Srbin Hamza Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 8 minutes ago, Underkuruz said: ništa bez lomljenja i paljenja lemi da reague
Dark_Elf Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 (edited) 14 minutes ago, Underkuruz said: i ne znam šta ti predlažeš, daj neke ideje Brate, dao sam 1000 ideja do sada... listaj unazad... Neka samo kopiraju akcije živog zida iz Hrvatske, i to je dovoljno, za početak. Na primer, imaš onu emisiju, od pre par godina, sa Malagurskim kao voditeljen, i Ivanom Pernaron i Obradovićem i još nekim trećim likom, i tu su puštani klipovi kako Živi Zid troluje policiju i institucije. Što je najgore, Boško je ladno u emisiji, i gleda te klipove, i posle par godina on se ponaša kao potpuni amater u mnogo lakšoj situaciji. Potraži emisiju - vredi pogledati. Edited March 18, 2019 by Dark_Elf
kuruz Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 ma to je sprdačina samo ulica i neredi, ništa igrokazi i pošalice
HeLLsarma Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 -Oko Edi Rame je krug zatvoren, zreo je kao kruška. Hapšenje velikog Vučićevog prijatelja Rame očekuje se najdalje za mesec dana. Potom je na redu Crna Gora, pa Srbija i čišćenje vlastodržaca u Prištini. Te procese, nema sumnje, ometaju Džorž Soroš i uticajni funkcioneri američke Demokratske stranke, dok gospođa Merkel svog pulena Ramuša Haradinaja istura u samoubilačkim aktivnostima. '. - Hamzo, ode ti Velika Albanija u tri ljepe...
Dark_Elf Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 2 minutes ago, Underkuruz said: ma to je sprdačina samo ulica i neredi, ništa igrokazi i pošalice Ti si lud Pa zar nismo dovoljno do sada imali revolucija i krvoprolića i kada nam je to išta dovro donelo? Ikada, u istoriji? Počevši od ubistva Obrenovića, pa nadalje? Ali izneađuje me da jedan takav antikomunista, poteže za komunističkim prevratima poput revolucija.
kuruz Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 ma da, revolucija je izmišljena u dvadesetom veku, inače pre toga nije postojala demokratska borba je mogla da se vodi sa Koštunicom i sa žutima, oni su mirno predavali vlast kad su gubili izbore ovde se to neće desiti, jer em ovi neće izgubiti izbore, em neće predati vlast i ako se to ikada desi 1
Srbin Hamza Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 14 minutes ago, HeLLsarma said: -Oko Edi Rame je krug zatvoren, zreo je kao kruška. Hapšenje velikog Vučićevog prijatelja Rame očekuje se najdalje za mesec dana. Potom je na redu Crna Gora, pa Srbija i čišćenje vlastodržaca u Prištini. Te procese, nema sumnje, ometaju Džorž Soroš i uticajni funkcioneri američke Demokratske stranke, dok gospođa Merkel svog pulena Ramuša Haradinaja istura u samoubilačkim aktivnostima. '. - Hamzo, ode ti Velika Albanija u tri ljepe... Jest, zato Bole forsira obruč oko Vučića 10 minutes ago, Underkuruz said: ma da, revolucija je izmišljena u dvadesetom veku, inače pre toga nije postojala demokratska borba je mogla da se vodi sa Koštunicom i sa žutima, oni su mirno predavali vlast kad su gubili izbore ovde se to neće desiti, jer em ovi neće izgubiti izbore, em neće predati vlast i ako se to ikada desi sem što su poništili ono par precedničkih izbora tamo negde posle Milutinovića, jer nisu dali Koštunici da pobedi a Koštunjavi izglasao Ustav Srbije bez natpolovične većine sve može, sve prolazi sem toga, Bole s 2% glasova da traži RTS Dnevnik, koji su radikali su 35% krvavo dobijali koji sekund
Dark_Elf Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 28 minutes ago, Underkuruz said: jer em ovi neće izgubiti izbore, em neće predati vlast i ako se to ikada desi Pa ajde prvo da se to desi, pa da radimo dalje. Čemu ovaj bezidejni otpor? A opet te pitam: Misliš da bi Đilas bio išta bolji na Vučićevom mestu? Isto sranje bi bilo.. smaranje sa EU... smaranje sa šiptarima... i isto bi nas smarao da je prošla vlast sve sjebala (a nikog ne bi uhapsio). I eto ti.. vrti se u krug.... ja neću.
