Jump to content

Izbori

Talvi

Izbori 2023.  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ti stvarno mislis da svaka baba ima internet pa da moze da gleda Raduline klipove po YT. Naravno da su pare bitne, to je najbitnije. Od toga zavisi koliko ces prostora imati u medijima, kakvu ces stranacku infrastrukturu da izgradis itd. Bez toga nema nista.

nema svaka baba internet, ali ima penziju, koju joj pičkousti uskraćuje, pa je ona opet za njega, voli ga k'o sina i ostale pičke materine

babe zaboravljaju da ogroman broj unuka trenutno zivi od njihovih penzija i da ce verovatno crci gladni do tog boljeg sutra

A šta ako su mnogim babama unuci, preko stranaka, pozapošljavani po javnim preduzećima?

potrebno je gledati vucica 10 minuta i shvatiti da je psihopata.

Da, nama jeste, ali kad si baba sa 4 razreda škole završena prije 70 godina koja živi u selu pored Trgovišta i imaš Pink, Hepi i RTS na tv i nikad u životu nisi pročitala ni novine, a kamoli knjigu - onda nije.

Onda je on dobro dijete i dobar student koji jadan poginu radeći za bolju budućnost, al mu zlotvori ne daju.

Vučić i Gastoz do pobjede, Čipi napolje!!1

• Upvote 5
  • Downvote 1

Da, nama jeste, ali kad si baba sa 4 razreda škole završena prije 70 godina koja živi u selu pored Trgovišta i imaš Pink, Hepi i RTS na tv i nikad u životu nisi pročitala ni novine, a kamoli knjigu - onda nije.

Onda je on dobro dijete i dobar student koji jadan poginu radeći za bolju budućnost, al mu zlotvori ne daju.

a ja sam se uvek uzdao u "seljacku pamet" i da ne trebas da budes obrazovan (i automatski pokvaren) vec da prost covek ume da proceni fukaru. ;)

ma da, seljak je blentav, ostali su pametni, pa smo zato imali studentkinje koje su glasale za LDP zato što je Čeda lep, diplomirane ove i one koji su glasali za DS zbog "ulaska u Evropu", ozbiljan broj studenata FPN i Pravnog koji su članovi ekstremnih desničarskih organizacija itd

akademski svet do mojega

čitam na drugom forumu da se DJB blamira danas

traže donacije na FB preko PayPal-a, a ne pominju da bi rezidenti Srbije koji bi im na taj način uplatili pare upali u problem, zbog odredaba Zakona o deviznom poslovanju koje propisuju u kojim slučajevima domaći rezidenti mogu međusobno vršiti novčane transakcije u devizima i kojima nije određeno da se to može činiti i u ovakvom slučaju

aj neka neko spoji ova dva posta, ne znam kako je ovaj drugi ostao dole, tri minuta su prošla

e jebi ga, evo i trećeg :haha:

Čeda zvani "nije to moja firma, to je firma moje žene"

Edited by Underkuruz

ma da, seljak je blentav, ostali su pametni, pa smo zato imali studentkinje koje su glasale za LDP zato što je Čeda lep, diplomirane ove i one koji su glasali za DS zbog "ulaska u Evropu", ozbiljan broj studenata FPN i Pravnog koji su članovi ekstremnih desničarskih organizacija itd

akademski svet do mojega

Ma zezam se, narod je svakako većinski govno, studentska / japijevska govna nisu ništa bolja od seljačkih, samo su pojavno drugačija.

S tim što su ta mlađa govna daleko odvratnija.

čitam na drugom forumu da se DJB blamira danas

traže donacije na FB preko PayPal-a, a ne pominju da bi rezidenti Srbije koji bi im na taj način uplatili pare upali u problem, zbog odredaba Zakona o deviznom poslovanju koje propisuju u kojim slučajevima domaći rezidenti mogu međusobno vršiti novčane transakcije u devizima i kojima nije određeno da se to može činiti i u ovakvom slučaju

Takve banalne stvari im se dešavaju na svakodnevnom nivou. Da bi se nečim upravljalo (pa makar to bila i sopstvena stranka) potrebni su i ljudi koji nešto konkretno rade i razumiju se u nešto konkretno.

Lijepa priče i lijepe namjere su klasična "studentska" priča. Sve "znam", al u stvari ništa ne mogu.

dakle, dosli smo do toga da i studenti i seljaci mogu biti politicki idioti i glasati za raznu stoku.

iz cega se jasno moze zakljuciti - da medijiska pokrivenost, propaganda (i ne informisanost) nije opravdanje sto narod glasa za vucica. dakle, ko je kriv? ;-)

procackajte malo forum u vreme proslih izbora, videcete ko je tad glasao za naprednjake/radikale. sve sami akademici.. ;)

Edited by imaginos

Kako se to može jasno zaključiti?

Pa baš zato je i lakše manipulisati idiotima sirovom propagandom iz jednog izvora. Idiotima ih, između ostalog, i čini to što ne žele da uče, istražuju, proširuju vidike. Ne zanima ih ništa dalje od Farme, Granda i kafane. I onda sve ono što čini 90% tvog života, prolazi potpuno mimo njih, oni ne znaju ni da to postoji.

Do njih stigne samo ono informacija što im se maltene nagura direktno u glavu, a to je ono što je najvidljivije. Dakle, Pink i Happy.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...