Сале Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 19 minutes ago, bo88gdan said: ne nego cemo opet da pobedimo nato kao 99 i da budemo najjaci narod na svetu nas i rusa 300 miliona salji putine rakete na tv hepi vraca nam Putin Kosovo u 21h О чему говориш?? Какав Путин и ракете? Наравно да од тога нема ништа. Само кажем да не треба никоме да подилазимо већ да гледамо свој интерес, јер коме год да се додворимо навлачимо бес друге стране. Али ако бих већ морао да бирам између Руса и усране америке, наравно да бих изабрао Русе. Нарочито сада када се политичка ситуација у свету драстично променила у односу на `99.
bo88gdan Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 u kom smislu se promenila al ozbiljno? Amerika-nato najjaci na svetu Rusi ni blizu njihove snage, ekonomski i po bilo kom uticaju Ja sam protestovao 99 kao klinac nosio parole protiv nato-a, 2000 protiv Milosevica isao lepio otpor nalepnice posle skole, kad su proglasili Kosovsku nezavisnost, protiv Nato-a na 2 protesta sam isao... Poenta price je da nema leba od ideje da nam je neko bolji prijatelj ili ne bitan je interes koji gledaju svi sem nas 2
Dark_Elf Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Koliko smo nesposobni se vidi, kad se uporedimo mi i jevreji. - isto nas ima 6-7 miliona u matičnoj državi - isto nas po inostranstvu ima nekoliko miliona - sve nas komšije mrze (njih čak i mnogo više nego nas) A gde smo mi, a gde su oni? Plus, Srbija ima prednost da je u Evropi, onda imamo prirodu da svako može da nam zavidi, rudna bogatstva... al džabe... ja kažem, da sutra otkriju da Srbija leži na 100 tona dijamanata, to bi se pokralo, i običan čovek ne bi osetio. Igrom slučaja radim sa jedim ješom projekte. Stalno imaju neke izume... te robot/mašina koji sam skenira zidove (popunjava ako imaju nagib), malteriše i kreči... onda neki uređaj koji staviš na drvo i on ti mejlom javlja da li drvetu fali djubrivo ili voda, onda neko čudo za farbanje kose gde same žene miksaju boje koje hoće.... i td... 1 1
oʞɾoƃ Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 2 hours ago, bo88gdan said: u kom smislu se promenila al ozbiljno? Amerika-nato najjaci na svetu Rusi ni blizu njihove snage, ekonomski i po bilo kom uticaju Čovek sve objasnio u tri rečenice.
chess Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=0bj4hIfbTYg&fbclid=IwAR2hZSrcdamT44FYT4eNzTmXI0SznPOt2_nFwLB_YYuf2pPxUStH9eH3tH4 u ovom kontekstu sam totalno na djilasovoj strani
Baal Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Kad moram da stajem na stranu Đilasa... Ti iz Marks21 su besposličari i da mene vređaju tako pred detetom svašta bi bilo. 2
bo88gdan Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Degenerika u Srbiji uvek na pretek bilo da su levo ili desno, Marks21 ahahah kakvi bolidi
HUMAN Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 Malo levo, malo desno, al dok se oni ne dogovore, srbijom vlada jedna te ista ekipa.. 1
Demon Seed Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 militantni PC SJW degenerici, neveruem, pročitah im malo sajt, cirkus i u praksi podrška govana na vlasti svojim zombi fantazijama doduše već sam gledao dok su se družili s Patkom al' sam ih smetnuo s uma svi smo šokirani što je Đilas reko ''pederska'' nego viđi ovo https://gerila.rs/video-sindikat-stao-uz-narod-imamo-1600-stranica-dokaza-da-vlast-krade-izbore/
Dark_Elf Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 Pa po pravilu su skoro svi ti klinci, koji su ekstremni levičari, u stvari deca neke buržoazuje.
Dark_Elf Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 Zakasnio je malko Radule. Trebao je da iskoristi momenat dok je za njega bila maloumna drugosrbijanština, dok nije shvatala njegov prezir prema EU. 1 2
Demon Seed Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 Jer su međunarodni odnosi bitniji od opresije u Total War serijalu
kuruz Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 1 hour ago, Dark_Elf said: Zakasnio je malko Radule. Trebao je da iskoristi momenat dok je za njega bila maloumna drugosrbijanština, dok nije shvatala njegov prezir prema EU. ne razumeju kakav je Radule gospodin 1 2
chess Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 ludi radule je ispucao sve kredite, proso mu je voz, al realno meni i dalje jedina opcija za glasanje ma koliko propo 1
23/16 Posted January 22, 2019 Report Posted January 22, 2019 Valjda je ovo prava tema http://istraga.rs/hana-adrovic-jedan-od-lidera-protesta-u-beogradu-simulira-oralni-seks-u-klubuvideo/ 1
23/16 Posted January 22, 2019 Report Posted January 22, 2019 (edited) Meni taj lik nije jasan. Ocigledno je ko je gubitnik u tom sukobu. Ziv je Radule: http://dostajebilo.rs/blog/2019/01/22/stranke-ne-treba-da-vode-proteste-potrebni-konkretniji-zahtevi/?lang=lat&fbclid=IwAR1DyzTdxadbDcRXFVeZsgRIym3W2BCFLrp3WmffxkwwZxPY9GxjBdmxlJE Edited January 22, 2019 by 23/16 1
Recommended Posts