Vic Rattlehead Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 Pa ova Ananasović je neki šiptarski ubačeni element. 2
Dark_Elf Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 (edited) Vic Rattlehead Ti se sprdaš, i ironično pišeš - to je ok. Trenutno strancima ne odgovara promena Vučića, jer da im odgovara, lako bi englezi sada za vikend kupili par policajca, koji bi Bošku razbili glavu, a kada bi se ovaj krvav pojavio u medijima, skočuo bi mu rejting preko vikenda za 15%. Ali englezi to ne rade. Zašto ne? Zato što nema veće sluge od Vučića (mada ne sumnjam da trpluju po malo opoziciju (u smislu, tapšu ih po ramenu... obećavaju...) i to ti je to. Edited March 18, 2019 by Dark_Elf
Srbin Hamza Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 pa nije baš tako, sasvim druga priča je trenutno uverljivija naime, Englezi izlaze iz EU a Merkelova im nabija teške uslove zato Englezi prave probleme na rubovima Evrope, ne bi me čudilo da su povezani i sa hrvackim švercom oružja u BiH, kako bi naterali EU da im dozvoli da i kad izađu iz EU imaju povlastice na evropskom tržištu stoga Englezima odgovara svako dizanje kurca na ovim prostorima, pa i Boletovog
Vic Rattlehead Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 (edited) 11 minutes ago, Dark_Elf said: Vic Rattlehead Ti se sprdaš, i ironično pišeš - to je ok. Trenutno strancima ne odgovara promena Vučića, jer da im odgovara, lako bi englezi sada za vikend kupili par policajca, koji bi Bošku razbili glavu, a kada bi se ovaj krvav pojavio u medijima, skočuo bi mu rejting preko vikenda za 15%. Ali englezi to ne rade. Zašto ne? Zato što nema veće sluge od Vučića (mada ne sumnjam da trpluju po malo opoziciju (u smislu, tapšu ih po ramenu... obećavaju...) i to ti je to. Jok ja, u tri klika na Guglu se pronađe da je bliska autošovinističkim organizacijama. Sama činjenica da fašista Boško i ona kao ultra ljevičarka (čitaj kolaborant) nastupaju zajedno otprilike sumira i svu opoziciju u Srbiji - kao spoj nespojivog i nefunkcionalnog. Quote ne znam citirati na ovom sranju Edited March 18, 2019 by Vic Rattlehead
Dark_Elf Posted March 18, 2019 Report Posted March 18, 2019 @Hamzo ma da... ceo Balkan ima BDP kao Londonska četvrt. Oni nas gledaju kao nižu rasu. Premda ja njih (odnosno, neke od njih) smatram incestoidnim zločinačkim degenericima, kojima ništa nije verovati. Ne bi me čudilo da uspeju da svoj dug prebace nekako na Balkan. 1 minute ago, Vic Rattlehead said: Jok ja, u tri klika na Guglu se pronađe da je bliska autošovinističkim organizacijama. Sama činjenica da fašista Boško i ona kao ultra ljevičarka (čitaj kolaborant) nastupaju zajedno otprilike sumira i svu opoziciju u Srbiji - kao spoj nespojivog i nefunkcionalnog. Ah... pardon onda.. nisam dobro razumeo.
Toki89 Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 ФАЈАР АП Д ЧЕЈНСОУ!!! prizor motorne testere unosi nemir u srce diktatoru oblikuje njegove buduće košmare, ispunjava ga beskonačnim strahom umreće i još gore, otići će sa vlasti još jedna potrošena Angelina marioneta će goreti u vatri svoje sujete on je bog marketinga ima simpatije praznih umova što su celim danom pred ekranom mi smo bogovi sile naše oružje kida meso prokletnika ostavlja u suzama beskonačni niz svežih udovica vatreno oružje vatreno kao mržnja u nama hladno oružje hladno kao njegov večni grob još jedan poraz prolaznog ljudskog mesa još jedna pobeda metala 1
vudun Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 Tako je! Nego https://www.juznevesti.com/Hronika/Predsednik-Opstine-i-organizator-protesta-u-Zitoradji-potukli-se-u-kabinetu.sr.html A na mondo.rs, najtvrđem uporištu naprdnjaka sendvičara:
Berliner Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 11 hours ago, Underkuruz said: klinci rekli da ih ne zanimaju ni protesti, ni opozicija, ni pozicija, samo daju podršku svom drugu osim neke ekipe koja je protestovala zato što gubi časove, dodajući da je trebalo još da ga kazne, jebem ti sunce u kakvu će gamad ta govna da izrastu oni zapravo vicu "vodite nas da vidimo kraške jame velebita", a mi ih ne čujemo!
truliandedzombileš! Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 8 hours ago, Dark_Elf said: Čemu ovaj bezidejni otpor? A opet te pitam: Misliš da bi Đilas bio išta bolji na Vučićevom mestu? Mislim da ne bi bilo mrtvih političara, prebijenih po zatvorima, novinara spaljenih kuća... Da predsendik SANU ne bi slutio građanski rat... to je već nemerljivo bolje. 3
23/16 Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 Ne mogu da zamislim da Djilas ima preko 50%.
truliandedzombileš! Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 ni ja... ako ikada više bude smislenih izbroa, ja bih kandidovao sinišu kovačevića da izađe na megdan malom kompleksašu to je ta neka nacionalna patetika koja može da prođe i napabirči 50%+1 1
Srbin Hamza Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 2 hours ago, truliandedzombileš! said: Mislim da ne bi bilo mrtvih političara, prebijenih po zatvorima, novinara spaljenih kuća... Da predsendik SANU ne bi slutio građanski rat... to je već nemerljivo bolje. u vreme DOSa nije bilo mrtvih političara? Ljudi, imate pamćenje srbskog leptira
Demon Seed Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 Koja diskusija opet, Kuruz ti objašnjava da ne pada ništa preko noći, a ti zaključuješ ''videćemo sledeće subote'' Mnogo je bolje ovako kao Mauzer ili Sreta doći povremeno i reći vam da ste glupi kao kurac nego učestvovati, priznajem Čast izuzecima, znate koji ste (a u stvari svi mislite da ste izuzeci od ovih zamagljenih stručnih umova ), samo tako nastavite! 1 1
Srbin Hamza Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 Kuruz je takođe reko da je brojnost subotom opadala i da će Bole da je digne dimone, čitaj, ne drogiraj se i diplomiraj A nećemo valjda ulaziti u to šta ti je Sreta reko
Recommended Posts