeli, sad se plaća istorijski ceh, samo niko neće da proguta govno da ne bude zabune, mislim "hteli da zadržimo svoje"
Dark_Elf Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 Ne možemo Kosovo da trenutno vratimo vojskom - to je jasno. Ali možemo Kosovske vlasti da trolujemo kako god hoćemo. Dok su Srbi imali varijantu da dole naprave barikade, šiptari nisu mogli ništa da urade, ali od kada je ova naprednjačka pošast došla, sjebali su sve vrste otprora kojeg naši ljudi mogu da pruže šiptarskim vlastima. Da bi spasili Kosovo, prvo ove izdajnike na vlasti moramo da počistimo.
Berliner Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 kakvi crni šiptari, to je naš lebensraum. šiptari su ti kao siriski migranti, taj je jednom otišao iz svoje kuće da bi uzo tuđe i opet će. sve će njih nemačka oberučke primiti da im tamo sjebu rasu, jevrej trlja ruke ne zna šta će od sreće. 1 1
Dark_Elf Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 jel se to u nekoj igrici teritorija vraća vojskom pa je zato svi spominjete? Jedino besmislenije od trenutnog vraćanja vojske na Kosovo, je odgovaranje na tvoje kvazi-duhovite poruke. 2
Demon Seed Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 Ima dosta Srba skolovanih za glinene golubove, na tribini i sl
Texas King Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 Ne mogu ništa posebno da urade osim da Srbiju pretvore u Siriju a Beograd u Damask. Nema pojma da to može da se desi. Vidimo kako su Rusi Jenkijima osujetili vrlo važne, prljave planove oko Sirije i na kraju su morali da povuku svoj smrdljivi nos odatle. Nisam neki rusofil ali sam siguran da bi se Rusi umešali ako bi ovde nastalo neko ozbiljno sranje nastalo američko-šiptarskom voljom, pogotovo u vremenu kada su u nikad gorim odnosima sa USA.
Demon Seed Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 Pazite da vas trol ne ujede dok ga hranite 2
vudun Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 E pa, ako je tako, onda mi ustupite komandu nad svim aktivnim korpusima. Takođe, podrediti mi sve vojne bezbednosne službe, kako čika Aca Vasiljević ne bi mućkao i petljao kao u minulim oružanim sukobima.
bradilko Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 tamo su milioni Šiptara u italijanskim cipelama, kroče po zemlji, gledaju u nebo italijanske, made in južna mitrovica.
Texas King Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Jeste li videli ovaj snimak? http://www.facebook.com/nedavimobeograd/videos/260504388142290/
Demon Seed Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Stae ovaj model Farskih Ostrva za Kosovo
Demon Seed Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Ajde kazi ti nama kakvu alternativu neoliberalizmu nudis
Dead Man Drinking Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 (edited) Stevanović i centralna kompanija se spanđali sa ovima https://sr.wikipedia.org/wiki/Социјалдемократски_савез_(Србија) Nateraće me da glasam za ludog Radula i sledeći put Edited October 25, 2018 by Dead Man Drinking
oʞɾoƃ Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Ajde kazi ti nama kakvu alternativu neoliberalizmu nudis Zašto hraniš trola?
Recommended Posts