kuruz Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 (edited) Danas, DS smeće od novina, bez problema pušta svakoga ko napada Radulovića lepo je neko napisao u komentaru ispod: "Kako se za ovakve izjave protiv Saše uvek nađe mesto u novinama, a za stvari za koje smo vas pitali, vaš stav o kosovu, migrantima, nemačkoj, toga nema. Pre neki dan ste zbog ovih stvari napali Sašu, a u novinama su najbitnije pare? Gde je pomen otklona u desno? Ma pare..." Edited November 5, 2018 by Underkuruz
23/16 Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 Brate, za tebe je predsednik stranke "svako"
kuruz Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 nije ih zanimalo šta predsednik stranke ima da kaže dok je Radule bio na tom mestu
kuruz Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 boli me kurac, nije on kriv što u svakoj familiji ima izroda
Dark_Elf Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 I treba da se raspadnu ako imaju organizaciju u kojoj nisu dogovorili najosnovniju orjentaciju.
Demon Seed Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 Idemo jako za poslanicku grupu PMBD :haha:
Dark_Elf Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 Idemo jako za poslanicku grupu PMBD :haha: A Janković? Što se ti sine interesuješ za DJB, kad ima mnogo bolji drugosrbijanac već po tvojoj meri?
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 (edited) Aj skupite se ti i Srbin Hamza pa mi kazite sta je po mojoj meri Bar da si definisao drugosrbijance kad sam te pitao, pa da znamo o cemu pricas, nego si samo potvrdio ono sto rekoh da ni ne znas sta su drugosrbijanci i da je to etiketa kojom pokusavas sebe da predstavis kao nekakvog prvosrbijanca (blago tebe sto jesi). Edited November 7, 2018 by Demon Seed
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 POLITIKA MORA BITI DRUGAČIJA se zove poslanicki klub fikus predsednika i the arrangement Dusana Ubijte mee
23/16 Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Radule se raspisao po tviteru. Jbt, nekada mislim da ama bas svi debili iz opozicije rade za Vucica. Nemoguce je da su bas svi samo glupi/nesposobni.
Dead Man Drinking Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Naravno da je moguće da su nam (skoro) svi političari debili. Oni pametni su otišli. Neki vani, neki ka nebu Elem, ispade Radule veća budala od Jankare, tako da on koji su ga iskulirali za predsedničke i nisu pogrešili 2
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Samo fukara na vlasti i raja na bijelome lebu!
vudun Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Plate u javnom sektoru i trebaju biti male. Manje i od dosadašnjih plata koje su veštački napumpane od strane MMF-a. Svako ko je iskren, a ko se iole razume u ekonomiju, to će vam kazati. Elem, ako je išta potrebno ovoj državi, onda je to jedna određena količina valjano obučenih serijskih ubica. U specijalnim trening kampovima, razume se. A čija bi operativna namena bila u domenu smaknuća političkih garnitura, kako na nivou republike tako i na lokalu, kao i određenog broja tzv. javnih ličnosti. Prioriteti se moraju jasno definisati i postaviti na svoje mesto.
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 A kako ti se cini potrosacka korpa? Ja smatram da bi trebalo da bude skuplja, da ne ostane stoci za pivo i cigare
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Svi korisnici piva i cigara kad bi presli na travu, vlast bi bila smenjena u sledecem mandatu ne Hamzinu naravno, to nije vutra nego dop Cuti bre tamo kad pricam 1
vudun Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 A kako ti se cini potrosacka korpa? Ja smatram da bi trebalo da bude skuplja, da ne ostane stoci za pivo i cigare Uvežbana i vešto koordinisana jedinica, možda čak i čitav bataljon.
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 (edited) Kako se odaješ da ne znaš o pogačama Ne ide mišomor, to je urbana legenda, nije Shqiptar glup, njemu ta mušterija treba i sutra Ide dop bajo moj prskano fino da ti bude lepo i ako je origano, i da se vratis po jos Nije za starlete bre, nego za fine glumice, modelsice, i ostalu elitu prefiganu beogradsku, samo fina meka dzeja Edited November 7, 2018 by Demon Seed
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Kod shqipija i muška biljka dejstvuje Ti to tek sad vidiš? Ne prodje dan da ne turi to lepo U, jeri to neki times new roman? XD
Demon Seed Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Daydream I fell asleep amid the flowers Eh samo zbog kvalitetne droge valja napustiti ovu septicku jamu Lepo je Bregovic objasnio za Ipeta: propao je covek od loše droge
Recommended Posts