Jump to content

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Toe i meni bilo najjače, mislio sam da na Đokovića udara samo autentično lobotomisana stoka, ali ga gaze i organizovano. Jbg kad navija za kockaste tako mu i treba :zuba:

Uf podseti me kako sam se radovao pobedama Hrvatske na svetskom samo da bih gledao životinje maloumne kako im skače pritisak od toga...

Nego bre ovaj DS pretera majke mi. Ka - d?

https://www.facebook.com/Stopvucicevojdiktaturi1/videos/1431231733680514/

te 2000 su ono što je DS zajmio pa moramo da vratimo sada jbg

• Downvote 1
Posted

1. JA RADIM U KANALIZACIJI PO SMENAMA

2. ŽIVIM U VOJLOVICI

3. IDEMO NA NEKU LJUCKOST

A što se zbunili oboje sa računicom koliko je 5% od plate, pa lepo kaže od bruto plate, ne od neto, znači štae 2000, 3%...

Posted
8 minutes ago, Srbin Hamza said:

da li se to Đoković vraća kosovskim korenima pa smeta Vučiću?

Toe old, nego ajmo ideološka analiza davanja 2000 din za SNS svakog meseca, gde se to uklapa taksonomski ovako naučno, doktore?

I je l' neoliberalizam binaran ili je na spektrumu?

Posted
15 minutes ago, Kumodraski Vo said:

Jbt znam ovog što kaže ''dobro veče, hrabra Srbijo'', fazon iz nekog prošlog života, nisam 100% siguran ali mislim da je arheolog :D

zbunio se dečko malo jbg ali nek je zdravo on samo :blek:

Posted (edited)
22 minutes ago, Demon Seed said:

Toe old, nego ajmo ideološka analiza davanja 2000 din za SNS svakog meseca, gde se to uklapa taksonomski ovako naučno, doktore?

I je l' neoliberalizam binaran ili je na spektrumu?

kakva ti tu ideološka analiza treba?

finansiranje partije i kampanje

uostalom, za koga ta radi, jel partijski zaposlena

većina glasača su likovi koji dobiju 3-4 soma evra godišnje na partijsko zaposlenje i treba pevajući da partiji daju 2.000 din mesečno

kad sve sabereš i oduzmeš, njihov glas vredi ne 50-100 evrića kako se priča o kupovini glasova, no 3-4 soma evra godišnje

eventualno da nađu još 4-5 glasova, pa da to statistički prelomimo da glas naplaćuju 700 evra po osobi

Edited by Srbin Hamza
Posted
12 hours ago, Demon Seed said:

a jesi mi neki haruspex psihoanaljist

sigurno da njena hijaluronom punjena usta ukazuju na labilnu ličnost...

Dobar pick, budući na njojzinu relativnu popularnost a na drugoj strani DJBovu jadnu penetrabilnos' u medije. Pitaj Kuruza, on worshipuje oba, njemu je ovo match made in heaven :D

procitao sam prvo "dobra picka" :haha: 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...